FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
7 kwi 2012 13:04
Simon874 napisał(a):
A kogo wyzywał. I jak?

Czytaj ze zrozumieniem... Nie "wyzywał" tylko "wyżywał"
7 kwi 2012 13:07
Rekady napisał(a):
Damian271 napisał(a):
to kar nie ma w gp2???

są i to wielkie :D

No to dawać je. :D
7 kwi 2012 13:10
Neil napisał(a):
Rekady napisał(a):
Damian271 napisał(a):
to kar nie ma w gp2???

są i to wielkie :D

No to dawać je. :D

Waiting for Rafik... xD
7 kwi 2012 13:12
SVettel napisał(a):
Krzysiek nie wyzywaj proszę Cię. Tak wszyscy Cię czcią za to że dałeś link do tego i do toru, ale to nie powód żeby innych wyzywać...

Jakiś przykład podziękowania? Bo chyba jestem, proszę Cię, ślepy. CO do mojego postu to tak napisałem, bo jakbyś nazwał osobę, która spami na forum i spami potem w 4 różnych tematach, że aż Rafik musi usuwać posty?
7 kwi 2012 13:16
Krzysiek_aleks napisał(a):
SVettel napisał(a):
Krzysiek nie wyzywaj proszę Cię. Tak wszyscy Cię czcią za to że dałeś link do tego i do toru, ale to nie powód żeby innych wyzywać...

Jakiś przykład podziękowania? Bo chyba jestem, proszę Cię, ślepy. CO do mojego postu to tak napisałem, bo jakbyś nazwał osobę, która spami na forum i spami potem w 4 różnych tematach, że aż Rafik musi usuwać posty?

Vettel nazwałby ogórkiem <lol>
7 kwi 2012 13:16
SVettel napisał(a):

a co on tam napisał??
7 kwi 2012 13:22
Znając go nic sensownego.
7 kwi 2012 13:26
Ehh, pisałem już 2 razy co tam napisał... Krzysiek, ale teraz szukasz kompletnie innych przyczyn... Z tą czcią to była ironia, ale widze nie wyczułeś... A więc chodziło mi o to, że myślisz za to że dałeś link do toru który i takby Rafik czy ktoś inny znalazł bez oczekiwania na jakieś super podziękowania, czyni Ciebie lepszym ?...
Dodane 07.04.12 15:26:
Lepszym od innych rzecz jasna.
7 kwi 2012 13:27
Bari napisał(a):
SVettel napisał(a):

Vettel nazwałby ogórkiem <lol>

Masz cos do Vettela? Bo tu naprawdę jest kilku ogórków w lidze<nerwus>
7 kwi 2012 13:30
Klusex997 napisał(a):
Burza, od jutra będę tobie uważnie się przyglądał. Drugi raz z rzędu, mimo iż nie miałeś szans dojechania do mety, kontynuowałeś wyścig stwarzając zagrożenie na torze.

Pytałem się, czy mogę dojechać bez koła :(
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
CZW
Deszcz
18 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 679 066

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.