FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 kwi 2012 17:05
Moim zdaniem zarząd (ten który sprawdza najszybsze kółka)trochę przesadza. Lekko otrzesz się o bandę i już DQ. Nie mówię tutaj o odbijaniu się ale powinniście wziąć pod uwagę, że otarcia w realnym wyścigu zdarzają się i to często w GP Monaco.
A tak po za tym F1C było lepsze pod względem uszkodzeń. Tam przynajmniej bardziej realistycznie wyglądały (przywaliłeś w bandę no to zbieżność kół padała albo coś urwałeś albo już nie mogłeś jechać). W rFactor dużo gorzej wg nie to wygląda. Przydupisz w kogoś a tu bolid cały.
8 kwi 2012 17:09
:(
8 kwi 2012 17:11
Khornik napisał(a):
Moim zdaniem zarząd (ten który sprawdza najszybsze kółka)trochę przesadza. Lekko otrzesz się o bandę i już DQ. Nie mówię tutaj o odbijaniu się ale powinniście wziąć pod uwagę, że otarcia w realnym wyścigu zdarzają się i to często w GP Monaco.
A tak po za tym F1C było lepsze pod względem uszkodzeń. Tam przynajmniej bardziej realistycznie wyglądały (przywaliłeś w bandę no to zbieżność kół padała albo coś urwałeś albo już nie mogłeś jechać). W rFactor dużo gorzej wg nie to wygląda. Przydupisz w kogoś a tu bolid cały.

To nie jest wina rFactora, ale naszego moda. Ktoś na testach powiedział Rafikowi, że bolidy są zbyt delikatne i teraz trzeba się mocno postarać, żeby urwać koło.
8 kwi 2012 17:15
ten ktoś albo nie umiał jeździć i we wszystkich uderzał albo nie wiem co
8 kwi 2012 17:16
Khornik napisał(a):

Jest coś takiego jak "Mnożnik Uszkodzeń". My jeździmy na 50%, więc jest to połowa tego co można ustawić. rFactor ma bardziej realistyczne uszkodzenia, gdyż jest nowszym symulatorem i są rzeczy, które w f1 challenge nie odpadają takie jak cały przedni nos, czy oderwanie zawieszenia od kół.
8 kwi 2012 17:21
I
to jest do dupy ustawione. Bo przywalisz w kogoś i możesz jechać dalej nie przejmując się bolidem a tamten ma już po wyścigu. Jak ktoś nie umie jeździć to niech chociaż i on cierpi a nie tylko poszkodowani.

PS.
Proszę administrację o odpisanie na moją wiadomość.
Konto usunięte
8 kwi 2012 17:29
Ja już zabieram bety i swoją maszyne do Kanady , już nic tu po mnie, Kolejne wysiłki i starania na marne. Wiatry nie sprzyjają mi. ..Kanada coraz mniejsze szanase,beznadzijna sytuacja,pesymizm,gówniany nastrój :|. Pozostaje alkohol co wiare wzmocni i zabije żal.:)
8 kwi 2012 17:35
Nie było mnie pół dnia , a tu armagedon się stał ...xd
8 kwi 2012 17:36
CO ZA RACE NIE WIERZE :OOO

Najpierw falsart, zjazd do pitu, dostalem drive-trought a ja na stop-go, wymienili mi opony przy okazji kara stop/go za przekroczenie predkosci, kolejne 2 lapy kolejne kary, wyjechalem 30 sekund za koncem stawki, skonczylem 3 :O

NIE WIERZE :O
8 kwi 2012 17:37
Zostanę dopuszczony? Wysłałem co trzeba. Pytam bo się trochę denerwuję.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
CZW
Deszcz
18 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 683 176

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.