FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 kwi 2012 13:49
:]
Dodane 17.04.12 15:50:
A wgl to gdzie te sondy są ? xD
17 kwi 2012 13:55
Nasri napisał(a):
Rafik napisał(a):
W związku z wynikami sondy (nie pytałem reszty zarządu, ale w tej sytuacji nie trzeba) ogłaszam, że od najbliższego wyścigu SC nie będzie. W wolnym czasie pomyślimy i popracujemy nad regulaminem, więc być może za kilka GP SC wróci, ale sterowany przez człowieka.

Sonda
Jakie jest Twoje zdanie na temat samochodu bezpieczeństwa?

Obecnie wszystko jest w porządku
16.13%
Powinien być sterowany przez człowieka
61.29%
W ogóle nie powinno go być
22.58%
Ilość głosów: 31

Gratuluje, że sprzeciwiasz się głosu ludu.

Idioto, nie rozumiesz, że to wprowadzenie takich zmian wymaga kilku tygodni?
Dodane 17.04.12 15:57:
Napisałem przecież
być może za kilka GP SC wróci, ale sterowany przez człowieka

Jak nie umiesz myśleć, to nie pierdziel głupot.
17 kwi 2012 13:59
Ahahaha dobrze mu powiedziałeś <wyśmiewacz> Krytyk czytać nie umie tylko od razu atakuje O_o
17 kwi 2012 14:35
Roxor21 napisał(a):
Ahahaha dobrze mu powiedziałeś <wyśmiewacz> Krytyk czytać nie umie tylko od razu atakuje O_o

I kto to mówi....

Ironia losu?
17 kwi 2012 14:41
Simon874 napisał(a):
Roxor21 napisał(a):

I kto to mówi....

Ironia losu?

Weź się nie udzielaj nawet koleś ok? po <cenzura> już zaczynasz -.- gardzę tobą i tyle już Ci to drugi raz mówię -.- Nie wytrzyma 10min bez pojechania kogoś O_o idź lepiej kolegów szukaj bo teraz z takim zachowaniem pewnie nie masz .. myślisz, że coś napiszesz i wszyscy Cię polubią ? ahaha <spadaj>
17 kwi 2012 14:43
Roxor21 napisał(a):
Simon874 napisał(a):
Roxor21 napisał(a):

I kto to mówi....

Ironia losu?

Weź się nie udzielaj nawet koleś ok? po <cenzura> już zaczynasz -.- gardzę tobą i tyle już Ci to drugi raz mówię -.- Nie wytrzyma 10min bez pojechania kogoś O_o idź lepiej kolegów szukaj bo teraz z takim zachowaniem pewnie nie masz .. myślisz, że coś napiszesz i wszyscy Cię polubią ? ahaha <spadaj>

Po kiego spinasz typie? Zepnij pory, bo Ci żyłka pierdząca pęknie i dopiero będzie afera.
17 kwi 2012 14:48
Roxor21 napisał(a):
Simon874 napisał(a):
Roxor21 napisał(a):

I kto to mówi....

Ironia losu?

Może ci twoi "koledzy" dyktują ci co masz robić a ty ich słuchasz. Moze tak jest, tego nie wiem.
Wiem natomiast to, że nie będzie mi tu jakiś gówniarz rozkazywał co mam robić. Mam prawo do komentowania i wyrażania się na forum i z tego korzystam.
"Każąc" mi nie pisać po raz kolejny udowadniasz nieznajomość regulaminu? Tak to wygląda dla mnie:)

Wydaje mi się, że ty masz jakiś kompleks z tymi kolegami. Tak ciągle tylko
nie masz kolegów

nie masz kolegów

moja prośba- wymyśl coś lepszego i wtedy będziemy gadać.
I dziwi mnie fakt, że skoro mną gardzisz to czemu odpowiadasz na moje posty?
Wnioskuję, że jesteś osobą którą łatwo kierować, nie mającą swojego zdania, tylko to zdanie które narzucą ci inni.
17 kwi 2012 14:54
dobra skończ te mądrości bo i tak mam Cie gdzieś .. zwisa mi to co ty o mnie myślisz, sam jesteś GÓWNIARZ i Ci powiem, że od razu się unosisz jak Ci ktoś coś powie bo piszesz na mnie wyzwiska więc pewnie też masz koło 15lat max. i nie wypowiadaj się więcej na mój temat bo mnie nie znasz więc mnie nie oczerniaj -.- Jestem bardzo ciekawy czy byłbyś taki wygadany gdybyśmy się spotkali w realu..
Dodane 17.04.12 16:56:
BurzaJr napisał(a):
Roxor21 napisał(a):
Simon874 napisał(a):
Roxor21 napisał(a):

I kto to mówi....

Ironia losu?

Po kiego spinasz typie? Zepnij pory, bo Ci żyłka pierdząca pęknie i dopiero będzie afera.

a ty <cenzura> drugi cwaniak ? .. nie wypowiadaj się jeśli nie musisz... teksty z neta kopiujesz ? bo sam pewnie tego nie wymyśliłeś... bronisz go jakby Ci płacił za to O_o
17 kwi 2012 14:59
17 kwi 2012 15:02
Roxor: coś mi się wydaje, że Jaro ma godnego następce. Jeżeli oczywiście wiesz kto to Jarosław Kaczyński.B)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
16 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 704 870

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.