FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 kwi 2012 12:44
Rafik napisał(a):
W związku z wynikami sondy (nie pytałem reszty zarządu, ale w tej sytuacji nie trzeba) ogłaszam, że od najbliższego wyścigu SC nie będzie. W wolnym czasie pomyślimy i popracujemy nad regulaminem, więc być może za kilka GP SC wróci, ale sterowany przez człowieka.

Już wole żeby SC był taki jaki jest , a nie żeby go wcale nie było ... W jakimś razie dużo ludzią w wyscigu pomógł
17 kwi 2012 12:56
Rekady napisał(a):
Rafik napisał(a):
W związku z wynikami sondy (nie pytałem reszty zarządu, ale w tej sytuacji nie trzeba) ogłaszam, że od najbliższego wyścigu SC nie będzie. W wolnym czasie pomyślimy i popracujemy nad regulaminem, więc być może za kilka GP SC wróci, ale sterowany przez człowieka.

Już wole żeby SC był taki jaki jest , a nie żeby go wcale nie było ... W jakimś razie dużo ludzią w wyscigu pomógł

Prawda. Ktoś dostanie strzała na T1 i koniec wyścigu dla niego, bo za nim dogodni resztę stawki to tyle minie, że szkoda gadać (przykład GP Kanady, straciłem przednie skrzydło, a dzięki SC dojechałem 3).
17 kwi 2012 12:58
Ja pamiętam GP Belgii II 2011. gdzie w ostatnim momęcie dogoniłem stawke , a potem P3 . Moim zdaniem SC musi być ale sterowany przez człowieka, i to od zaraz
17 kwi 2012 13:00
Wy patrzycie w jedną stronę, a spójrzcie na odwrót - kierowca, który wypracuje sobie w jakiś sposób przewagę, będzie miał dobrą strategię nagle straci wszystko na co pracował.

Zawsze jeden będzie zyskiwał, a drugi tracił. Takiej sytuacji bez SC nie będzie, bo wszyscy będą znajdować się na należytych pozycjach, a Ci z incydentami? Cóż, zawsze były i będą i SC nie może im pomagać.
17 kwi 2012 13:03
Wg mnie SC wgl nie potrzebne jest O_o szkoda dwóch kółek na jazdę za tym badziewiem.. A tak to walka jest przynajmniej i nie ma żadnych problemów.. Kierowca, który zaspinuje czy cuś to wraca na tor albo ESC jeśli nie da rady jechać, a nie ktoś lekko się okręci i już SC musi wyjechać O_o
17 kwi 2012 13:25
Roxor21 napisał(a):
Wg mnie SC wgl nie potrzebne jest O_o szkoda dwóch kółek na jazdę za tym badziewiem.. A tak to walka jest przynajmniej i nie ma żadnych problemów.. Kierowca, który zaspinuje czy cuś to wraca na tor albo ESC jeśli nie da rady jechać, a nie ktoś lekko się okręci i już SC musi wyjechać O_o

Bez SC będzie o wiele mniej walki, bo jak już on jest to trzeba zmienić strategię żeby dojechać wysoko, a jak go nie będzie to w wyścigu będzie się działo cały czas to samo i tak w kółko.

I SC nie wyjeżdża jak ktoś zrobi spina. W Kanadzie wyjechał bo Eloop spalił silnik na środku toru, co było niebezpieczne dla innych kierowców.
17 kwi 2012 13:33
Rafik napisał(a):

Sonda
Jakie jest Twoje zdanie na temat samochodu bezpieczeństwa?

Obecnie wszystko jest w porządku
16.13%
Powinien być sterowany przez człowieka
61.29%
W ogóle nie powinno go być
22.58%
Ilość głosów: 31

Gratuluje, że sprzeciwiasz się głosu ludu.
17 kwi 2012 13:34
Czyli zamiast "normalnych" (przynajmniej w moim rozumowaniu) wyścigów wolisz trochę jakby to ująć... ustawianie wyścigów?

Ja jako wyścig rozumiem zagrożenia na T1, ustalona strategia przed wyścigiem, a przygotowywanie się do niego skutkuje określonymi wynikami, na które trzeba zapracować podczas wyścigu. A jak można czerpać przyjemność z wyścigu, w który ingeruje ktoś/coś z powodu spina 1 kierowcy?
17 kwi 2012 13:44
Ja <cenzura>e ale wy się czepiacie O_o .. Po <cenzura> wam to SC i potem takie burdy robicie przez tydzień o jakieś <cenzura>ane błędy tego gówna ?! W dupie mam te sondy to jest moje zdanie a nie będę patrzeć co lud o tym myśli -.-
17 kwi 2012 13:47
Wiesz, to Ty i ja i inni jesteśmy ludem. :>

Chociaż gdyby Rafik chciał skomentować tą sytuację to by tylko dał Twój cytat. :D
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
16 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 704 131

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.