PANOWIE, PANOWIE, PANOWIE. O co tyle spiny? Rozumiem, popełniliśmy błąd i w pełnym rozumowaniu tego słowa powinniśmy zostać ukarani, ale (tak, niestety są jakieś ale):
1. Według Rafika, już podczas pobytu w pit stopie powinniśmy dostać DQ, ponieważ ominęliśmy kolejkę, gdy byliśmy w pitstopie.
2. Rafik, jako administrator powinien nas chociaż w małym stopniu poinformować o naszym błędzie. Jest to błąd gry, nowej gry, na której liga dopiero zaczyna, rozumiem, że błędy się zdarzają.
3. Brak zainteresowania ze strony administracji podobną sytuacją na fun race'ie.
4. Jeżeli już mamy dostać karę, wnoszę do administracji o prośbę przeniesienia nas na ostatnie pozycje, ale danie nam pieniędzy za owe lokaty. Jest to błąd nowej gry, ja osobiście z rFactorem miałem styczność na testach ligowych (Widmo pamięta jak mnie oblał podczas egzaminu). Mieliśmy prawo nie wiedzieć, jak zachować się w owej sytuacji.
5. Dziękuję Rafik, że ,,poświęciłeś'' dziesięć minut swojego jakże cennego czasu. Uważam, że zachowałeś się mało dojrzale, jak na osobę z takim wiekiem i takim doświadczeniem w prowadzeniu ligi.