FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 kwi 2012 18:20
Rekady napisał(a):
ZiomalZiomalski napisał(a):
<cenzura>e całe SC. Matura za 2 tygodnie

<cenzura>e nie czytam miliona stron .. Za tydzień gimnazjalny ...B)

<cenzura>e egzamin gimnazjalny. Za tydzień... następny tydzień. :)
16 kwi 2012 18:22
;( ;( ;( ;(
16 kwi 2012 18:26
BoROwczyk napisał(a):

Taki popeyek kur na nawrocie przelatuje ty się pchasz ja idiota w dodatku zawieszenie uszkodzone którego nie odczuwałem jakoś jak ja w bandę uderzyłem to nie darłem mordy trzeba się pogodzić to tylko zabawa

Specjalnie przeleciałem przez zakręt żeby nikogo nie uszkodzić <bezradny>
16 kwi 2012 18:56
PANOWIE, PANOWIE, PANOWIE. O co tyle spiny? Rozumiem, popełniliśmy błąd i w pełnym rozumowaniu tego słowa powinniśmy zostać ukarani, ale (tak, niestety są jakieś ale):
1. Według Rafika, już podczas pobytu w pit stopie powinniśmy dostać DQ, ponieważ ominęliśmy kolejkę, gdy byliśmy w pitstopie.
2. Rafik, jako administrator powinien nas chociaż w małym stopniu poinformować o naszym błędzie. Jest to błąd gry, nowej gry, na której liga dopiero zaczyna, rozumiem, że błędy się zdarzają.
3. Brak zainteresowania ze strony administracji podobną sytuacją na fun race'ie.
4. Jeżeli już mamy dostać karę, wnoszę do administracji o prośbę przeniesienia nas na ostatnie pozycje, ale danie nam pieniędzy za owe lokaty. Jest to błąd nowej gry, ja osobiście z rFactorem miałem styczność na testach ligowych (Widmo pamięta jak mnie oblał podczas egzaminu). Mieliśmy prawo nie wiedzieć, jak zachować się w owej sytuacji.
5. Dziękuję Rafik, że ,,poświęciłeś'' dziesięć minut swojego jakże cennego czasu. Uważam, że zachowałeś się mało dojrzale, jak na osobę z takim wiekiem i takim doświadczeniem w prowadzeniu ligi.
16 kwi 2012 19:02
kari to Karol CUPAŁ?
REAKTYWACJA 3 CUPAŁA?
16 kwi 2012 19:07
5. Dziękuję Rafik, że ,,poświęciłeś'' dziesięć minut swojego jakże cennego czasu. Uważam, że zachowałeś się mało dojrzale, jak na osobę z takim wiekiem i takim doświadczeniem w prowadzeniu ligi.

Tak trudno napisać do mnie na PW? Nie wchodzę na TS bo to mnie rozprasza.
16 kwi 2012 19:10
Rafik napisał(a):

Tak trudno napisać do mnie na PW? Nie wchodzę na TS bo to mnie rozprasza.

Poszlibyśmy na oddzielny kanał. Wolę rozmawiać z człowiekiem, niźli pisać.
16 kwi 2012 19:28
Simon874 napisał(a):
Rafik napisał(a):
Najlepsze jest to "zdanie":

Nowa Liga F1 2009 została otwarta w tym sezonie będziemy jeździć na modzie z 2009 roku narazie dopiero tworzymy strone niedługo będą otwarte zapisy chętnie zapraszamy na testy a później na sezon później zostanie sporządzony regulamin i mamy nadzieje że dla wszystkich będzie to fajna zabawa i być może będzie 3 lub 4 adminów.

Czyli będzie tak że będzie można jeździć bolidem z 2009 roku bo skoro tak będzie że w modzie będzie sezon 2009 to i bolidy będą z 2009 roku i jak zapisy zostaną otwarte to i tych 3 lub 4 adminów którzy mają być to oni będą i będą jeździć razem ze mną an modzie 2009 z bolidami z 2009 roku?

Yyy... ? Niektóre osoby, takie jak Michal13, Rio zwany Johwilem czy też Pieczykiem powinny mieć dożywotni zakaz zakładania stron internetowych. Tylko niepotrzebnie zaśmiecają serwery...
16 kwi 2012 19:47
kogoś nieźle po<cenzura>ało z tymi skargami na mnie -.-
16 kwi 2012 19:52
Roxor21 napisał(a):
kogoś nieźle po<cenzura>ało z tymi skargami na mnie -.-

Rafik dało by rade zrobić aby pokazywało kto na kogo złożył skargę?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
19 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 702 985

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.