FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 kwi 2012 14:53
Neil napisał(a):
Kacper997 napisał(a):
Albo anulujemy wyniki tego GP albo jedziemy jeszcze raz.

Wiedz, że administracja szantażu raczej nie zaakceptuje. :)

A widzisz jakieś inne wyjście z tej sytuacji?
16 kwi 2012 14:54

Post został usunięty

16 kwi 2012 14:57
Nie wiem po co spinacie jak Rafik podjął już decyzję na 99 koma 9%, że obie Hondy dostaną DQ, więc nie wiem po co spinacie o restart albo anulowanie wyników :]
B)Ja już się wypowiadać nie będe. Wy też się nie kłućcie . Rarząd wybierze najrossądniejszą [chyba] opcje
Kacper997 napisał(a):
Neil napisał(a):
Kacper997 napisał(a):
Albo anulujemy wyniki tego GP albo jedziemy jeszcze raz.

Wiedz, że administracja szantażu raczej nie zaakceptuje. :)

A widzisz jakieś inne wyjście z tej sytuacji?

Powtórzenie GP byłoby bez sensu. Rozumiem jakby na torze nie było nikogo widać i wypadków byłoby 404040 razy więcej (w przypadku GP AD 2 sezony temu), ale to tylko błąd SC, który prawdopodobnie w następnym wyścigu się już nie powtórzy.

Nasri co do Ciebie, dla mnie mogą być przede mną, mi jedynie zależy na punktach, które zdobyłem uczciwie, jak będzie res to już mam mniejsze szanse na zdobycie P3. Większość osób, które byłyby na podium tak samo by pisały jak ja, so PEACE.
16 kwi 2012 14:58
Swoją drogą tutaj nie rządzi tzw. administracja, tylko sam Rafik, to są rządy dyktatury, tylko Rafik ma swoich podwładnych, w tym mnie, którego w ogóle nie wykorzystuje.
Dodane 16.04.12 17:03:
Dobra, ja już kończę dyskusję na ten temat, bo jest ona bezsensowna i nie prowadzi do jakiegokolwiek konsensusu. Chciałem tylko Wam nakreślić, że Honda nie powinna być karana za błąd twórców gry lub toru(?)
16 kwi 2012 15:27
Nie widze problemu w tym że jest dyktatura, że słuchamy i wykonujemy tylko to co robi Rafik.
Problem jest taki, że niestety nie zawsze podejmuje trafne decyzje, i czasem liga cierpi. Uważam, ze tak jest w tym przypadku.
16 kwi 2012 15:46
No to w końcu jaka decyzja ?? ciągle będziecie się sprzeczać i nic nie wymyślicie xd
16 kwi 2012 15:48
BurzaJr napisał(a):
Ja wiem jedno - wyprzedzenie, a nie zdążyć wyhamować to nie to samo..

Nasri napisał(a):
No spoko, ale mówisz to tylko dlatego, bo chcesz wygrać. Ja patrzę obiektywnie, a nikt z jadących w GP2 nie potrafią na to spojrzeć obiektywnie. Ja tylko chce Wam powiedzieć, że to nie wina kierowców Hondy, tylko błąd gry, za który oni nie powinni odpowiadać.

Ja powiem obiektywnie bo ty lubisz poeja i wlazlego (mleko) zgodnie z regulaminem DQ i koniec
16 kwi 2012 15:49
Dla mnie to tutaj się tworzy jeden wielki skandal, a każdą decyzje Rafika uznacie za nieprawidłową. Restartu pewnie nie chciały by Hondy ... ponieważ dla nich to niesprawiedliwe, bo "skąd mogli wiedzieć".

DQ dla Hondy też jest niesprawiedliwe "bo skąd mogli wiedzieć że nie mogą wyprzedzać" a no mówi o tym punkt w reg.13.4 <zły>

Uznanie wyników też jest niesprawiedliwe dla wszystkich, oprócz kierowców Hondy "bo skąd mogli wiedzieć"

... Ja pierdziele, ludzie ... jak dla mnie wiecie co było by najlepsze ? albo unieważnienie wyników GP lub restart wyścigu. Wtedy nie będzie nikt skrzywdzony. Ponieważ gdyby zarząd uznał za nieważne wyniki GP Kanady to nikt by nie zyskał na tym, a i na pewno nie stracił ... to tylko gra i z jedną stratą punktów i nie zarobieniem pieniędzy na ulepszenia można się pogodzić. Natomiast gdybyśmy jechali ponownie ten wyścig, wtedy zapominamy o tym co było i jedziemy jeszcze raz, od nowa ... i rozegramy to na torze a nie będziemy płakać, kto jest poszkodowany a kto nie. Popeyek się cieszył jak dziecko, a tak na prawdę ja bym nie był zadowolony z takiej wygranej ... pff, dla mnie jak takie coś można nazwać wgraną?. Tak samo jakbym miał ocenić zwycięstwo Kubicy na kanadzie, miał dużo szczęścia, i nie wygrał tego w rywalizacji na torze ... dla mnie Robert Kubica jest nadal bez wygranego wyścigu (dla mnie) :(
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 701 872

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.