FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 kwi 2012 13:45

Post został usunięty

16 kwi 2012 13:46
BoROwczyk napisał(a):
Jestem Za Rafikiem!!!

Ja też:D
16 kwi 2012 13:47
Ja pozwolę sobie powiedzieć nie wywołując kłótni, że wystarczy mi do poparcia Boro i Rafika pkt. 13.4.
16 kwi 2012 13:58
Patryk8212 napisał(a):
1. Dostałem kare stop/go bo jechałem za SC a on nagle sie zatrzymał i musialem sie ratować zeby w niego nie walnąć i lekko go wyprzedziłem

Dlatego po to są zrobione odstępy 5-15 długości SC, a nie 1-5 -.-. To już jest twoja wina. Trzeba było uważać.

Według mnie, jak zrobiłoby się kogoś w bolidzie SC to byłoby w stu % lepiej i wreszcie były by porządne odstępy.
16 kwi 2012 14:08
Rafik napisał(a):
Krzysiek, w rF można ustawić 3 poziomy zasad flag, pierwsze dwa są takie same jak w F1C, a trzeci jest tym co w drugim + SC. Można także zmniejszyć czułość SC na taką, że nigdy nie wyjedzie. Więc da się go spokojnie wyłączyć.

A Honda dostanie DQ za złamanie tego:

13.4 Wyprzedzenie samochodu bezpieczeństwa jest dozwolone tylko wtedy, gdy nie istnieje kolejka. Nie dostosowanie się do tej reguły grozi dyskwalifikacją z wyścigu.

Jakby zamiast się wyśmiewać z reszty, panowie z Hondy pomyśleli przy wyjeździe z pit lane, że nagle znaleźli się przed SC i tak nie powinno być, to by poczekali. Dodam, że niektórzy nawet nie mają świadomości tego, że może zaistnieć bardziej prawdopodobna sytuacja, w której trzeba poczekać przy wyjeździe z alei serwisowej (gdy kolejka będzie przejeżdżała przed wyjazdem z alei).

To jest cholerna nadinterpretacja, byli wysoko w klasyfikacji a mieli wyjechać na ostatnim miejscu czekając aż wszyscy przejadą i stracić 10 pozycji? Mieli zatrzymać się przy wjeździe do alei, żeby nie wyprzedzić SC i dostać kary? Pozatym mieli zielone światło w alei to skąd mogli wiedzieć, że muszą sie zatrzymać?
16 kwi 2012 14:11
Nasri napisał(a):
Rafik napisał(a):
Krzysiek, w rF można ustawić 3 poziomy zasad flag, pierwsze dwa są takie same jak w F1C, a trzeci jest tym co w drugim + SC. Można także zmniejszyć czułość SC na taką, że nigdy nie wyjedzie. Więc da się go spokojnie wyłączyć.

13.4 Wyprzedzenie samochodu bezpieczeństwa jest dozwolone tylko wtedy, gdy nie istnieje kolejka. Nie dostosowanie się do tej reguły grozi dyskwalifikacją z wyścigu.

Jakby zamiast się wyśmiewać z reszty, panowie z Hondy pomyśleli przy wyjeździe z pit lane, że nagle znaleźli się przed SC i tak nie powinno być, to by poczekali. Dodam, że niektórzy nawet nie mają świadomości tego, że może zaistnieć bardziej prawdopodobna sytuacja, w której trzeba poczekać przy wyjeździe z alei serwisowej (gdy kolejka będzie przejeżdżała przed wyjazdem z alei).

To jest cholerna nadinterpretacja, byli wysoko w klasyfikacji a mieli wyjechać na ostatnim miejscu czekając aż wszyscy stracą? Mieli zatrzymać się przy wjeździe do alei, żeby nie wyprzedzić SC i dostać kary? Pozatym mieli zielone światło w alei to skąd mogli wiedzieć, że muszą sie zatrzymać?

Skąd wiesz, że mieli zielone światło ?
16 kwi 2012 14:11
I teraz po raz kolejny zadam Wam pytanie: "ZA CO ONI MAJĄ ZOSTAĆ UKARANI SKORO TO NIE ICH WINA TYLKO WINA GRY"?
Dodane 16.04.12 16:12:
Wiem, bo widziałem powtórkę? I rozmawialem z Wlazlym i Popeykiem o tym? Z drugiej strony jeśli Honda DQ to tak samo Patryk Bak DQ z powyzszego punktu, ktory Rafik przydzielił.

16 kwi 2012 14:12
BurzaJr napisał(a):
Nasri napisał(a):
Rafik napisał(a):

To jest cholerna nadinterpretacja, byli wysoko w klasyfikacji a mieli wyjechać na ostatnim miejscu czekając aż wszyscy stracą? Mieli zatrzymać się przy wjeździe do alei, żeby nie wyprzedzić SC i dostać kary? Pozatym mieli zielone światło w alei to skąd mogli wiedzieć, że muszą sie zatrzymać?

Skąd wiesz, że mieli zielone światło ?

Gdyby nie mieli to dostaliby karęB)
16 kwi 2012 14:12
<cenzura>e całe SC. Matura za 2 tygodnie
16 kwi 2012 14:13
02 Igor Borzęcki Honda +58:46.734

WTF?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
24 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 701 672

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.