FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 kwi 2012 09:10
Roxor21 napisał(a):
Koleś nie poniżaj się dobre ? co ty myślisz że mi napiszesz 10 słów, które słyszałeś u kolegów gdzieś o ile ich masz a ja w to wątpię bo kto chciałby mieć za kolegę takiego idiotę ? ... i jesteś happy teraz ? chciałeś zabłysnąć ale Ci to nie wyszło więc sam S<cenzura>AJ -.-
Dodane 15.04.12 22:11:
Rafik napisał(a):
Powiem tak. To co się stało w GP2 to był absurd i ja na Waszym miejscu również pomyślałbym, że płacę za jazdę w cyrku i nie zdziwię się, że po tym wyścigu kilka osób to wszystko "pier*oli". Jestem tak wnerwiony na SC, że chyba zaraz zrobię głosowanie za całkowitym jego usunięciem.

Jestem za! :)
Dodane 15.04.12 22:12:
A tak wgl Simon to jesteś na prawdę noobkiem bo ciągle masz jakiś problem O_o Ile ty masz lat 13 ? bo na dorosłego to ty nie wyglądasz...

hahahahahahahaha
nawet regulaminu nie znasz. Gdybyś znał to wiedziałbyś, że w lidze mogą jeździć tylko osoby które ukończyły 16 lat.
Jednym słowem- nieznasz gry, regulaminu i autorytetem na torze też nie jesteś. Nie ma więc żadnych powodó aby cię słuchać. Tyle w tym temacie.

Rafik napisał(a):
Krzysiek, w rF można ustawić 3 poziomy zasad flag, pierwsze dwa są takie same jak w F1C, a trzeci jest tym co w drugim + SC. Można także zmniejszyć czułość SC na taką, że nigdy nie wyjedzie. Więc da się go spokojnie wyłączyć.

A Honda dostanie DQ za złamanie tego:

13.4 Wyprzedzenie samochodu bezpieczeństwa jest dozwolone tylko wtedy, gdy nie istnieje kolejka. Nie dostosowanie się do tej reguły grozi dyskwalifikacją z wyścigu.

Jakby zamiast się wyśmiewać z reszty, panowie z Hondy pomyśleli przy wyjeździe z pit lane, że nagle znaleźli się przed SC i tak nie powinno być, to by poczekali. Dodam, że niektórzy nawet nie mają świadomości tego, że może zaistnieć bardziej prawdopodobna sytuacja, w której trzeba poczekać przy wyjeździe z alei serwisowej (gdy kolejka będzie przejeżdżała przed wyjazdem z alei).

Ten punkt regulaminu tylko wtedy, gdy zrobione jest to celowo i na torze. Nie ma tu nic mowy o pobycie w boksie. A jeśli panowie z Hondy pomyśleli, że SC czeka na nich aż wyjadą z boksu? Czy byli w tym kierunku wyszkoleni? Czy byli poinformowani jak mają się zachować w takiej sytuacji? No bez jaj Raficki, to ja już wole powtórke wyścigu niż nieopaczne intepretowanie regulaminu.
16 kwi 2012 09:12

Post został usunięty

16 kwi 2012 09:13
Koleś nie wszyscy tu mają 16lat są młodsi ... tylko ty <cenzura>a wiesz
16 kwi 2012 10:56
Simon, ty też jesteś idiotą? Umiesz czytać? Jeżeli nie ma mowy o wyjątkowych sytuacjach, to punkt dotyczy wszystkich.

13.4 Wyprzedzenie samochodu bezpieczeństwa jest dozwolone tylko wtedy, gdy nie istnieje kolejka. Nie dostosowanie się do tej reguły grozi dyskwalifikacją z wyścigu.

Wyprzedzenie - wcześniej za, później przed. Czego tu można nie rozumieć?
16 kwi 2012 11:04
Rafik napisał(a):
Simon, ty też jesteś idiotą? Umiesz czytać? Jeżeli nie ma mowy o wyjątkowych sytuacjach, to punkt dotyczy wszystkich.

On broni swój zespół i tyle.. nie może się pogodzić ze straci dwa pierwsze miejsca <głupek> <głupek> <cwaniak> <wyśmiewacz>
16 kwi 2012 11:46
Rafik napisał(a):

Tego, że nie było to celowe?
Moim zdaniem o "wyprzedzeniu" możemy mówić tylko wtedy jeśli jest to celowe i zamierzone ominięcie auta.
W tym przypadku natomiast, wydaje mi się, że nie powinno tak być.

Roxor21 napisał(a):
Rafik napisał(a):

On broni swój zespół i tyle.. nie może się pogodzić ze straci dwa pierwsze miejsca <głupek> <głupek> <cwaniak> <wyśmiewacz>

Właśnie dlatego jestem jego szefem.
Jeżeli twój iloraz inteligencji nie pozwala ci na kontynuowanie dalszej dyskusji (a tak to z mojej perspektywy wygląda), to sie zamknij.
16 kwi 2012 11:56

Post został usunięty

16 kwi 2012 12:01
Dobra ja nie będę się zniżał więcej do twojego poziomu .. Ty tu rządzisz Hejcie -.-
Dodane 16.04.12 14:04:
Gardzę tobą <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
16 kwi 2012 12:28
Czy ze mną jest coś nie tak, czy z Wami, że kłótnie potraficie zrobić beze mnie? :>

Rafik odpisz na PW jak coś.
16 kwi 2012 13:43
Simon: a nie czasem od 14?B)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
24 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 700 782

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.