FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 kwi 2012 21:16
Heh powiem ci rafik nie chciałbym być na twoim miejscu bo podjąć w tym przypadku słuszną decyzję jest niezwykle ciezko xd:)
15 kwi 2012 21:17
Dlaczego ma być restart? Mnie jak wyrzuciło w Hiszpanii, gdy rafik przełączył sesję to nie było restartu. Jak były problemy w Monaco samochodu bezpieczeństwa, to nie było restartu
15 kwi 2012 21:20
Rafik napisał(a):
Ty mnie nazywasz hipokrytom dlatego, bo przestrzegam regulaminu, więc się nie dziw.
Dodane 15.04.12 23:21:
Nowa sonda.

Nie nazywam Cię hipokrytom dlatego, że przestrzegasz regulaminu. Cieszę się, że go przestrzegasz, cieszę się, że tu jesteś, tym się zajmujesz, przecież wiesz, że Cię lubie, ale nie rozumiem jednego i najważniejszego...
Skoro w regulaminie nie jest nic napisane nt. sytuacji zaistniałej dzisiaj w GP2, to dlaczego bezprawnie i bezpodstawnie ma zostać zdyskwalifikowana Honda. Rafik... Ja rozumiem, że mieli szczęście i to ogromne, ja rozumiem, że to jest niesprawiedliwe, ale to nie jest ICH WINA DO CHOLERY I NIE MUSZĄ CIERPIEĆ UTRATĄ PUNKTÓW I PODIUM I ZWYCIĘSTW I SZCZĘŚCIA PO WYŚCIGU tylko dlatego, że to był głupi błąd gry.
15 kwi 2012 21:20
Ty mnie nazywasz hipokrytom dlatego, bo przestrzegam regulaminu, więc się nie dziw.
Dodane 15.04.12 23:21:
Nowa sonda.
15 kwi 2012 22:13
Panel sesji.
16 kwi 2012 04:42
Co do boksów podczas SC: w grze jest taka opcja, że jak SC wyjeżdża to na pewien czas zamyka się boksy i nie można zjechać wtedy, bo gra daje karę.
Co do samego SC: da się w pliku rfm serii zrobić, aby był bardziej lub mniej "czuły". Może warto by było poeksperymentować z takim czymś. Niestety, NIE DA SIĘ wyłączyć SC bez szkody dla jazdy. O co chodzi? SC da się wyłączyć jeżeli wyłączymy flagi. Co to oznacza? Po protu tyle, że można by było ścinać zakręty ile wlezie, w boksie jechać ile fabryka dała, a gra by nam za przeproszeniem g*wno zrobiła. Dlatego opcje w sondzie o SC jako człowieku jak i o braku SC z naturalnych przyczyn odpadają.
Co do Hond: bo kiego grzyba mają dostać DQ? Za to, że mieli cholerne szczęście? Gdyby za fart karano to w lidze co chwila by tak było, bo często jest tak, że dzięki fartowi coś zyskamy. Trzeba zobaczyć na powtórce jak to było i się zobaczy.
Dodane 16.04.12 06:43:
Raficzku, kochany adminie nasz, czy mógłbyś łaskawie umieścić powtórkę?
Dodane 16.04.12 06:45:
I po kiego grzyba się zastanawiać: podać wyniki, pisać newsy, dawać możliwość skarżenia i już.
16 kwi 2012 05:11
Popieram Krzyska. Szczęście szczęściem to nie ich wina i tyle. Nie powinno byc za to dq
16 kwi 2012 06:52
Jestem Za Rafikiem!!!
16 kwi 2012 07:35

Post został usunięty

16 kwi 2012 09:00
Krzysiek, w rF można ustawić 3 poziomy zasad flag, pierwsze dwa są takie same jak w F1C, a trzeci jest tym co w drugim + SC. Można także zmniejszyć czułość SC na taką, że nigdy nie wyjedzie. Więc da się go spokojnie wyłączyć.

A Honda dostanie DQ za złamanie tego:
13.4 Wyprzedzenie samochodu bezpieczeństwa jest dozwolone tylko wtedy, gdy nie istnieje kolejka. Nie dostosowanie się do tej reguły grozi dyskwalifikacją z wyścigu.

Jakby zamiast się wyśmiewać z reszty, panowie z Hondy pomyśleli przy wyjeździe z pit lane, że nagle znaleźli się przed SC i tak nie powinno być, to by poczekali. Dodam, że niektórzy nawet nie mają świadomości tego, że może zaistnieć bardziej prawdopodobna sytuacja, w której trzeba poczekać przy wyjeździe z alei serwisowej (gdy kolejka będzie przejeżdżała przed wyjazdem z alei).
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
24 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 700 725

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.