FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 kwi 2012 12:14
Rekady napisał(a):
<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any<cenzura>any Niemiec ... Vettel

RACJA! <cenzura> mać trzeba mieć farta czasem -.- ale Hamilton weźmie go na starcie :D
<hura>
21 kwi 2012 12:16
niech no tylko stawka się nie rozjedzie to Rosberg da koncert na dwa wygaszone skrzydła xD
21 kwi 2012 12:16
Ja wolałbym prędzej Hamiltona na P1 i gdy zobaczyłem Hamiltona na prostej startowej to się modliłem o jego lepszy czas. Gupi Niemiec.
21 kwi 2012 12:18
przecież Raikkonen jutro wygra albo Schumacher:D
21 kwi 2012 12:20
Ludzie jestescie po<cenzura>ani, pogodzic sie nie mozecie, ze Vettel ma PP. Nie kibicuje mu, ale mam szacunek do goscia. Nie ma cie podstaw zeby go wyzywac od glupich.
21 kwi 2012 12:21
Menel napisał(a):
Vettel to jest gość ! Brawo ! Już widzę tych hejterów, ktorzy beda zaraz tu pisac: "pfff pewnie mial szczescie..." Oczywiscie chcialbym Hamiltona na PP, no ale 2 pole nie jest złe ;)

A dawno, dawno temu, niejaki Menel sam był "hejterem"
21 kwi 2012 12:23
Czarek napisał(a):
Menel napisał(a):
Vettel to jest gość ! Brawo ! Już widzę tych hejterów, ktorzy beda zaraz tu pisac: "pfff pewnie mial szczescie..." Oczywiscie chcialbym Hamiltona na PP, no ale 2 pole nie jest złe ;)

A dawno, dawno temu, niejaki Menel sam był "hejterem"

Ale Czarek czemu ty żyjesz przeszłością? Teraz jest teraźniejszość.:D
21 kwi 2012 12:24
Jestem dumny z twojej przemiany xD
21 kwi 2012 12:24
Ziomek027 napisał(a):
przecież Raikkonen jutro wygra albo Schumacher:D

Co do Schumiego:
Jak Merc i on powiedzieli, że mieli jakieś problemy techniczne to Boro od razu podchwycił i uwierzył. Przecież widać było, że nie spodziewali się, że te czasy mogą nie wystarczyć. Gdyby Schumi nawet poprawił w końcówce Q1 poprawił swój czas to by nie awansował Hamilton chyba.
21 kwi 2012 12:38
Dlaczego nie pokazali fingera w Polsacie? :(
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
24 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 711 092

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.