FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
29 kwi 2013 16:32
Akurat PreDixX to ty najbardziej wszystkich na kasę doisz, przed sezonem PSC wziąłeś całą kasę ze wszystkich pensji i odszedłeś z mojego zespołu...
29 kwi 2013 16:32
Znam już przyczynę awarii serwera. Otóż z jakiegoś powodu nie otrzymałem w tym miesiącu faktury za serwer, więc po kilku dniach postanowiłem do nich o tym napisać, żeby przypadkiem nie wyłączyli nam serwera. Zrobiłem to w sobotę. W niedzielę rano wystawili fakturę i natychmiast wysłałem przelew. Okazało się jednak, że zaraz po wystawieniu faktury, zablokowali nam automatem serwer za brak opłat, a przelew doszedł do nich dopiero w dniu roboczym, czyli dzisiaj. Tak więc chcąc zabezpieczyć się przed wyłączeniem serwera, spowodowałem jego wyłączenie. Głupio wyszło, ale przynajmniej mam nauczkę i drugi raz tego błędu nie popełnię.
29 kwi 2013 16:35
HMM Że się tak zapytam, do czego wogóle te kontrakty są? Co z tą kasą można zrobić?
29 kwi 2013 16:40
Wydaje mi się, że:
Odkręcasz kota ogonem
brzmi w oryginale ciut inaczej :D
29 kwi 2013 16:40
To prawda Predix bierzesz kasę i nie oddajesz. Na początek sezonu F1 chciałeś jeździć , więc cię zatrudniłem. Nie pojechałeś w ogóle ( tylko 1 sesja ) i stwierdziłeś że jest za ciężko. Wziąłeś jakieś ~100tys. a że miałem problem z gotówką to poprosiłem abyś oddał. Ale nie zrobiłeś tego. w RBR DTM było podobnie , ale akurat rozwiązałeś kontrakt
29 kwi 2013 16:41
Patryk Łucków napisał(a):
To prawda Predix bierzesz kasę i nie oddajesz. Na początek sezonu F1 chciałeś jeździć , więc cię zatrudniłem. Nie pojechałeś w ogóle ( tylko 1 sesja ) i stwierdziłeś że jest za ciężko. Wziąłeś jakieś ~100tys. a że miałem problem z gotówką to poprosiłem abyś oddał. Ale nie zrobiłeś tego. w RBR DTM było podobnie , ale akurat rozwiązałeś kontrakt

100k to jeszcze nic, ja przez niego straciłem 400k w PSC, a tam to jest ciężko nadrobić...
29 kwi 2013 16:43
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Akurat PreDixX to ty najbardziej wszystkich na kasę doisz, przed sezonem PSC wziąłeś całą kasę ze wszystkich pensji i odszedłeś z mojego zespołu...

No srry, trenowałem w PSC itd przed sezonem nawet nie było najgorzej ale nie wiem z jakichś przyczyn cały czas na tym torze przed 1 GP łapałem spiny to się wkurzyłem i zrezygnowałem... a, że chciałem teraz jeździć sprawdzić to nadal tak samo miałem więc stwierdziłem, że na marne będę w tej serii jeździć.

A co do Nasriego cały czas unikasz tego co napisałem i tylko odpowiadasz na ostanie najmniej istotne pytanie!
29 kwi 2013 16:43
Nasri + Wylly + Mati vs Predixx = 3:0? ;)
Dodane 29 kwietnia 2013 18:44:
Dawid Bęgier napisał(a):

No srry, trenowałem w PSC itd przed sezonem nawet nie było najgorzej ale nie wiem z jakichś przyczyn cały czas na tym torze przed 1 GP łapałem spiny to się wkurzyłem i zrezygnowałem... a, że chciałem teraz jeździć sprawdzić to nadal tak samo miałem więc stwierdziłem, że na marne będę w tej serii jeździć.

A co do Nasriego cały czas unikasz tego co napisałem i tylko odpowiadasz na ostanie najmniej istotne pytanie!

Nie zarobki, tylko kontrakt, który mam do dzisiaj z Philipsem i chce się z niego wywiązać :)

Nasri 4:0 Predixx?

Zespół Philips Racing
Typ kierowcy: Testowy
Data zawarcia: 28 lutego 2013 15:31
Data ważności: 29 kwietnia 2013 16:31
Pozostało dni: -1
Typ kontraktu: Opłacany przez zespół
29 kwi 2013 16:45
Dawid Bęgier napisał(a):

Gówno mnie to obchodzi, wziąłeś kase i spi.... uciekłeś, chciałem zwrotu to ty nie. Jak tak będziesz doił wszystkich na kasę to cie nikt nie zatrudni, i tego ci z całego serca życze.
29 kwi 2013 16:45
Patryk Łucków napisał(a):

Bo pierdziele jeździć bez partnera w zespole, a tak po za tym w F1 nie umiem setów robić... widzisz no to odzyskales kase z DTM. Problem z głowy
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
23 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 525 988

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.