FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
29 kwi 2013 16:46
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Patryk Łucków napisał(a):
To prawda Predix bierzesz kasę i nie oddajesz. Na początek sezonu F1 chciałeś jeździć , więc cię zatrudniłem. Nie pojechałeś w ogóle ( tylko 1 sesja ) i stwierdziłeś że jest za ciężko. Wziąłeś jakieś ~100tys. a że miałem problem z gotówką to poprosiłem abyś oddał. Ale nie zrobiłeś tego. w RBR DTM było podobnie , ale akurat rozwiązałeś kontrakt

100k to jeszcze nic, ja przez niego straciłem 400k w PSC, a tam to jest ciężko nadrobić...

Ja ci powiem więcej, on wtedy jeździł w SHR DTM , kiedy podpisał kontrakt z twoim zespołem w PSC ... na pytanie czy odchodzi z DTM odpowiedział cytuję,

" Nie , ja chcę tylko kasę wyłudzić"
:)
29 kwi 2013 16:50
Michał Romaszko napisał(a):
Patryk Łucków napisał(a):
To prawda Predix bierzesz kasę i nie oddajesz. Na początek sezonu F1 chciałeś jeździć , więc cię zatrudniłem. Nie pojechałeś w ogóle ( tylko 1 sesja ) i stwierdziłeś że jest za ciężko. Wziąłeś jakieś ~100tys. a że miałem problem z gotówką to poprosiłem abyś oddał. Ale nie zrobiłeś tego. w RBR DTM było podobnie , ale akurat rozwiązałeś kontrakt

100k to jeszcze nic, ja przez niego straciłem 400k w PSC, a tam to jest ciężko nadrobić...

Ja ci powiem więcej, on wtedy jeździł w SHR DTM , kiedy podpisał kontrakt z twoim zespołem w PSC ... na pytanie czy odchodzi z DTM odpowiedział cytuję,

" Nie , ja chcę tylko kasę wyłudzić"
:)

Przynajmniej dostaliśmy nauczke i wiemy że nie warto zatrudniać byle kogo, a reszta już też wie kogo nie brać...
29 kwi 2013 16:51
w F1 gdy cie poprosiłem o zwrot napisałeś coś w stylu :
" potrzebuję kasę do swojego zespołu "
29 kwi 2013 16:52
To jednak dobrze, że rozwiązałem z predixxem ;)
I chyba jednak kłamał pisząc, że nie widział serwera DTM w sobote na Q, po prostu miał wyje**ne na to żeby jechać kwale i wyścig, tylko zarobić :P
29 kwi 2013 16:54
O nawet znalazłem tą wiadomość :
[...]a po 2 hmm kasa przyda mi sie do Huawei Racing.
29 kwi 2013 16:56
Taki mały offtop:
Jak patrzę na frekwe w DTM to mi przykro :(
29 kwi 2013 17:02
Czemu Nasri jest skreślony na liście startowej do DTMu skoro on i jego zespół ma pieniądze?

I czemu na listach startowych mam pozycje 00 i brak numeru?
29 kwi 2013 17:06
Zauważyłem ten problem 2 godziny temu. Coś jest nie tak z listą startową. Zaraz się tym zajmę.
Dodane 29 kwietnia 2013 19:07:
Naprawione.
29 kwi 2013 17:09
Radosław Bogusz napisał(a):
HMM Że się tak zapytam, do czego wogóle te kontrakty są? Co z tą kasą można zrobić?

Zespołom pieniądze potrzebne są do ulepszenia bolidu. Kierowcy mogą pomagać finansowo teamom lub obstawiać wyniki i mnożyć swoje pensje.
29 kwi 2013 17:50
Akurat PreDixX to ty najbardziej wszystkich na kasę doisz, przed sezonem PSC wziąłeś całą kasę ze wszystkich pensji i odszedłeś z mojego zespołu...

Like a brother. Podpisałem wysoki kontrakt, doprowadził do bankructwa, potem poszedł do DTM, bo też kolega, pojechał raz czy dwa i poszedł. I znowu bankrut, ale moje fundusze uratowały zespół.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
23 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 525 876

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.