FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 maj 2013 08:56
Od poczatku mowilem, ze Benfica. To fco graja to nawet Porto sie chowa.
3 maj 2013 09:05
News z GP2 mega szybko a na F1 trzeba jak zawsze czekać
3 maj 2013 09:35
Adam Jurzysta napisał(a):

Jasiny wczoraj nie było i dzisiaj też go nie ma jakbyś nie zauważył to nie ma kto napisać. Jasina zawsze pisał od raz po trenie.
3 maj 2013 09:36
Dawid Czepiela napisał(a):

Jasiny wczoraj nie było i dzisiaj też go nie ma jakbyś nie zauważył to nie ma kto napisać. Jasina zawsze pisał od raz po trenie.

Spoko .
3 maj 2013 09:59
Predixx wez wypierdzielaj z tymi emotkami.praktycznie kazdy Twoj post to :/ <ok>B) i inne... jeszcze szczegolnie ciagle dupe lizesz Kluskowi...

Łapka w górę oznacza, że zgadzam się z Rafikiem. Jeżeli masz jakiś problem, to trudno zachowaj to dla siebie, poparłem jedynie słowa Rafika. Poprzesz Klusexa, źle, poprzesz Rafika, teź źle. Ogarnij
3 maj 2013 10:35
Dawid Bęgier napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):
Paweł Piątkiewicz napisał(a):
Już nie będziecie narzekać na galerię. Wybierzcie sobie demokratycznie nowego "fotografa". Galeria z GP Kanady była moją ostatnią. Dziękuję za miło spędzony czas podczas jazdy w lidze i nie tylko.

Kolejny płaczek, który się obraża jak się go skrytykuje. Nie wszystkim musi się wszystko podobać. Mi nie pasuje twoja galeria i wyraziłem o tym zdanie.

<ok>

Chyba jednak Kluska poparłeś, a nie Rafika. Masz problem z pamięcią?
Dodane 3 maja 2013 12:36:
Czemu od wczoraj serwery sa wylaczone?
3 maj 2013 10:40
Znaczy, Rafika też poparłem ale na teamspeaku, więc się nie pluj, że tak powiem.
Dodane 3 maja 2013 12:41:
W niektórych sytuacjach nie wiesz o co chodzi, a i tak wtykasz nos, w każdy post, bo zawsze musisz mieć rację...
3 maj 2013 11:08
Miałem rację, bo poparłeś Kluska, a Ty nagle zaczynasz, że tak powiem z dupy mówić, że Rafika o.O
Na forum poparłeś Kluska, a teraz próbujesz sobie dupe ratować, bo jak zwykle nie masz racji wciskając TeamSpeaka. A co ma w tym momencie rozmowa i poparcie Kluska na forum z poparciem Rafika na TSie? Boże... mózg roz<cenzura>any:O
3 maj 2013 11:58

Jasina nie może zrobić newsa dopóki kar nie zrobię. A kar wczoraj nie zrobiłem, bo te typy często goszczące na TS, w tym szef GP2, spamowali mnie chęcią grania w COD-a, a inny typ po raz kolejny kłócił się ze mną o wszystko i o nic. Jeżeli to, że news pojawia się następnego dnia naprawdę Wam nie odpowiada, to mogę olać TS i zrobić newsy jak najszybciej. Dzisiaj na pewno tak zrobię, bo jutro z Radziem nas prawdopodobnie nie będzie.
3 maj 2013 11:59
Znowu moja wina...
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
27 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 525 315

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.