FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 maj 2013 13:57
To do jasnej cholery ustaw sobie priorytety jakieś. Nie mówię, żeby nie grać w CODa, ale musisz ustalić granice: najpierw liga, potem przyjemności.
3 maj 2013 14:31
Krzysztof Woźniak napisał(a):
To do jasnej cholery ustaw sobie priorytety jakieś. Nie mówię, żeby nie grać w CODa, ale musisz ustalić granice: najpierw liga, potem przyjemności.

Czyli, najpierw liga, potem kobieta?
Aha, jesteś <cenzura>.
3 maj 2013 14:34
Sebastian Cygler napisał(a):

Aha, jesteś <cenzura>.

Wreszcie zgadzam się z Borowczykiem.
3 maj 2013 14:37
Dawid Bęgier napisał(a):
Sebastian Cygler napisał(a):

Aha, jesteś <cenzura>.

Wreszcie zgadzam się z Borowczykiem.

Ty to nawet z Urbanem z Legii byś się zgodził jakby mnie skrytykował...
3 maj 2013 14:41
Wcale, że to nie działa, w ten sposób, mnie również, każdy krytykuję... Po prostu zamień sobie kobietę na COD i będziesz miał wszystko jasne. My wolimy, by najpierw był COD, ponieważ news może być na 2 dzień (doszliśmy do takiego wniosku).
3 maj 2013 15:27
<cenzura>, a gdzie Krzysiek powiedział o dziewczynach? ...
3 maj 2013 15:38
Macie pretensje do Rafika za opóźnienia, ale to wy je powodujecie. Kiedyś było tak: "Raficzku kochany, pograj z nami w Minecraft'a", potem "Raficzku kochany, pograj z nami w Haxballa". Teraz prosicie kochanego Raficzka, aby pograł z wami w COD'a. Gracie tuż po sesjach, a potem wrzeszczycie, że jak to może być, że po pięciu sekundach jest news z GP2, a nie ma z F1 mimo, że już minęły 3 minuty od końca sesji. I jest pisanie jaki to Rafik zły, a Klusek wspaniały. Zanim poprosicie Raficzka o serwer jakiejkolwiek gry pomyślcie co jest ważniejsze.

Rafał Cupał napisał(a):
Problem w tym, że narzekają osoby, które nie grają w COD-a.
Dodane 3 maja 2013 15:57:
A jednak jutro będziemy.

Krzysiu o to chodzi właśnie, że ja nie gram w Coda ani coś tam jeszcze.

Rafik : Proponuje - Liga pierwsza; potem zabawa ( czyt. COD & inne)
Dodane 3 maja 2013 17:39:
Dawid Czepiela napisał(a):
<cenzura>, a gdzie Krzysiek powiedział o dziewczynach? ...

Jakby BYŁA DZIEWCZYNA to Ona na pierwszym miejscu, potem liga :P albo na równi : )
3 maj 2013 15:43
Pozwólcie, że sam określę swoje priorytety. Liga jest oczywiście ważniejsza od COD-a, jednak zamiast od razu robić newsów grałem, bo uważałem, że szybkość pojawienia się newsa nie jest aż tak istotna. No ale sprawdzimy Waszą teorię, że frekwencja zależy od opóźnień.
3 maj 2013 16:13
Rafał Cupał napisał(a):
Pozwólcie, że sam określę swoje priorytety. Liga jest oczywiście ważniejsza od COD-a, jednak zamiast od razu robić newsów grałem, bo uważałem, że szybkość pojawienia się newsa nie jest aż tak istotna. No ale sprawdzimy Waszą teorię, że frekwencja zależy od opóźnień.

Nic się nie zmieni, będzie tak jak było tylko znikną maruderzy albo zaczną narzekać na brak wideo w DTM czy coś tam innego.
3 maj 2013 16:25
Zmieni się za kulisami, czyli na TeamSpeaku.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
28 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 525 133

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.