FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 maj 2013 15:04
Maciej Paruch napisał(a):
Naśmiewałem się z Rafika, że tak cieniuje na początku sezonu, ale tak naprawdę, to brawo za cierpliwość! Ja po tygodniu rzuciłem kierę w kąt (+5 sekund do klawy jest dla mnie nie do zniesienia). Rafik, szacunek za to, że mimo wszystko się nie poddałeś! <brawo>

Nie wiem czemu ale z początku pomyślałem, że pisząc ten komplement dla Rafika, pisałeś go przez śmiech :>
5 maj 2013 15:22
Ehh szkoda że u nas na modzie jest A4 DTM, bo RS5 DTM wygląda obłędnie:D

5 maj 2013 15:26
MENEL wyślij mi kontrakt w DTM
5 maj 2013 15:28
Patryk Krutyj napisał(a):
Naśmiewałem się z Rafika, że tak cieniuje na początku sezonu, ale tak naprawdę, to brawo za cierpliwość! Ja po tygodniu rzuciłem kierę w kąt (+5 sekund do klawy jest dla mnie nie do zniesienia). Rafik, szacunek za to, że mimo wszystko się nie poddałeś! <brawo>

Nie wiem czemu ale z początku pomyślałem, że pisząc ten komplement dla Rafika, pisałeś go przez śmiech :>

Nie, tu nie ma żadnej ironii. Może wcześniej, zanim sam spróbowałem się przesiąść z klawy na kierę, tak by było, ale na własnej skórze się przekonałem, że to nie jest tak banalna sprawa, jakby mogło się wydawać.
5 maj 2013 15:31

Nie, tu nie ma żadnej ironii. Może wcześniej, zanim sam spróbowałem się przesiąść z klawy na kierę, tak by było, ale na własnej skórze się przekonałem, że to nie jest tak banalna sprawa, jakby mogło się wydawać.

5 maj 2013 15:33

Na pewno trzeba poświęcić temu mnóstwo czasu a nawet jak opanujesz... musisz poświęcać kolejne godziny na trening:)

Prawda jest taka ze trzeba naprawdę sporo godzin w tygodniu poświęcić na kolejnych torach , żeby w pełni swobodnie korzystać z możliwości jakie daje jazda na kierownicy.

Co nie zmienia faktu że nawet bez przygotowania do wyścigu, tracąc nawet 5 sek na okrążeniu, jazda na kierownicy będzie zwyczajnie przyjemniejsza :)
5 maj 2013 15:57
Rafał wejdź na TSA :>
5 maj 2013 16:22
ile okrążeń na Valencji w F1 jest...?
5 maj 2013 16:23
29
Dodane 5 maja 2013 18:26:
Jeżeli ktoś ma kontakt z Czarkiem inny niż strona i GG, to prosiłbym o przekazaniu mu, żeby czym prędzej wszedł na stronę, bo nie pojedzie w PSC. <nerwus>
5 maj 2013 16:31
Chyba nikt nie ma numeru tel do Czarka, ani ja, ani Neil ani Bari..
Dodane 5 maja 2013 18:32:
Jest i Czarek xD
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
32 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 524 391

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.