FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
12 maj 2013 17:58
Niko sam nie jesteś lepszy hamuj człowieku wcześniej a nie wypychasz podczas wyprzedzania poza tor
12 maj 2013 17:58
Patryk Łucków napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Boro nie ma numeru samochodu na liscie startowej.

jak to? ma 01

Jak pisałem to nie miał ;-)
12 maj 2013 18:00

jak to? ma 01

Tak może się zdarzyć, gdy kilka osób wywoła aktualizację listy startowej jednocześnie. Ale ostateczna lista powinna być zawsze poprawna.

jak to? ma 01

U mnie miał cały czas jak sprawdzałem kilka razy

Następny Mati zostawiłem ci miejsce po wewnętrznej a ty pakujesz się w dupę przez to uderzyłem również Wyllego

Według mnie to jadać PSC najłatwiej jeszcze spowodować kolizję, o czym sam się przekonuję jadąc na niedopracowanym secie i walcząc z Fatalnikiem, w f1 pewnie bym się z nim uporał raz dwa, a tak to doszło do kilku kontaktów przez mój niestabilny set <zły>
12 maj 2013 18:02
Jasin mam to samo...
Ogólnie przepraszam wszystkich w PSC , tym którym przeszkodziłem , uszkodziłem ich itp. Oraz tych którym nic nie zrobiłem również. Moje zachowanie było karygodne, przez co Bari nakazał mi powrotu do pitu. I tak miałem się wycofać. Dlatego jeszcze raz SOrry !
12 maj 2013 18:04
Hamuj wczesniej hahahahah, nie no po prostu sami jestescie dla siebie poziomem. Czy nasjlabsze samochody = najsłabszy poziom? wiedzialem, ze to nie liga dla mnie, tu są same snoby i <cenzura>e. Wy nawet nie potraficie wcisnać hamulca, Szymon mam nadzieję, że dostaniesz jakiś zakaz na GP, bo 3 razy wpakowałeś mi się w dupe, tak że poleciałem na piasek i tyl na hamowaniu latał mi jak twoja matka. Wylly też brawo za hamowanie, ty to jesteś prawdziwą fortecą, <cenzura>ać przepisy, będe blokował i pakował się komuś w dupe. Kolejni agenci to z DRT, ale tam nie bylo chyba tragicznie. I wy mi macie czelność powiedzieć hamuj wcześniej? Albo, że się wpycham?
Dobrze, że już koniec z tą ligą. Mówię cześć kilku ogarniętym osobom.
12 maj 2013 18:05
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Hamuj wczesniej hahahahah, nie no po prostu sami jestescie dla siebie poziomem. Czy nasjlabsze samochody = najsłabszy poziom? wiedzialem, ze to nie liga dla mnie, tu są same snoby i <cenzura>e. Wy nawet nie potraficie wcisnać hamulca, Szymon mam nadzieję, że dostaniesz jakiś zakaz na GP, bo 3 razy wpakowałeś mi się w dupe, tak że poleciałem na piasek i tyl na hamowaniu latał mi jak twoja matka. Wylly też brawo za hamowanie, ty to jesteś prawdziwą fortecą, <cenzura>ać przepisy, będe blokował i pakował się komuś w dupe. Kolejni agenci to z DRT, ale tam nie bylo chyba tragicznie. I wy mi macie czelność powiedzieć hamuj wcześniej? Albo, że się wpycham?
Dobrze, że już koniec z tą ligą. Mówię cześć kilku ogarniętym osobom.

Siema
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
21 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 520 621

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.