FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
12 maj 2013 18:07
To nie jest śmieszne :E
12 maj 2013 18:08
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Hamuj wczesniej hahahahah, nie no po prostu sami jestescie dla siebie poziomem. Czy nasjlabsze samochody = najsłabszy poziom? wiedzialem, ze to nie liga dla mnie, tu są same snoby i <cenzura>e. Wy nawet nie potraficie wcisnać hamulca, Szymon mam nadzieję, że dostaniesz jakiś zakaz na GP, bo 3 razy wpakowałeś mi się w dupe, tak że poleciałem na piasek i tyl na hamowaniu latał mi jak twoja matka. Wylly też brawo za hamowanie, ty to jesteś prawdziwą fortecą, <cenzura>ać przepisy, będe blokował i pakował się komuś w dupe. Kolejni agenci to z DRT, ale tam nie bylo chyba tragicznie. I wy mi macie czelność powiedzieć hamuj wcześniej? Albo, że się wpycham?
Dobrze, że już koniec z tą ligą. Mówię cześć kilku ogarniętym osobom.

A wy<cenzura>aj spaślaku niedo<cenzura>any, mało kto tu cie chce, a zwłaszcza takiego zachowania.
Myślisz se <cenzura> gnoju że każdy ci z drogi będzie zjeżdżał? pfff chyba cie po<cenzura>ało
12 maj 2013 18:08
Hamuj wczesniej hahahahah, nie no po prostu sami jestescie dla siebie poziomem. Czy nasjlabsze samochody = najsłabszy poziom? wiedzialem, ze to nie liga dla mnie, tu są same snoby i <cenzura>e. Wy nawet nie potraficie wcisnać hamulca, Szymon mam nadzieję, że dostaniesz jakiś zakaz na GP, bo 3 razy wpakowałeś mi się w dupe, tak że poleciałem na piasek i tyl na hamowaniu latał mi jak twoja matka. Wylly też brawo za hamowanie, ty to jesteś prawdziwą fortecą, <cenzura>ać przepisy, będe blokował i pakował się komuś w dupe. Kolejni agenci to z DRT, ale tam nie bylo chyba tragicznie. I wy mi macie czelność powiedzieć hamuj wcześniej? Albo, że się wpycham?

Yhym, bo ja ci coś zrobiłem. Ja cie lekko stuknąłem - pojechałeś za szeroko, miałeś lekki slajd ale na bezczelnego ściąłeś zakręt i w następnym wpakowałeś mi się w tyłek.
,,Kto nie jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"
12 maj 2013 18:09
<cenzura> Niko dobra popełniłem błąd. Przeprosiłem, co mam się powiesić przez to ? Ale zrozum nie jesteś najlepszy i najszybszy. No i nie zawsze wygrasz !
NA RAZIE
12 maj 2013 18:10
ja <cenzura>e, ogarnijcie dupy
12 maj 2013 18:10
Szymon, zjezdal z drogi? Co myslales hamując 50 metrów za późno przed szykaną w S3? Co myślałeś pakując się we mnie kiedy miałem uślizg w s2 (szykana 2). Poza tym ja cie jakos specjalnie nie wyzywalem, ani nie pytałem cię kto mnie tu chce.

Ps. nie musisz mi z drogi zjezdzac, 3 sekundy na okrazeniu wystarczą <głupek>
Dodane 12 maja 2013 20:11:
taaak bo wy mnie lekko stukacie, a ja w was sie pakuje z pełną predkoscią.. super
12 maj 2013 18:11

Na kogoś <cenzura> mówisz a sam nie jesteś lepszy trzeba było w kwalifikacjach jechać a nie teraz <cenzura>isz.
12 maj 2013 18:12
HAHAHAHAHAH, właśnie, jechanie z końca = milion wypadków. Trzeba było w kwalifikacjach jechać, ale będzie za<cenzura>isty artykuł dla wszystkich lig, żeby z was pocisnąć
12 maj 2013 18:13
TO niech on się ogarnie. Jak ktoś jemu coś zrobi to wyzywa, obraża itp. Ale jak on komuś coś zrobi to jest niewinny.
Oczywiście nie jestem bez winy. Ale to tylko gra we mnie wjechał Adrian ( przez Matiego ) i przeprosił mnie i jest po sprawie
12 maj 2013 18:14
Nie ma to jak odejść z ligi i ją obrażać dlatego, bo w niej ktoś łamie (surowe) przepisy, zamiast złożyć skargi i odpowiednio ukarać winowajców.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 520 391

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.