14 maj 2013 14:26
Grzegorz Brojak napisał(a):
Zbyt sztuczna prowokacja
Dodane 14 maja 2013 16:28:
Patryk Krutyj napisał(a):
Wy
aj.
Zorganizowałeś w '46 defilade podczas której polscy lotnicy stali w tłumie i sie przyglądali, a przecież wcześniej narażali życie za Anglie
Łukasz Dams napisał(a):
e... Mają w awatarach "ludzi", którzy zabili miliony... Gratuluję poczucia humoru...
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego gierka przywódcę naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara.
e... Mają w awatarach "ludzi", którzy zabili miliony... Gratuluję poczucia humoru...no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego gierka przywódcę naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara.
Zbyt sztuczna prowokacja
Dodane 14 maja 2013 16:28:
Patryk Krutyj napisał(a):
R.Hitler, Wypowiadam Ci wojnę.
Wy
aj.Zorganizowałeś w '46 defilade podczas której polscy lotnicy stali w tłumie i sie przyglądali, a przecież wcześniej narażali życie za Anglie