FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 maj 2013 14:33
Dzieki bardzo
Patryk Łucków napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Dawid Bęgier napisał(a):
Liczba skarg: 89 i dla tego <cenzura>e jazdę w tej lidze

Jak ścinają i oszukują to zostaną ukarani, może się nauczą. Jakoś w F1 i DTM nie ma tego problemu (gorzej z frekwą)

Nie wspomniałeś o GP2 (ale może dlatego że nie jeździłeś). Tam mimo dużej frekwencji dochodzi do niewielu incydentów

Teraz owszem, niewiele, ale w poprzednich latach w gp2 był hardcore.
Artur Tymczyszyn napisał(a):
HAHAHA nie da sie czysto przejechac t1 na zuzytych oponach to scinasz? DOBRE! TEZ TAK ZACZNE ROBIĆ!
A co ty bys grzecznie zwalnial zeby sie zmiescic ? Nie oszukuj sie bo robiłbyś to samo.

Ja np. w T1 raz przesadziłem na zużytych i nastepnym razem wiedziałem żeby zwolnić i jechałem wolniej !
27 maj 2013 14:34
Maciej Paruch napisał(a):
Bartosz Bulawkin napisał(a):
Ja mam pytanie co do wczorajszego wyścigu w PSC. Dlaczego komunikat o zielonej fladze był tak późno?

Czekałem aż wjedziecie na prostą startową. Gdybym wcześniej zezwolił na wyprzedzanie, mogłoby dojść do karambolu w ostatnim zakręcie.
Dodane 27 maja 2013 16:29:
Rafik, weź się uspokój xD

A kto jest na tyle głupi żeby wyprzedzać w ostatnim zakręcie gdzie nie ma się gdzie rozpędzić. Ja spowalniam stawkę zakręt przed zjazdem do alei serwisowej i jak SC znajdzie się po za torem czyli na wjeździe do alei wtedy powinna być zielona flaga i ja wtedy przyspieszam, a nie. Przecież i tak nikt nie zjedzie do alei bo jest zamknięta wtedy. Jeszcze poszła skarga za to no śmieszne.
27 maj 2013 14:35
HAHAHA nie da sie czysto przejechac t1 na zuzytych oponach to scinasz? DOBRE! TEZ TAK ZACZNE ROBIĆ!
A co ty bys grzecznie zwalnial zeby sie zmiescic ? Nie oszukuj sie bo robiłbyś to samo.

Ja <cenzura>e, jesteś idiotą. w F1 jak ktoś ma zużyte kapcie to hamuje i oszczędza, a nie ścina... i nie tylko ja, ale każdy z czołówki mówie tu głównie o Menelu, Crafterze, mnie i Jasinie, bo nie wiem jak reszta. Bartol też czysto jeździ, Rekady'emu czasem się zdarza nieczysto pojechać, ale bardzo rzadko więc na kare nie zasługuje...no i Mohito ofc, niby jechał 2 wyścigi, ale jak z nim walczyłem na Silver to zero kontaktu, w PSC dostałbym już z 10 strzałów w dupe.
Dodane 27 maja 2013 16:35:

Kiedy ostatni raz była na mnie skarga i kiedy karę dostałem? ;) No właśnie, tu masz odpowiedź. Jeżdzę czysto.
27 maj 2013 14:36
No to mamy forum zajęte do końca dnia.
Aha,super tez wiedziałem ze musze wczesniej hamowac ale i tak ni <cenzura>a nie wchodzilem odpowiednio w t1 i na zielone mnie wy<cenzura>ywało.
Maciej Paruch napisał(a):
Ja mam pytanie co do wczorajszego wyścigu w PSC. Dlaczego komunikat o zielonej fladze był tak późno?

Czekałem aż wjedziecie na prostą startową. Gdybym wcześniej zezwolił na wyprzedzanie, mogłoby dojść do karambolu w ostatnim zakręcie.
Dodane 27 maja 2013 16:29:
Rafik, weź się uspokój xD

A kto jest na tyle głupi żeby wyprzedzać w ostatnim zakręcie gdzie nie ma się gdzie rozpędzić. Ja spowalniam stawkę zakręt przed zjazdem do alei serwisowej i jak SC znajdzie się po za torem czyli na wjeździe do alei wtedy powinna być zielona flaga i ja wtedy przyspieszam, a nie. Przecież i tak nikt nie zjedzie do alei bo jest zamknięta wtedy. Jeszcze poszła skarga za to no śmieszne.

Nawet jak zdawałem lickę w sobotę u Kluska, to wyprzedziłem go jak zjechał do boksu i zielona flaga była już potem.
27 maj 2013 14:39
Dawid Czepiela napisał(a):

Ja <cenzura>e, jesteś idiotą. w F1 jak ktoś ma zużyte kapcie to hamuje i oszczędza, a nie ścina... i nie tylko ja, ale każdy z czołówki mówie tu głównie o Menelu, Crafterze, mnie i Jasinie, bo nie wiem jak reszta. Bartol też czysto jeździ, Rekady'emu czasem się zdarza nieczysto pojechać, ale bardzo rzadko więc na kare nie zasługuje...no i Mohito ofc, niby jechał 2 wyścigi, ale jak z nim walczyłem na Silver to zero kontaktu, w PSC dostałbym już z 10 strzałów w dupe.
Dodane 27 maja 2013 16:35:

Kiedy ostatni raz była na mnie skarga i kiedy karę dostałem? ;) No właśnie, tu masz odpowiedź. Jeżdzę czysto.

S<cenzura>aj.Ja sie juz w tej kwestii nie wypowiadam.Kara jak bedzie to bedzie...
27 maj 2013 14:39
CO DO ZJAZDU SC SĄDZE IŻ ZIELONA FLAGA POWINNA BYĆ OD RAZU JAK SC ZJEDZIE DO PITU albo LIDER PRZEKROCZY LINIE STARTU/METY, a Ci co jadą z tyłu stawki w takim układzie mogą wyprzedzać na ostatnim zakręcie. Co seria to inaczej, ostatnio w GP2 wyprzedzali w ostatnim zakręcie, teraz Bari w PSC nie pozwolił. Naciąganie regulaminu ze strony szefów serii, Rafik powinieneś wprowadzić co i jak konkretnie, bo się burdel robi.
Dodane 27 maja 2013 16:39:
Wyczuwam 5-6 dq w PSC: D
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
21 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 499 278

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.