FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 maj 2013 14:40
Artur Tymczyszyn napisał(a):
HAHAHA nie da sie czysto przejechac t1 na zuzytych oponach to scinasz? DOBRE! TEZ TAK ZACZNE ROBIĆ!
A co ty bys grzecznie zwalnial zeby sie zmiescic ? Nie oszukuj sie bo robiłbyś to samo.

Nie zwalniał by grzecznie, Nasri, nie rób z siebie takiego świętego, bo widziałem Twoje poczynania wczoraj w DTM, nawet nie próbowałeś się zmieścić w zakrętach tylko ciąłeś na potęgę.
27 maj 2013 14:41
Nie tyle naciąganie, co różne interpretacje.
Rafał Szostak napisał(a):
HAHAHA nie da sie czysto przejechac t1 na zuzytych oponach to scinasz? DOBRE! TEZ TAK ZACZNE ROBIĆ!
A co ty bys grzecznie zwalnial zeby sie zmiescic ? Nie oszukuj sie bo robiłbyś to samo.

Nie zwalniał by grzecznie, Nasri, nie rób z siebie takiego świętego, bo widziałem Twoje poczynania wczoraj w DTM, nawet nie próbowałeś się zmieścić w zakrętach tylko ciąłeś na potęgę.

Wczoraj owszem, w poprzednich wyścigach nie mam nic sobie do zarzucenia, do złóżcie skargę na mnie, dostanę kare i spadne z p8 na p9, zaden problem. Swoja droga jak juz cialem to nie bylo przy tym zadnego zysku, mozna spojrzec na straty do innych kierowcow, wiec kar nie bedzie, bo kary za sciecia sa tylko w przypadku zysku :)
To ja już nie kumam. W Monako za SC było inaczej teraz inaczej to jak w końcu ma być. Skąd miałem wiedzieć co chcesz zrobić poza tym bałem się ruszyć jak nie było komunikatu żeby za to nie dostać kary.
27 maj 2013 14:42
Bartosz Bulawkin napisał(a):
To ja już nie kumam. W Monako za SC było inaczej teraz inaczej to jak w końcu ma być. Skąd miałem wiedzieć co chcesz zrobić poza tym bałem się ruszyć jak nie było komunikatu żeby za to nie dostać kary.

Dokładnie o tym mówię. :)
27 maj 2013 14:43
Bo w Monako w SC jechał Radek, a teraz ja... Doszedłem do wniosku, ze skoro na testach teoretycznych tak jest, to i tak powinno być w wyścigu.
27 maj 2013 14:43
Jakiś <cenzura> złożył skargi wtedy, kiedy nie powinno ich być.
27 maj 2013 14:44
Dawid Czepiela napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):

Wczoraj owszem, w poprzednich wyścigach nie mam nic sobie do zarzucenia, do złóżcie skargę na mnie, dostanę kare i spadne z p8 na p9, zaden problem. Swoja droga jak juz cialem to nie bylo przy tym zadnego zysku, mozna spojrzec na straty do innych kierowcow, wiec kar nie bedzie, bo kary za sciecia sa tylko w przypadku zysku :)

Zysk był, bo oglądałem walke Karmel-Boro, i co odrobili to Ty to nadrabiałeś ścięciem.
27 maj 2013 14:46
I takie to jest <cenzura>enie Nasreigo
Dodane 27 maja 2013 16:46:
*Nasriego
27 maj 2013 14:46
Maciej Paruch napisał(a):
Bo w Monako w SC jechał Radek, a teraz ja... Doszedłem do wniosku, ze skoro na testach teoretycznych tak jest, to i tak powinno być w wyścigu.

W wyścigu powinno być tak jak jest w regulaminie i tyle w temacie.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
13 °C
Tor:
17 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 498 720

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.