FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 cze 2013 20:42
Jaki cel jest tego śmiania? Usunięcie regulaminu, żeby nikt już nie płakał, że skargi na niego zgłaszają? Czy może forum, żeby nikt nie musiał tego wszystkiego czytać? Ten twój "pomysł" wpłynął niekorzystnie na ligę, a ty jako administrator i reprezentant ligi, zamiast potępiać takie zachowanie, promujesz je. Co gorsza, wstawienie tego linku na shoutboxie Pro-Ligi, czyli miejsca, gdzie ligi z odpowiedzialnymi administratorami promują siebie, postawiło nas w złym świetle. Więc zastanów się pięć razy zanim coś zrobisz, bo twoje działania do niczego nie doprowadzą, a pogorszą tylko sprawę.
I jeszcze jedno. Zajmij się może swoją serią, bo ja nie komentuję tego, co się dzieje w PSC.
10 cze 2013 20:43
Dobra Bari skończ już, sam mówisz, że ciągle się żalimy itp. a nie możesz przestać się udzielać :)
10 cze 2013 20:44
Maciej Paruch napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Powiedz to tym którzy walczą o swoją wolność na wojnach na różnych frontach.

To jest inna sytuacja, bo oni wykorzystują przemoc do obrony. Ok, nie sprecyzowałem wcześniej, więc mój błąd.
Dodane 10 czerwca 2013 22:41:
Dawid Bęgier napisał(a):
Taki kozak jesteś, że tylko pięśćmi umiesz załatwiać sprawy?

Twoim rozumowaniem to lepiej napisać sprawdzian z Fizyki albo matematyki, kto mądrzejszy? haah pozdro <luzik>

Oj Predixx, ty czasami jak coś powiesz... Przynajmniej potem nie łazisz z podbitym okiem. Jest coś takiego jak rozmowa, ale ty chyba o tym nie słyszałeś, skoro rzucasz takie przykłady.

Taaa... rozmowa? Rozmawiać to ja mogę z kobietami.
Po to mi Bozia dała rączki i nóżki żeby działać.
10 cze 2013 20:44
Podejmując się takiego stanowiska jakim jest szef DTM, trzeba było być świadomym, że to ty będziesz odpowiadał za całą serię. A seria w czasie twoich "rządów" była w opłakanym stanie. Ja po prostu wyciągam wnioski, bo porównując to, co robi Bari w PSC (praktycznie wszystko na czas, a jak jakieś opóźnienie, to zawsze jakiś powód jest), do tego co ty robiłeś w DTM, daje mi do myślenia. Poza tym, wątpię w to, aby Rafik zrezygnował z usług Bariego. Nie chcę wszczynać kolejnej kłótni, więc po prostu skończmy w tym punkcie.
10 cze 2013 20:46
Do pro-ligi mnie nie mieszajcie, nie mam z tym nic wspólnego. Jakby nie było, to kierowcy niekorzystnie wpływają na ligę, bo co dzieje się na forum, to jest wystarczającą antyreklamą (pytanie tylko czy ktoś wejdzie i będzie chciał to czytać).

Łukasz Dams napisał(a):
I jeszcze jedno. Zajmij się może swoją serią, bo ja nie komentuję tego, co się dzieje w PSC.

Kilka godzin wcześniej pod newsem...
Łukasz Dams napisał(a):
A dlaczego nie może się wypowiedzieć jeśli coś mu się nie podoba?

Hipokryta.
10 cze 2013 20:47
seria za moich czasów miała 14 kierowców na wyścigu. Teraz ma 5. Powiedziałem, nic nie wiesz więc się nie wtrącaj. Jeżeli ktoś bariemu powie, że będzie news z treningu do godziny 23 (a sam nie może sprawdzić czy wtedy się pojawi), to wątpię że będzie pisał sam. Może to lubi, może nie. Ja nie znosiłem pisać. Pozatym popatrz na ostatni news z DTM kiedy był i czego brakuje.
10 cze 2013 20:53
Taki kozak jesteś, że tylko pięśćmi umiesz załatwiać sprawy?

A ty to taki kozak jesteś, że tylko przez kabel umiesz się napinać? Jesteś taki odważny.
10 cze 2013 20:54
A ty to nie, co? xD Kiedyś pewnie i tak dostanę po ryju i co? Poboli i przestanie. A wy nadal będziecie mieli ból dupy <wyśmiewacz>
10 cze 2013 20:55
Jeszcze będziesz musiał sobie nowe zęby kupić <wyśmiewacz>
10 cze 2013 20:55
Kiedyś mozesz nie wstać.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
WTO
Deszcz
16 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 483 363

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.