FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 cze 2013 20:56
ŁO <cenzura> CO TU SIE DZIEJE
Maciej Paruch napisał(a):
Do pro-ligi mnie nie mieszajcie, nie mam z tym nic wspólnego.

To był twój pomysł, więc ty jesteś za niego odpowiedzialny.

Jakby nie było, to kierowcy niekorzystnie wpływają na ligę, bo co dzieje się na forum, to jest wystarczającą antyreklamą (pytanie tylko czy ktoś wejdzie i będzie chciał to czytać).

A naszym obowiązkiem jest robienie wszystkiego, aby zapędy takich kierowców studzić, a nie podsycać i robienie wszystkiego, by kierowcy skarżyli się jak najrzadziej. Niektórzy jednak nie rozumieją, że za złamanie zasad grozi kara. Dlatego są oburzeni.

Hipokryta.

Można to zrobić w kulturalny sposób...

A to twoje słowa.
Jeżeli nie ma się ochoty pisać, to organizuje się pomoc. Chyba to nie jest wielki problem. Chętni by się znaleźli, tylko wystarczyło by poszukać. Odnośnie ostatniego newsa. Zauważ, że do tej pory (przejęcia szefostwa przez SVettela) nad wszystkim panował Rafik, a on ma przecież jeszcze F1 pod władaniem, która jak wiadomo, jest głównym "towarem handlowym" w lidze. Nic więc dziwnego, że frekwencja spadła, bo Rafik po prostu wolał poświęcić więcej czasu dla F1 - najważniejszej serii. Tak też zainteresowanie DTM jeszcze bardziej spadło, a dzięki temu, że PSC było dość "ogarnięte", cała ferajna postanowiła się przenieść właśnie tam.
10 cze 2013 20:57
Na każdego przyjdzie czas, że nie wstanie.
10 cze 2013 20:57
Bari, no srry ale kto tu musi mieć ból dupy? Większość Ci ciśnie teraz, a Tobie kończą się argumenty. Ile razy będziesz to samo powtarzać proszę Cię
10 cze 2013 21:00
Łukasz Dams napisał(a):
Do pro-ligi mnie nie mieszajcie, nie mam z tym nic wspólnego.

To był twój pomysł, więc ty jesteś za niego odpowiedzialny.

Czyli jak ktoś wrzuci sobie włączoną suszarkę do kąpieli to producent jest odpowiedzialny za jego śmierć?

Łukasz Dams napisał(a):
Można to zrobić w kulturalny sposób...

A to twoje słowa.

Można nie znaczy trzeba.
10 cze 2013 21:02
Yayko <cenzura>. Pomoc miałem, ale potrafisz zrozumieć że osoba obiecała, zapewniała itd że tego zasranego newsa napisze. Obie osoby, moge nawet nazwiska podać. Pytałem ich, jeżeli nie napiszą, ja to zrobię. Mówili mi że nie, że "dzisiaj będzie". To za co JA byłem odpowiedzialny robiłem z wyjątkiem wyników po sesji. Nawet komuś banner zrobiłem, gdy nie miał a to wykracza poza "zakres" obowiązków. Rafik mnie wyrzucił, spoko. Złe osoby sobie wybrałem i poniosłem za to "karę" Do tego byłem w klasie maturalnej i mimo tego skargi były zawsze na czas, a było tak (chyba po drugim GP) że było ich 97. Na drugi dzień po zakończeniu zgłoszeń news o karach był gotowy.

Chcesz usprawiedliwiać Rafika bo prowadzi też F1? Kiedyś prowadził F1 i GP2. Poza tym cały ten bajzel w administracji jest według jego pomysłów. Jemu zajmuje 5 minut to co mi 20 (przez szukanie odpowiednich opcji)

I do tego zna regulamin na pamięć, wie gdzie czego szukać. A ja się w nim nie odnajduje, choć znam go i tak lepiej od Ciebie
10 cze 2013 21:02
Dawid Bęgier napisał(a):
Bari, no srry ale kto tu musi mieć ból dupy? Większość Ci ciśnie teraz, a Tobie kończą się argumenty. Ile razy będziesz to samo powtarzać proszę Cię

Brak argumentów to raczej teksty typu "Neil, przyjedź do Kielc." albo "Kiedyś możesz nie wstać."
10 cze 2013 21:03
Ja tylko zwrócę uwagę na to, że wbrew opinii niektórych osób, sposób prowadzenia serii nie ma tak ogromnego wpływu na frekwencje. DTM w ostatnich wyścigach było znakomicie prowadzone przez Bora i SVettela, opóźnień w ogóle nie było, a frekwa spadła. PSC ma bardziej podobającą się kierowcom fizykę, tory, itp. i to przyciąga tam więcej kierowców.
10 cze 2013 21:03

Post został usunięty przez autora

NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
WTO
Deszcz
16 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 483 346

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.