FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 cze 2013 20:31
Bari... Ehhh ostatni moj kometarz pod newsem gp2 po 1 koles <cenzura> to mow do kolegow po 2 jak patrzylem na newsa z f1 byly tylko wyniki wiec prosze stul <cenzura> sie nie odzywaj koles...
11 cze 2013 20:47
Maciej Paruch napisał(a):
Dawid Kuszel napisał(a):
Po co komu to wiedzieć? Ja bym nie cieszył się z wygranej przez takie kary. Dojechałbym na przykład 5 i Ci przede mną DQ. 0 Satysfakcji.

Rafik, musimy pogadać.

A jeśli ci przed tobą zasłużyli na DQ? To wtedy ty zasłużyłeś na zwycięstwo. Kary nie są nadawane bezpodstawnie, taki Clemson przecież za nic bana nie dostał.

Zasłużył bo wyjechał pół metra za tor? Bez jaj.
11 cze 2013 21:07
Gdzie daliśmy komuś DQ za półmetrowy wyjazd? W wyścigu nie było takiej kary za jedno takie przewinienie.

Marcin Jędrowiak napisał(a):
Bari... Ehhh ostatni moj kometarz pod newsem gp2 po 1 koles <cenzura> to mow do kolegow po 2 jak patrzylem na newsa z f1 byly tylko wyniki wiec prosze stul <cenzura> sie nie odzywaj koles...

Wiem co było, ale ty ku*wa w tej swojej pustej główce masz chyba zakodowane, że news to 2 - 3 minuty i gotowe, a wcale tak nie jest. "Ciężko było napisać" - żebyś ku*wa wiedział że tak, to byś takich farmazonów nie wypisywał na przyszłość.

Dawid Bęgier napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Dawid Kuszel napisał(a):
Po co komu to wiedzieć? Ja bym nie cieszył się z wygranej przez takie kary. Dojechałbym na przykład 5 i Ci przede mną DQ. 0 Satysfakcji.

Rafik, musimy pogadać.

A jeśli ci przed tobą zasłużyli na DQ? To wtedy ty zasłużyłeś na zwycięstwo. Kary nie są nadawane bezpodstawnie, taki Clemson przecież za nic bana nie dostał.

Co ma cziterstwo do satysfakcji z wygranej po karach?
Przestań już poruszać ten temat.

To, że cziterstwo to nieuczciwie wywalczone zwycięstwo, a jeśli ktoś wygrał, choć powinien dostać karę, bo np. rozwalił kierowcę, który jechał przed nim i tym samym odebrał mu szansę na rywalizacje z nim, to także nieuczciwe zwycięstwo. Masz satysfakcję z nieuczciwie wywalczonego zwycięstwa? Bardziej sprawiedliwe jest zwycięstwo po karach niż zwycięstwo dzięki wyeliminowaniu rywala.
11 cze 2013 21:15
Rozkazujesz mi hahaha co za tupet
11 cze 2013 21:17
Bari uderzenia, a ścięcia swoją drogą pojmi (tzn: zrozum) to... 26 skarg bezpodstawnych za takie coś powinien być ban
Dodane 11 czerwca 2013 23:17:
na składanie skarg
11 cze 2013 21:59
No i dobrze 26 skarg bezpodstawnych to Neil dostanie bana na skargi i tak beda skladac inni ja <cenzura>e :O
11 cze 2013 22:04
Dobra. Pan X rozwalił wyścig jakiemuś Janowi Kowalskiemu. Spoko. Ale mimo tego wygrał z przewagą 40s nade mną. Jednak po karach cudownie okazuje się, że jest za mną. Kierowca, który zawinił przy jednym hamowaniu, ale był najszybszy w treningach, kwalifikacjach i wyścigu. Pojechał z najlepszą strategią mimo wyjazdów SC. Zrobił rekordy we wszystkich sektorach. Jako jedyny był precyzyjny w zakrętach na tyle, by przy dobrym tempie nie zużywać szybko opon.

Na takie osoby skargę zgłasza poszkodowany za wypadek. Ale za wszystkie wyjazdy poza tor, przecięcia pit-stopu, nie trzymanie odległości za SC zgłaszają skargi osoby, które nie przepadają za winowajcą.

System składania skarg od dawna mi nie pasuje. Ale nie komentuję tego. Ma on swój sens, ale jeżeli na siłę czepiacie się wszystkiego (żeby tylko on dostał karę) to dla mnie jesteście nikim. Często na TS słyszę "Złożył na mnie skargę, złożę na wszystkich".

System skarg został zrobiony po to, by była sprawiedliwość. Zacznijcie ją od siebie.
11 cze 2013 22:12
Wybrałem te 26 skarg, bo już wkurzało mnie patrzenie na to, że ktoś nie czytał regulaminu, a zgłosił na coś skargę. Powinno być więcej "spamu", ale darowałem sobie lżejsze nieznajomości zasad.
Jeśli się nie nauczycie, że kierowca otrzyma karę za ścięcia w wyścigu TYLKO wtedy, gdy zysk podczas tych ścięć będzie większy niż sekunda, to banów na skargi będzie więcej. Jak można było składać dwie skargi na drobne ścięcia dla jednego kierowcy? To oczywiste, że dwukrotnie lekko wyjeżdżając poza tor nie zyska na tym sekundy. Następnym razem najpierw przeczytajcie regulamin, a potem zgłaszajcie skargi.
11 cze 2013 22:15
Albo odebrać lickę. Nie powinien jeździć ktoś, kto nie zna regulaminu
11 cze 2013 22:16
A już przegięciem pały była skarga, która poleciała na sytuację, w której jeden z kierowców (nie będę wymieniał z nazwiska) stracił aż trzy pozycje, wskutek wyjazdu poza tor. Albo inna, gdzie (notabene ten sam kierowca) poczekał poza torem na ofiarę kolizji, której był winowajcą.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
16 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 481 105

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.