FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 lip 2013 09:11
Przepraszam za kolejną gorącą dyskusję na ogólnym, ale nie mogę tak po prostu przemilczeć nieuzasadnionych publicznych ataków na mnie, bo osoby ze skłonnościami do nadinterpretacji moich czynów uznały by to za poddanie się i przyznanie się do czegoś.
1 lip 2013 09:16
Heh widzę niezłe cyrki w tej lidze się wyprawiają, z jednej strony Rafał jesteś na tej najbardziej niewdzięcznej posadzie jaką jest administrator, gdzie jak wszystko jest dobrze to nikt tego nie widzi, a jak zrobisz coś źle, albo popełnisz błąd to jesteś tym najgorszym jakim można być. Ludzie ogarnijcie trochę. Ale też trzeba przyznać, że wybrałeś chyba nieodpowiednich ludzi na pomocników (nie mówię, że wszystkich), bo publiczne hejtowanie przez takie osoby to już jest przesada, musisz się zdecydować jak chcesz prowadzić ten projekt, bo robiąc wszystko sam albo kontrolując dokładnie wszystko daleko nie zajedziesz. Tym bardziej, że w lidze są 4 serie...
1 lip 2013 10:04
Radosław Bogusz napisał(a):
A jeszcze wam powiem, jak już wylewacie żale ;) ;) że strasznie do kitu macie forum, dziadowsko to się czyta.:> :> :> :>

Bardzo prosiłbym o wypowiedzenie się w tym temacie:
http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /8/29/
gdyż mam zamiar poprawić trochę stronę podczas przerwy wakacyjnej.
1 lip 2013 10:40
Panie Czerwiński, no i może to jest lekarstwo. Ale czy znajdą się następcy?
1 lip 2013 10:47
Przepraszam, następcy typu xxx(jednak się powstrzymam), czyli lizodupy które nie mają nic do powiedzenia i przytakną na wszystko co Rafał Cupał powie? To ja dziękuje...
1 lip 2013 11:10
Rafał Szostak napisał(a):
Przepraszam, następcy typu xxx(jednak się powstrzymam), czyli lizodupy które nie mają nic do powiedzenia i przytakną na wszystko co Rafał Cupał powie? To ja dziękuje...

Bo w przeciwieństwie do ciebie, ja nie chcę tworzyć własnej ligi, tylko realizuję plan Rafika, bo taka jest moja rola w administracji. Od razu się z tym liczyłem, kiedy zgłaszałem się na szefa serii. No nie mówcie mi, że nie słyszeliście o tym punkcie regulaminu albo go nie rozumieliście.
Liga podzielona jest na serie wyścigowe. Każda z nich posiada odrębną administrację z szefem serii na czele. Decyzję szefa serii może uchylić jedynie szef „administracji głównej”, którym jest użytkownik o pseudonimie Rafik.

Ale dla was to oczywiście lizodupy, bo hejtowanie Rafika jest modne, ale że znalazł się ktoś, kto się z nim zgadza w pewnych kwestiach (nie mówię, że we wszystkich) to po nim też trzeba pojechać.
1 lip 2013 11:32
Bardzo proszę adminów o wypowiadanie się na forum administracji.
1 lip 2013 11:34
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Też nie chce tworzyć własnej ligi, ale wdrażać pewne pomysły. Chodzi o większą "wolność" w myśleniu szefów serii, pod okiem Rafika. Bo na razie ich rola sprowadza się do wstawiania wyników i pisania newsów. Rafik pewnie najchętniej zastąpiłby to skryptami i miałby spokój. Chce(my) pomagać mu, usprawniać to, ale jest na tyle uparty że dopiero po fakcie przyznaje rację. Każdy, przynajmniej z tego co wiem ja i klusek ma jakieś pomysły które chciałby wprowadzić, ale nawet głupie przesunięcie godziny wyścigu (przed GP Kanady) czy zmiana terminu rozgrywania wyścigów (DTM) musi być zatwierdzona i wręcz zrobiona przez Rafika. Rafik, nawet jeśli przedstawi mu się gotowy projekt, to musi w to bardzo ingerować.

A i Rafał, czekamy aż przedstawisz to co obiecujesz przedstawić administracji od początku czerwca br. Dla przypomnienia mamy pierwszy lipca br.
Dodane 1 lipca 2013 13:35:
I mam nadzieje że będzie to na TS, abyśmy to wszyscy razem mogli przedyskutować "na bieżąco".
1 lip 2013 11:40
W tym tygodniu przedstawię plan na sezon 2014. Opóźnienie jest, bo musiałem i muszę to jeszcze przemyśleć.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
19 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
16 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 461 350

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.