FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lip 2013 18:50
szkoda mi Grosjean :(
28 lip 2013 19:08
Za co? Za to że nie rozsądnie jeździ? I tak nic nie stracił na karze, a szkoda..
28 lip 2013 19:10
Rafał Szostak napisał(a):
Za co? Za to że nie rozsądnie jeździ? I tak nic nie stracił na karze, a szkoda..

Jak nic nie stracił...... LOL.
Mógłby być na podium.
28 lip 2013 19:12
Aha, czyli ktoś kto wyprzedza poza torem oraz rozprawia się z innymi rywalami niszcząc ich nie zasługuje na karę, a na podium, tak? HAHAHAHA. I jeszcze proszę, powiedz mi, że to wina Buttona
28 lip 2013 19:14
SVettel ty sam nie wiesz co mówisz nic nie stracił? pit trwał mniej więcej 22 sekundy (powiedzmy 3 sekundy mniej przez nie zjechanie do mechaników) bo był to przejazd przez aleje więc stracił około 19 sekund...
Jesteś człowiekiem dumnie zakochanym w Vettelu to wiem, ale nie skreślaj ludzi po tym, że wcześniej rozrabiali, co prawda jeździ dość agresywnie ale niczym nie zawinił podczas wyprzedzania Buttona jechał swoim torem to Button za mocno odbił, a przy wyprzedzaniu Massy było to czyste i ładne wyprzedzenie... poza tym, że lekko wyjechał bo nie chciał się zderzyć z Massą szkoda bo ładny wyścig pojechał.
Dodane 28 lipca 2013 21:16:
no i nie mam zamiaru się z Tobą kłócić bo zaraz będziesz pisał, że jestem idiotą ty wszystko wiesz najlepiej (w sumie jak zawsze)...
28 lip 2013 19:22
No hahahaahaha.
Nie jestem zakochany w Vettelu, już wiele razy to tłumaczyłem, zresztą co to ma do tego?!
nie skreślaj ludzi po tym, że wcześniej rozrabiali

Ani razu nie wspomniałem o jego przeszłości
ale niczym nie zawinił podczas wyprzedzania Buttona

No tak, wina Buttona, przecież mógł uciekać na bandy!

Ale jak już wspomniałeś o Vettelu, to w ostatnim wyścigu na Hocke w 2012 roku, po 4 zakręcie wyprzedził poboczem chyba Buttona o ile dobrze pamiętam. I o ile też dobrze pamiętam był straszny płacz jak on to mógł zrobić!

Dostał wtedy karę, teraz dostał Grosjean. Wiedział że ryzykuje zderzenie z Massą. Mógł odpuścić i zrobić to przed szykaną, albo oddać pozycję.

Tak, ja wiem wszystko najlepiej a Ty jesteś idiotą. Dziękuje :)
Dodane 28 lipca 2013 21:25:
A o karę na której nie stracił, to chodziło mi o tą po wyścigu :)
28 lip 2013 19:32
Ku*wa, ja was naprawdę kiedyś wszystkich pobanuję...
28 lip 2013 19:36
Banuj, proszę bardo.
28 lip 2013 19:36
W kolizji Button - Grosjean zawinił Francuz i nie wiem jak można twierdzić inaczej, jeśli ktoś widział ten manewr. Wyprzedzanie Massy dość kontrowersyjne, nie wiem jak jest dokładnie, ale jeśli przód bolidu Romaina był już przed bolidem Felipe, gdy Lotus był jeszcze na torze, to kary nie powinno być.
28 lip 2013 20:38
Sytuacja powinna być rozstrzygnięta jako incydent wyścigowy, dlaczego?
Grosjean był z przodu, Button powinien odpuścić
Button nie spodziewał się tutaj ataku, Grosjean dosyć późno zaczął hamować.

Kto jest winny? O tym decydują antyfani jednej bądź drugiej strony. Ale gdyby nie Grosjean wszyscy narzekali by, że F1 jest nudna, bo wszyscy się boją wyprzedzać, czekają tylko na prostą. Lewis dzisiaj dwukrotnie wyprzedził w pięknym stylu. Grosjean także ryzykował, ale zrobił to widowiskowo. Co do Vettela, nie pamiętam jego ładnego manewru wyprzedzania. No może oprócz tej sytuacji co wyhamował na Webberze. To było piękne dla kibiców wszystkiego oprócz RB

Znów mi bateria wysiada
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 451 758

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.