FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
29 lip 2013 11:38
DO Admina, który organizował konkurs na facebooku 100 tysięcy wygrałem i nadal nie mam...
Dodane 29 lipca 2013 16:17:
Dawid Kuszel napisał(a):
Widze, że kompletnie nie ogarniasz co ludzie piszą, a że od Twojego ostatniego postu tylko ja się z Tobą nie zgadzam, pozwolę sobie wytłumaczyć Tobie, że wyolbrzymiasz wszystko co dookoła Ciebie się dzieje

Rafał Szostak napisał(a):
Nie jestem zwolennikiem żadnego z nich.

Dawid Kuszel napisał(a):
O tym decydują antyfani jednej bądź drugiej strony

Tak, wina Buttona, miał naprawdę dużo miejsca.

Dawid Kuszel napisał(a):
Sytuacja powinna być rozstrzygnięta jako incydent wyścigowy
Kto tu mówi, że wina Buttona? (Oprócz predixxxxa, który zmienia zdanie co minutę i którego już "zjechałeś" wcześniej
I nie mówcie że to był jego spokojny manewr

Dawid Kuszel napisał(a):
Grosjean także ryzykował, ale zrobił to widowiskowo.
Nie powiedziałem, że to był spokojny manewr
Także przeliczył swoje umiejętności czystego wyprzedzania o ile takie posiada.

Dawid Kuszel napisał(a):
gdyby nie Grosjean wszyscy narzekali by, że F1 jest nudna, bo wszyscy się boją wyprzedzać, czekają tylko na prost

Kibicuj sobie Vettelowi, który nie pokazuje swoich umiejętności czystego wyprzedzania, bo aż opływa w nich. Tylko raz jest za ciepło by tak wyprzedzić, raz ma zbyt nowe opony, raz woli poczekać 15 okrążeń, aż otworzy mu się DRS w odpowiednim momencie. Gdyby każdy jeździł jak Twój idol, ja bym nigdy F1 nie oglądał. Kierowcy chcieliby wygrać w kwalifikacjach, a potem po prostu jechać bojąc się podjąć jakiegokolwiek ryzyka

nie zmieniam zdania co minutę, dziękuję. Ndal irytuje mnie Vettel
29 lip 2013 14:34
Zasada jest prosta: jeśli nie widzisz w lusterku przedniego skrzydła rywala to zawsze zostawiaj mu miejsce. Grożą tego nie zrobił i to jest jego wina.
29 lip 2013 16:06
Regulamin F1 zawiera:
20.3 More than one change of direction to defend a position is not permitted. Any driver moving back towards the racing line, having earlier defended his position off-line, should leave at least one car width between his own car and the edge of the track on the approach to the corner.

Nie wiem, czy wszyscy wiedzą, którą zasadę obowiązującą w Formule 1 złamał Grosjean, więc zamieszczam punkt, który moim zdaniem dotyczy tej sytuacji.
29 lip 2013 16:11
Regulamin F1-Online zawiera:
14.1 Kolizją nazywamy sytuację, w której uczestniczyły dwa samochody, znajdujące się w odległości maksymalnie pół długości samochodu bezpieczeństwa od siebie i w której jeden z nich bardzo gwałtownie zmienił tor jazdy.

Dziękuję, dobranoc
29 lip 2013 16:16
Co to jest F1-Online?
Dodane 29 lipca 2013 18:17:
I w jakim celu zamieszczasz punkt z naszego regulaminu?
29 lip 2013 16:20
Na pierwsze pytanie już sobie sam odpowiedziałeś, a drugie. A w jakim celu Ty zamieszczasz punkt z regulaminu F1?
29 lip 2013 16:27
Jako ciekawostkę. Wy piszecie, jak według Was powinny wyglądać zasady F1, więc postanowiłem pokazać, jakie są.
Dodane 29 lipca 2013 18:34:
I przy okazji jeszcze raz proszę o nie mylenie nazwy domeny z nazwą ligi, bo one nie zawsze muszą być takie same. Zgodnie z ustaleniami, nasza liga nazywa się "F1 Online", więc należy myślnik w adresie traktować jako zastępnik spacji.
29 lip 2013 16:44
Z oneleague nie było problemu. I jaka to różnica czy jest myślnik czy nie, skoro nazwa dalej wygląda jak zbiór gierek online dla dzieci?

Ty piszesz jak wygląda regulamin F1, więc ja jako ciekawostkę wysłałem jak wygląda Twój regulamin.
29 lip 2013 17:03
Z oneleague nie było problemu.

Właśnie był problem, tylko inny i go teraz pokazałeś. Liga nazywała się "The One League", a wszyscy pisali "One League" (ale dawniej zdarzało się także "One-League").
Dodane 29 lipca 2013 19:04:
I przestań być złośliwy.
29 lip 2013 18:02
To przestań się czepiać o wszystko
Dodane 29 lipca 2013 20:03:
Dla mnie to jest F1-Online i takie będzie, bo taka nazwa widnieje w adresie, a nigdzie w logu ani na stronie głównej nie widzę F1 Online
Dodane 29 lipca 2013 20:04:
Chyba ze chcesz, to mogę pisać, że to jest

F1
lub
1
FOnline
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 451 195

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.