29 lip 2013 11:38
DO Admina, który organizował konkurs na facebooku 100 tysięcy wygrałem i nadal nie mam...
Dodane 29 lipca 2013 16:17:
Dawid Kuszel napisał(a):
nie zmieniam zdania co minutę, dziękuję. Ndal irytuje mnie Vettel
Dodane 29 lipca 2013 16:17:
Dawid Kuszel napisał(a):
Widze, że kompletnie nie ogarniasz co ludzie piszą, a że od Twojego ostatniego postu tylko ja się z Tobą nie zgadzam, pozwolę sobie wytłumaczyć Tobie, że wyolbrzymiasz wszystko co dookoła Ciebie się dzieje
Rafał Szostak napisał(a):
Dawid Kuszel napisał(a):
Dawid Kuszel napisał(a):
Dawid Kuszel napisał(a):
Dawid Kuszel napisał(a):
Kibicuj sobie Vettelowi, który nie pokazuje swoich umiejętności czystego wyprzedzania, bo aż opływa w nich. Tylko raz jest za ciepło by tak wyprzedzić, raz ma zbyt nowe opony, raz woli poczekać 15 okrążeń, aż otworzy mu się DRS w odpowiednim momencie. Gdyby każdy jeździł jak Twój idol, ja bym nigdy F1 nie oglądał. Kierowcy chcieliby wygrać w kwalifikacjach, a potem po prostu jechać bojąc się podjąć jakiegokolwiek ryzyka
Nie jestem zwolennikiem żadnego z nich.
Dawid Kuszel napisał(a):
O tym decydują antyfani jednej bądź drugiej strony
Tak, wina Buttona, miał naprawdę dużo miejsca.
Dawid Kuszel napisał(a):
Sytuacja powinna być rozstrzygnięta jako incydent wyścigowy
Kto tu mówi, że wina Buttona? (Oprócz predixxxxa, który zmienia zdanie co minutę i którego już "zjechałeś" wcześniejRafał Szostak napisał(a):
I nie mówcie że to był jego spokojny manewr
Dawid Kuszel napisał(a):
Grosjean także ryzykował, ale zrobił to widowiskowo.
Nie powiedziałem, że to był spokojny manewrRafał Szostak napisał(a):
Także przeliczył swoje umiejętności czystego wyprzedzania o ile takie posiada.
Dawid Kuszel napisał(a):
gdyby nie Grosjean wszyscy narzekali by, że F1 jest nudna, bo wszyscy się boją wyprzedzać, czekają tylko na prost
Kibicuj sobie Vettelowi, który nie pokazuje swoich umiejętności czystego wyprzedzania, bo aż opływa w nich. Tylko raz jest za ciepło by tak wyprzedzić, raz ma zbyt nowe opony, raz woli poczekać 15 okrążeń, aż otworzy mu się DRS w odpowiednim momencie. Gdyby każdy jeździł jak Twój idol, ja bym nigdy F1 nie oglądał. Kierowcy chcieliby wygrać w kwalifikacjach, a potem po prostu jechać bojąc się podjąć jakiegokolwiek ryzyka
nie zmieniam zdania co minutę, dziękuję. Ndal irytuje mnie Vettel