FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 paź 2013 12:17
Też pchałem, ale za słabo xD
14 paź 2013 12:17
Poza tym, jak ktoś nie wie ile razy zmienia się linię jazdy podczas obrony pozycji, to nie powinien się ścigać. <ok>
Zmodyfikowane 14 paź 2013 12:17 przez Cezary Kołcz.
14 paź 2013 12:20
ja chciałem pchać ale już Vettel tam działał i nie chciałem się wpierniczać xd
14 paź 2013 12:38
Czarek skończysz? Sam święty nie byłeś, tyle powiem. Ja nie płaczę bo ktoś mi coś zrobił
14 paź 2013 12:44
Co do mnie to ja nie mogę złożyć (dziękuję Administracji GP2, może to się jeszcze zmieni), ale jak już dokończę oglądanie powtórki to znajdą się ludzie, którzy zechcą mi pomóc :>
Zmodyfikowane 14 paź 2013 12:45 przez Maciej Paruch.
14 paź 2013 12:54
Patryk Łucków napisał(a):
Sebastian Cygler napisał(a):
O już na forda składają. Pewnie verva, nie może się pogodzić z porażką. Może mi ktoś powiedzieć co się działo? Bo nie wiem co do filmu dać.

Z vervy to raczej Neil bo on lubi składać. Ale Czarek i Fatalnik strasznie płakali wczoraj

Rozczaruje Cię pajacyków. To nie ja.

Dodane 14 października 2013 15:05:
Gadasz bez przerwy w stylu "poczekajmy na kary" no i dobra. Ale człowieku, skończ pie*dolić kto kogo uwala skargami. Nawet jakby nic jeszcze na Ciebie nie było to Bari i tak by to złożył, niezależnie czy może sam składać czy nie. Nie potrafisz zrozumieć, że ktoś może po prostu szukać sprawiedliwości. Zawiniłeś, ponosisz konsekwencje i nie pajacujesz w przyszłości.

A Pana Boro BUNGA BUM BUM Cyglera nie ma co komentować już...
Dodane 14 października 2013 15:07:
Patryk Łucków napisał(a):
Ja nie płaczę bo ktoś mi coś zrobił

Taaa. Ale jak już jest ryzyko straty dobrej pozycji tak jak bodaj w Walencji to lamentujesz na całe forum.
14 paź 2013 13:16
TY kretynie powiedziałem ci razem ze swoim team mate idź jeździj gokartem z zespawaną przepustnicą i na około z safetyZone MisterShit To jest wasz poziom bo z tego co mi wiadomo nie tylko ja podzielam taką opinie jak pisałem żałuje że po prostu wtedy w ciebie nie wjechałem przynajmniej miałby 100% pewność że dostałbyś kare.
14 paź 2013 13:27
Maciej Paruch napisał(a):
Co do mnie to ja nie mogę złożyć (dziękuję Administracji GP2, może to się jeszcze zmieni), ale jak już dokończę oglądanie powtórki to znajdą się ludzie, którzy zechcą mi pomóc :>

Nie dziękuj, bo nie miałem kiedy zamienić wam DNS na DNF.
14 paź 2013 13:36
A nie powinienem być przed Adrianem? Zniknęliśmy w tym samym momencie, nic nie przejechaliśmy, to chyba kwalifikacje powinny się liczyć.

Dodane 14 października 2013 15:37:
Maciej Cabała napisał(a):
TY kretynie powiedziałem ci razem ze swoim team mate idź jeździj gokartem z zespawaną przepustnicą i na około z safetyZone MisterShit To jest wasz poziom bo z tego co mi wiadomo nie tylko ja podzielam taką opinie jak pisałem żałuje że po prostu wtedy w ciebie nie wjechałem przynajmniej miałby 100% pewność że dostałbyś kare.

Zamknij się w końcu, sam nie jesteś lepszy, bo jedzie reszta stawki, a ty bączki kręcisz na wyjściu z zakrętu.
Dodane 14 października 2013 15:39:
Mało co nie wjechałeś pod koła 3 czy 4 kierowcom, a kolejnych 3 się przez ciebie rozwaliło.
Zmodyfikowane 14 paź 2013 13:38 przez Maciej Paruch.
14 paź 2013 13:43
<cenzura> na <cenzura> ja to czytam... Panowie Neil i Fatalnik co ma zrobić żebyście nie najeżdżali na mnie? Tak wiem pewnie odejść z tej ligi. Neil po za tym tobie nic nie zrobiłem. Fatalnik jesteś tutaj nowy (tak to nic nie zmienia), w GP2 zrobiłeś 4 wyścigi ja 40( i to również nic nie zmienia), w jedym wyścigu ci przeszkodziłem (nie strasznie bo nadal mogłeś kontynuować). Zrobiłem to w jednym wyścigu, a ty lamentujesz jakbym robił to za każdym razem. Wiem że nie powinno się to zdażyć w ogóle, ale to jest przecież zabawa, nie walczysz o pieniądze, ogromną sławe itp. A co do Simiego zdobył 2 tytuły tutaj, od czerwca w ogóle nie jeździł (i niezamierzał, tylko go o to poprosiłem). Jeśli chodzi o gokarty to z chęcią bym się z tobą, lecz zapewnie mieszkasz w ch*j daleko.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
27 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 419 812

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.