FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 paź 2013 13:49
Wylly, ja Tobie nic nie zrobiłem, Ty mi także. Więc po co to:

Patryk Łucków napisał(a):
Sebastian Cygler napisał(a):
O już na forda składają. Pewnie verva, nie może się pogodzić z porażką. Może mi ktoś powiedzieć co się działo? Bo nie wiem co do filmu dać.

Z vervy to raczej Neil bo on lubi składać. Ale Czarek i Fatalnik strasznie płakali wczoraj

No po co? Myślałeś, że nie przeczytam tego? Że tak przejdę obok tego? Więc skoro nic nie mieliśmy wspólnego w wyścigu to po co mnie w to mieszasz? Ogarnij.
14 paź 2013 13:51
będąc szczerym macie jakieś porachunki to spotkajcie się w REALU (nie sklepie, nie klubie piłkarskim) na żywo. Mogę się założyć, że już tacy mądrze (po niektórzy) by nie byli... nikomu nic nie zarzucam tylko piszę co o tym sądzę. Dziękuję
14 paź 2013 13:53
Grzegorz Brojak napisał(a):
Wylly, ja Tobie nic nie zrobiłem, Ty mi także. Więc po co to:

O już na forda składają. Pewnie verva, nie może się pogodzić z porażką. Może mi ktoś powiedzieć co się działo? Bo nie wiem co do filmu dać.

Z vervy to raczej Neil bo on lubi składać. Ale Czarek i Fatalnik strasznie płakali wczoraj

No po co? Myślałeś, że nie przeczytam tego? Że tak przejdę obok tego? Więc skoro nic nie mieliśmy wspólnego w wyścigu to po co mnie w to mieszasz? Ogarnij.

Sorki. Nie powiedziałem że to na 100% ty, tylko prawdobonobnie, jeśli to kotś z Vervy. Napisałem tak bo wiem że kiedyś składałeś skargi. W zasadzie nie wiem po co to napisałem. Ale ogólnie to sorki:>
14 paź 2013 13:57
No i tylko tyle chciałem. Też przepraszam za "pajacykowa". Skargi powinny być niewidoczne, bo ból dupy jaki się wyprawia na forum w poniedziałki jest nie do zniesienia. Od Walencji na nikogo ode mnie nie poszła skarga nie licząc Boro, który na owe zasłużył.
14 paź 2013 14:03
No to prawda że to nie powinno być jawne. Bo tragedia co się dzieje po wyścigach
14 paź 2013 14:16
Mam takie pytanie. Co się stało z relacjami z wyścigów live?
14 paź 2013 14:40

Zobaczcie film. Mohito spycha Mistera a mimo to Simi dostanie kare :)
14 paź 2013 14:42
No to prawda że to nie powinno być jawne. Bo tragedia co się dzieje po wyścigach

Przecież nie jest jawne...<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
14 paź 2013 14:47

Zobaczcie film. Mohito spycha Mistera a mimo to Simi dostanie kare :)

Mohito zablokował wewnętrzną jeszcze gdy Simi był za nim i Ford wyjechał poza tor, żeby zaatakować Vervę.
14 paź 2013 14:48
Rafał Szostak napisał(a):

Przecież nie jest jawne...<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>

Nie jest jawne KTO składał, a im chodzi o to że wogóle nie powinno być wyświetlane jakie są skargi
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
28 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 419 584

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.