Patryk Krutyj napisał(a):
Patryk Łucków napisał(a):
Jeśli ktoś kieruje się tymi umiejętnościami to pozdro ! Menel gdybyś w PSC nie startował to byłbyś 1
Tak, kieruje się tymi umiejętnościami ponieważ chcę także być najlepszym względem umiejętności, a drugie i trzecie czy czwarte miejsce mnie nie interesuje. Taki już jestem. A system jest niedopracowany. Powinno się także oceniać uzyskane pozycje w wyścigu, także tempo wyścigowe (czy jest równe oraz czy jest szybkie). Nie wiesz jak bardzo mnie

iło, jak Rekady uzyskał "Najszybsze okrążenie", choć mam na to teorie, że uzyskał ten czas dzięki temu, że miał znacznie mniej paliwa niż ja. Zawsze to ja mam najwiecej paliwa gdy kończę wyścig.
Rafał Cupał napisał(a):
Pewnie także dlatego, że Rekady jechał w moim tunelu, zwłaszcza, że byłem ustawiony na dużą prędkość.
A system umiejętności zamierzam zastąpić jakimś innym rankingiem, ale jeszcze nie opracowałem nic sensownego. Jak ktoś ma jakiś pomysł, to może napisać o tym na tematycznym.
Rafik i menel. Fasta i tak mialem okr wczesnjej przed tym i wczesniej wiec tunel czy nie tunel fast byl. Menel tez jestem perfekcjonistą ale takim niedopracowany systemem systemem nie przejmuj si.
Zmodyfikowane 18 lis 2013 14:11 przez
Adam Jurzysta.