FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 sty 2014 13:46
O kurde fele, jak ja bym chciał spróbować coś innego, a nie cały czas jeździć z tym samym. Nie wiem czemu ludzie tak gardzą tymi gadżetami, według mnie dodają dużo frajdy. KERS jest spoko, bo tutaj trzeba myśleć jak go używać, a jak ktoś korzysta z niego tylko w jednym miejscu, a potem się dziwi, że go, gdzie indziej wyprzedzają. Jestem zawiedziony, że chociaż KERSu nie będzie, ale cóż demokracja i nie ja o tym decyduję.
3 sty 2014 16:02
Patryk Krutyj napisał(a):
O kurde fele, jak ja bym chciał spróbować coś innego, a nie cały czas jeździć z tym samym. Nie wiem czemu ludzie tak gardzą tymi gadżetami, według mnie dodają dużo frajdy. KERS jest spoko, bo tutaj trzeba myśleć jak go używać, a jak ktoś korzysta z niego tylko w jednym miejscu, a potem się dziwi, że go, gdzie indziej wyprzedzają. Jestem zawiedziony, że chociaż KERSu nie będzie, ale cóż demokracja i nie ja o tym decyduję.

Dobrze mowisz <ok>
3 sty 2014 16:05
A dla niektórych (np. dla mnie) to jest za dużo kombinowania - nie wystarczy że trzeba myśleć o taktyce?
3 sty 2014 16:20
Maciej Paruch napisał(a):
A dla niektórych (np. dla mnie) to jest za dużo kombinowania - nie wystarczy że trzeba myśleć o taktyce?

E tam, KERS nie powinien dezorientować kierowcę, kiedy ma do pit stopu zjeżdżać. :P
3 sty 2014 16:26
No nie powinien, ale to dodatkowa rzecz, która zajmuje rozum kierowcy, obok zastanawiania się "a może jeden lap później ten pitstop...", to jeszcze dochodzi "a może lepiej na prostej startowej ten kers... albo pół tutaj, pół tam".
3 sty 2014 16:36
O jakiej taktyce Ty mówisz Bari? Proszę Cię, nie masz ani tankowania, ani za dużego wyboru opon przez brak zmiennych warunków. Strategia to albo jechać długo i wolno, albo szybko i krótko. Jeżeli pitstopy sa dla was problemem, to ja wcale się nie dziwię, dlaczego boicie się Kersu
3 sty 2014 16:39
No właśnie trzeba kalkulować co się bardziej opłaca, czy może jakoś da się pomieszać te taktyki. Większość nie chce kersu i tyle, Rafik przecież nie musi zrobić tak jak mówią wyniki ankiety.
3 sty 2014 17:32
Heeeelp
Czemu nie moge ściągnąć nic z drivingitalia nawet gdy mam konto? :|
3 sty 2014 18:26
Może musisz kupić premium? B)
3 sty 2014 20:27
Dawid Kuszel napisał(a):
O jakiej taktyce Ty mówisz Bari? Proszę Cię, nie masz ani tankowania, ani za dużego wyboru opon przez brak zmiennych warunków. Strategia to albo jechać długo i wolno, albo szybko i krótko. Jeżeli pitstopy sa dla was problemem, to ja wcale się nie dziwię, dlaczego boicie się Kersu

Popieram (y)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
24 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 338 374

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.