FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 sty 2014 23:48
Nie wiem z czego to wynika, ale współczuję Ci Niko, że Twój umysł reaguje taką nienawiścią na widok jakiegoś symbolu.
17 sty 2014 16:29
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Nie będe się już dalej włączał w tę dyskusję, mam nadzieję, że większość z Was się ze mną zgadza, a ty simon nie <cenzura> bzdur, bo sama idea jakiegokolwiek systemu nie jest zła, a akurat komunizm słusznie jest znienawidzony, i wolę zyc w <cenzura>j demokracji (która moim zdaniem jest złym systemem) niż w komunizmie, bo tam to bym chyba nic nie miał i cieszył się, że jestem wolnym człowiekiem

Przyjdź z sensownymi argumentami to będziemy mogli podyskutować.
Wiki mówi:
Komunizm (od łac. communis – wspólny, powszechny[1]) – system społeczno-ekonomiczny, w którym nie istnieje własność prywatna środków produkcji, a całość wytworzonych dóbr jest w posiadaniu wspólnoty, której członkowie są równi.

Jak dla mnie to jest to sprawiedliwe, wszyscy równi, każdy pracuje dla dobra ogółu. Gra i buczy.
Ale - niestety nie jest to możliwe do funkcjonowania w świecie. Nie ma opcji, bo każdy ma swoje poglądy, pragnienia i żądze. Słowem (bo jak widze tak ci to trzeba tłumaczyć) - to jest dobre dla organizmów słabo rozwiniętych umysłowo, "prymitytów". Wątpię że zrozumiałeś co napisałem i co chce przekazać, ale niestety lepiej tego wyjaśnić nie umiem.

Natomiast gadanie o rzeczach o których się nie ma pojęcia uważam za bezsensowny i ośmieszający dla tej osoby. Poucz sie moze troche, albo poczytaj o tym, sam nie wiem <bezradny>
Druga sprawa, że to jak ten system wpływa na państwo mi sie w <cenzura> nie podoba, co więcej - wolę już tę demokrację gdzie jeden poseł jest ponad prawem w przeciwieństwie do "szarych" obywateli.
natomiast martwi mnie jeszcze jedna rzecz- że tacy ludzie jak ty mogą kiedyś dojść do władzy Co wtedy?
Dodane 17 stycznia 2014 17:40:
chłe chłe
Haubica znowu w rowie <głupek>
17 sty 2014 17:07
I co teraz? Gdzie ten "miszcz kierofnicy"?
17 sty 2014 17:26
Dobra panowie. Napisałem to dla żartu a teraz wszyscy dają swoje zdania. Napisać coś głupiego to..
17 sty 2014 18:00
Ej kiedy zrozumiecie że Kubica praktycznie dopiero zaczyna przygodę z rajdami na poważnie? A w tym sporcie jak chyba łatwo zrozumieć wypadki się zdarzają! Czy Loeb wypadając z trasy podczas rajdu Francji 2013 pokazał że te 9 tytułów zdobył tylko fartem? McRae, Burns, Saintz, Ogier i inni wielcy też mieli wypadki, nie prawdaż? Ale oczywiście najlepiej shejtować. Każdy kiedyś zaczynał i nie od razu błyszczał. To nie są wyścigi gdzie znamy tor i pokonujemy go po 150 razy na weekend. A tutaj mają tylo 2 dni na zapoznanie z trasą długości 350km
17 sty 2014 18:43
Aleks... Jesteś trolem
17 sty 2014 18:51
Sebastian Kosmala napisał(a):
Aleks... Jesteś trolem

http://youtu.be/bLdQAn-fmv8?t=2m55s
17 sty 2014 20:53
Krzysztof Woźniak napisał(a):
I co teraz? Gdzie ten "miszcz kierofnicy"?

Neuville się rozpierdzielił na pierwszym odcinku, Ogier na tym samym OS uderzył w coś bokiem samochodu, ale nie było mocno. A to przecież wice i mistrz świata, więc... Kubica po prostu wyleciał w takim miejscu, gdzie nie było szans na powrót na trasę i tyle. Mimo to wygrał dwa pierwsze oesy w swoim drugim rajdzie w WRC (i nie mów że fart, bo Ogier, Ostberg czy Latvala mieli takie same opony) - a słaby kierowca raczej by tego nie dokonał. Evansa w takim samym samochodzie zostawił daleko z tyłu, nie mówiąc już o Hirvonenie, który jest chyba najbardziej doświadczonym kierowcą w stawce.
Dodane 17 stycznia 2014 21:55:
Krzysiek, z dedykacją dla ciebie:

Prawie to samo co RK, ale w innym miejscu, gdzie nic poważnego się nie stało.
17 sty 2014 21:17
Jeszcze był ktoś. Bouffier chyba, czy jakoś tak, co wypowiedział się, że Kubica wypadł tak samo, jak on sam, ale jemu pomogli kibice, a w miejscu gdzie wyleciał Robert nie było nikogo. Na którymś live to szło
17 sty 2014 21:17
Nic się nie stało... I to jest słowo klucz...
Dodane 17 stycznia 2014 22:21:
A właśnie - Bryan. To jest gwiazda, a nie Kubica. Bryan ma wurca nie na ten sezon, bez wsparcia, a jedzie cud, miód. A Kubica... Niedostosowanie prędkości do warunków i koniec. Nie ma nic więcej do gadania. Niestety, ale pewno z połowę rund skończy kraksą...
Dodane 17 stycznia 2014 22:23:
http://www.sport.pl/moto/1,64997,1529147 1,Rajdy__Kronika_wypadkow_Kubicy.html?pe lna=tak
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
32 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
24 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 330 068

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.