FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 mar 2014 20:31
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Wy też mogliście zgłosić na niego, nikt wam nie zabraniał...

Myślę, że nikt nie chciał być takim ch*jem żeby zgłaszać TOP3. Jednak są tacy i nie sądziłem, że to będzie Wylly ;)
4 mar 2014 20:33
"Life is Brutal"
4 mar 2014 20:34
No to na <cenzura> są te skargi i regulamin? Jak ktoś złamał ten regulamin to chyba należy mu się kara, nie ważne czy skończył w TOP 3, na końcu czy wogóle nie skończył. No tak, ale tu jest Polska, możesz kogoś okraść a i tak ci gówno zrobią
4 mar 2014 20:35
Ile stron spamu...
4 mar 2014 20:38
No to na <cenzura> są te skargi i regulamin? Jak ktoś złamał ten regulamin to chyba należy mu się kara, nie ważne czy skończył w TOP 3, na końcu czy wogóle nie skończył. No tak, ale tu jest Polska, możesz kogoś okraść a i tak ci gówno zrobią

Co to w ogóle za porównanie z kradzieżą? Prawda jest taka, że jakby wszyscy byli sprawdzani po wyścigu o jakieś malutkie ścięcia to sądzę, iż 90% stawki dostałaby kary, mniejsze, większe, ale by dostała ;). Ja ogólnie mam na to wy<cenzura>ane, jeżdżę dla zabawy, nie dla jakiś skarg, ale nie lubię jak ktoś na siłę próbuję wygrać to doszukuje się w czyjejś jeździe błędów.
4 mar 2014 20:39

Dobrze powiedziane. Ja zauważyłem podczas wyścigu, więc złożyłem. Na mnie nikt nie złożył to już nie moja wina
4 mar 2014 20:46
Jakbyś sam nie ścinał, ja bym nic do Ciebie nie miał
4 mar 2014 21:22
Czemu u Was w lidze panuje coś takiego idiotycznego, ze trzeba udupic kogos itd, przeciez wiadomo, ze w wyscigu zdarzaja sie wyjazdy, sciecia, jest inna waga bolidu, inne zachowania, rozne sytuacje na torze. Poza tym to jest rfactor i tam naprawde czasami cięzko "wcelować" w coś. Rozwiazaniem problemu może byc wprowadzenie tak zwanych "stref" gdzie można wyjechac. Zróbcie briefing przed kazdym gp, albo nawet w newsie napiszcie w których miejscach mozna wyjezdzac np na tą zieloną tarke, czy asfalt za linią tak jak jest to w Real F1. Jakoś w Australii nikt w F1 nie bedzie sie specjalnie przejmował T1 czy też wyjsciem z szybkiej szykany (s2/s3). Po to sa tam te dodatkowe pasy zieleni, zeby móc z nich skorzystac na hot lapie, czy zeby sie wyratowac.
4 mar 2014 21:24
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Czemu u Was w lidze panuje coś takiego idiotycznego, ze trzeba udupic kogos itd, przeciez wiadomo, ze w wyscigu zdarzaja sie wyjazdy, sciecia, jest inna waga bolidu, inne zachowania, rozne sytuacje na torze. Poza tym to jest rfactor i tam naprawde czasami cięzko "wcelować" w coś. Rozwiazaniem problemu może byc wprowadzenie tak zwanych "stref" gdzie można wyjechac. Zróbcie briefing przed kazdym gp, albo nawet w newsie napiszcie w których miejscach mozna wyjezdzac np na tą zieloną tarke, czy asfalt za linią tak jak jest to w Real F1. Jakoś w Australii nikt w F1 nie bedzie sie specjalnie przejmował T1 czy też wyjsciem z szybkiej szykany (s2/s3). Po to sa tam te dodatkowe pasy zieleni, zeby móc z nich skorzystac na hot lapie, czy zeby sie wyratowac.

Jakieś dzieci, ja też nim jestem, nie mają co robić ja tylko składanie skarg. Miałem złożyć skargę na Verve ale nie złożyłem. Dlaczego? Bo to tylko jest zabawa.
4 mar 2014 21:36
Dobra panowie, juz wystarczy. Mamy z tej sytuacji nauczke. Nie rozpaczajmy nad tym, co sie stalo, sezonn dopiero sie zaczal.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
23 °C
Tor:
32 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
25 °C
WTO
Deszcz
26 °C
ŚRO
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 247 829

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.