FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 kwi 2014 09:17
Skoro się nie znasz, to dlaczego uważasz, że to takie proste i szybkie do zrobienia? Jest tyle osób w lidze, a tylko ciebie słychać. Dlaczego? Bo rozumieją, że prowadzenie ligi to wolontariat. Tylko do ciebie to nie dociera. Jeśli ci się nie podoba u nas, masz spory wybór, możesz jeździć gdzie indziej. Nikt ciebie tutaj nie trzyma na siłę. Filmy NIE są obowiązkowym elementem. To tylko dodatkowy smaczek poprawiający atrakcyjność. Bez nich każda liga nie ma problemów by funkcjonować dalej.
Gdzie te czasy, gdy wystarczyło mieć stronę (na szablonach), moda (nieligowego) i serwer (nie 24/7, często przez Hamachi)? Ludzie chętnie jeździli nawet w takich warunkach. A teraz? Menedżerka, kontrakty, ulepszenia, LT, relacje na żywo, typer, skargi, systemy wyników, listy startowe, statystyki, kary... Niedługo admini będą musieli płacić kierowcom, by ci u nich jeździli.
Dodane 5 kwietnia 2014 11:24:
Wyobraźcie sobie, co by było, gdyby Rafik stworzył to wszystko 6-7 lat temu z wszystkimi dzisiejszymi bajerami.
5 kwi 2014 09:32
Nie są obowiązkowym elementem to po co są robione? A jak już są robione to niech będą robione zawsze i systematycznie. O to mi chodzi ;)
5 kwi 2014 09:35
Dawid Czepiela napisał(a):
Nie są obowiązkowym elementem to po co są robione? A jak już są robione to niech będą robione zawsze i systematycznie. O to mi chodzi ;)

To rób kutwa, jak masz tyle czasu wolnego...

Wymaganie od administracji "systematycznego", jak to określiłeś, robienia filmików to jak wymaganie od kierowców swojego zespołu obecności na każdej sesji, no bo przecież jak jeżdżą to niech jeżdżą systematycznie, co nie? I co, masz pretensje jak któryś z twoich kierowców opuści trening?
Zmodyfikowane 5 kwi 2014 09:39 przez Maciej Paruch.
5 kwi 2014 09:38
Polecam ingorować tego osobnika, ja już robię to od dawna. Sam nic nie robi, a tylko narzeka że wszystko łatwe wszystko zajmuje 15 minut etc.
5 kwi 2014 09:39

Post został usunięty przez autora

5 kwi 2014 09:44
Rafał Szostak napisał(a):
Polecam ingorować tego osobnika, ja już robię to od dawna. Sam nic nie robi, a tylko narzeka że wszystko łatwe wszystko zajmuje 15 minut etc.

Krótki news z wyścigu tyle zajmuje, przecież możesz taki napisać nikt Ci nie każe pisać elaboratu na dwie strony A4... A nie czekać 2 tygodnie na newsa.
Dodane 5 kwietnia 2014 11:45:
Swoją drogą po co robić skoro NIKT z Was nie ma czasu tylko robienie "na odpie*dol się"?
Zmodyfikowane 5 kwi 2014 09:45 przez Dawid Czepiela.
5 kwi 2014 09:45
Dawid Czepiela napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):

Krótki news z wyścigu tyle zajmuje, przecież możesz taki napisać nikt Ci nie każe pisać elaboratu na dwie strony A4... A nie czekać 2 tygodnie na newsa.

Spróbuj pogodzić naukę/pracę i robotę w lidze (tak jak Rafik np.), a dopiero później pieprz głupoty... Jak to Klusek ładnie ujął, nie podoba się to nie jeździj tutaj, nikt cię na siłę nie trzyma
Zmodyfikowane 5 kwi 2014 09:46 przez Mateusz Kaczyński.
5 kwi 2014 09:45
Swoją drogą po co robić skoro NIKT z Was nie ma czasu tylko robienie "na od<cenzura> się"?

Po to żebyś miał gdzie jeździć w rFactora?
5 kwi 2014 09:46
Właśnie Vettel co do newsa (nie chcę się czepiać), ale jednak newsa z Monaco mógłbyś uzupełnić. Bo głupio wygląda :
Więcej wkrótce...

5 kwi 2014 09:47
Bari, dobre porównanie <ok>

Robienie filmików i pisanie newsów, które należy do Waszych obowiązków, bo się do tego zobowiązaliście, a treningi nie są obowiązkowe. Zresztą kierowcy mnie z reguły informują jak ich nie będzie na sesji, a jak tutaj newsa i video nie ma to nikt nie informuję. Tylko Wlazly napisał, że nie może zuploadowac video i tyle. Reszta milczy.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
18 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 109 843

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.