FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 kwi 2014 09:48
Robienie filmików i pisanie newsów, które należy do Waszych obowiązków, bo się do tego zobowiązaliście, a treningi nie są obowiązkowe.

Filmiki nie są obowiązkowe, przecież Łukasz o tym napisał.
5 kwi 2014 09:49
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):
Polecam ingorować tego osobnika, ja już robię to od dawna. Sam nic nie robi, a tylko narzeka że wszystko łatwe wszystko zajmuje 15 minut etc.

Krótki news z wyścigu tyle zajmuje, przecież możesz taki napisać nikt Ci nie każe pisać elaboratu na dwie strony A4... A nie czekać 2 tygodnie na newsa.

Spróbuj pogodzić naukę/pracę i robotę w lidze (tak jak Rafik np.), a dopiero później pieprz głupoty... Jak to Klusek ładnie ujął, nie podoba się to nie jeździj tutaj, nikt cię na siłę nie trzyma

I chwała Rafikowi za to, że jest w stanie pogodzić. Jednak inni, którzy chodzą do liceum mają zdecydowanie więcej czasu i mniej nauki, a mają problem z napisaniem jednego newsa. Nie wiem po co się biorą za taką "robotę" skoro nie mogą jej zrobić?
Dodane 5 kwietnia 2014 11:49:
Maciej Paruch napisał(a):
Robienie filmików i pisanie newsów, które należy do Waszych obowiązków, bo się do tego zobowiązaliście, a treningi nie są obowiązkowe.

To nie róbcie ich wcale, skoro raz się pojawiają, a raz nie?
5 kwi 2014 09:50

To może kierowcy niech nie jeżdżą, co? Są tacy, którzy nie pojawiają się na każdym wyścigu. I co, mają wcale nie jeździć bo raz są, a raz ich nie ma?
Zmodyfikowane 5 kwi 2014 09:53 przez Maciej Paruch.
5 kwi 2014 09:56
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):
Polecam ingorować tego osobnika, ja już robię to od dawna. Sam nic nie robi, a tylko narzeka że wszystko łatwe wszystko zajmuje 15 minut etc.

Krótki news z wyścigu tyle zajmuje, przecież możesz taki napisać nikt Ci nie każe pisać elaboratu na dwie strony A4... A nie czekać 2 tygodnie na newsa.

Spróbuj pogodzić naukę/pracę i robotę w lidze (tak jak Rafik np.), a dopiero później pieprz głupoty... Jak to Klusek ładnie ujął, nie podoba się to nie jeździj tutaj, nikt cię na siłę nie trzyma

I chwała Rafikowi za to, że jest w stanie pogodzić. Jednak inni, którzy chodzą do liceum mają zdecydowanie więcej czasu i mniej nauki, a mają problem z napisaniem jednego newsa. Nie wiem po co się biorą za taką "robotę" skoro nie mogą jej zrobić?
Dodane 5 kwietnia 2014 11:49:

Nie róbmy wyścigów najlepiej, przecież nie zawsze są co tydzień <ok>
5 kwi 2014 09:56

To może kierowcy niech nie jeżdżą, co? Są tacy, którzy nie pojawiają się na każdym wyścigu. I co, mają wcale nie jeździć bo raz są, a raz ich nie ma?

To już jest ich sprawa. Bari, mylisz pojęcia i jak zwykle podajesz przykłady z dupy. Ciekawe czy jak na studiach tak będziesz tłumaczył dostaniesz zaliczenie, wydaje mi się, że nie, a tok Twojego rozumowania jest błędny.
Jak możesz porównywać jazde w lidze do pracy administracji? :P
Dodane 5 kwietnia 2014 11:56:
Prędzej jakbyś porównywał pracę jednej administracji do innej to już lepiej.
5 kwi 2014 10:00
Mogę, bo zarówno jazda w lidze, jak i praca w administracji są dobrowolne.

Widzisz tylko system 0 - 1. Albo nie ma nic, albo jest wszystko. To teraz, żeby znowu nie czepiać się kierowców, dam inny przykład. Zero czekolady, pół tabliczki i cała tabliczka. Całej tabliczki nie możesz mieć, bo np. ktoś ci zjadł kilka kostek. Według twojej logiki trzeba wypie*dolić czekoladę do kosza, bo po co mieć połowę? Albo całość, albo nic.

A moje studia się nie martw.
5 kwi 2014 10:03

Widzisz tylko system 0 - 1. Albo nie ma nic, albo jest wszystko. To teraz, żeby znowu nie czepiać się kierowców, dam inny przykład. Zero czekolady, pół tabliczki i cała tabliczka. Całej tabliczki nie możesz mieć, bo np. ktoś ci zjadł kilka kostek. Według twojej logiki trzeba wypie*dolić czekoladę do kosza, bo po co mieć połowę? Albo całość, albo nic.

Hahaha, czemu mam wy<cenzura>ić czekoladę? Zjem ją, a Ty Bari zjedz snickersa, bo zacząłeś gwiazdorzyć :D
Zmodyfikowane 5 kwi 2014 10:04 przez Dawid Czepiela.
5 kwi 2014 10:05
Te przykłady są do dupy...
5 kwi 2014 10:06

Hahaha, czemu mam wy<cenzura>ić czekoladę? Zjem ją, Bari zjedz snickersa, bo zacząłeś gwiazdorzyć :D

Bo nie masz wszystkich kostek czekolady (analogicznie - nie ma wszystkich filmików na stronie to mówisz żeby robić wszystkie albo wcale).

tok Twojego rozumowania jest błędny

bo co? bo się z tobą nie zgadzam?
5 kwi 2014 10:07
Już prędzej admin, który zadeklarował się do prowadzenia serii, a nie sprawdza ścięć po treningach, bo to treningi i one nie są obowiązkowe

Filmy nie są obowiązkowe, zgoda. Ale miło jest popatrzeć na takie race edity. Jednak jeśli mają one być w żenującej jakości, wolę by ich nie było. Nasri podsunął mi pewien pomysł... ale o tym wkrótce
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
21 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 107 690

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.