Aleksy Mainusz napisał(a):
Niejaki Szostak miał problemy z "czasem", czas na durne Kwejki i gadanie na TS'ie zawsze był, beka że niektórzy jeszcze go bronią. Jako szef GP2 powinien wykazywać chęć swojej pracy, a robił to dopiero jak "lud" wyciągał go za uszy. Sry, ale wiedział, że robota jest poważna, a nie powinien był "naskakiwać", że inni go poganiają etc. Dla mnie sytuacja jest jasna, jeżeli sam zrezygnował to fajnie, ale szkoda, że nie pomyślał o tym, jakie mogą być skutki "braku czasu" .
Dodane 21 kwietnia 2014 21:51:Rafał Szostak napisał(a):
Chwila chwila, miałem się do tej bezsensownej dyskusji nie włączać ale to już przesada. O czym tu mowa? Jakie kwejki, jaki ts? Stron typu kwejk nie przeglądam nigdy, dla mnie to strata czasu, wole sobie serial albo jakiś film obejrzeć. Często siedzę na tsie, tak to prawda, ale jestem wyciszony i w tym czasie robię to co mam w obowiązkach. Również padają tu słowa o braku czasu, sporych opóźnieniach itd. Brak czasu pojawiał się w pewne dni, gdzie miałem więcej nauki. Przez to np. nigdy nie ma kar we wtorek, są w środę, często zapowiadam że będą w środę, czasami się zdarza że potrzebuje skonsultować z Rafikiem, wtedy są w czwartek, ale nigdy nie było kar z poprzedniej rundy po rozpoczęciu nowej. News z monaco to było zaniedbanie do tego dawno się przyznałem, ale wciskanie kitu że w 30 minut można dobrego newsa skleić i ktoś sądzi że takie zrobił i się tym teraz podnieca to dla mnie kpina. Tyle mam w tym temacie do powiedzenia.
Może mój news nie jest idealny, ale do najgorszych też nie należy. Chociaż kiedyś pisałem lepsze to wypadłem z doświadczenia. Niestety Rafał, napisałem go nawet w mniej niż 30 minut