FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 kwi 2014 19:44
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Czerwa, twoim ideałem jest Adam Hoffman?

Niestety poza tym, że jest politykiem, to nic więcej o nim nie wiem:/
21 kwi 2014 19:44
Dobra, dobra. Niech ci będzie PreDixX...
Dodane 21 kwietnia 2014 21:45:
Łukasz Czerwiński napisał(a):

Hmmmmmmmm... Jest dupowłazem JarKacza.
21 kwi 2014 19:46
Dobra, dobra. Niech ci będzie PreDixX...
Dodane 21 kwietnia 2014 21:45:

Hmmmmmmmm... Jest dupowłazem JarKacza.

miło, że mogłem pomóc :)
21 kwi 2014 19:48
Idąc tym tokiem rozumowania to Rafik już dawno powinien zamknąć ligę. Nie jestem tu od początku, ale przez czas mojej obecności tutaj wydaje mi się, że do pewnego czasu to na Rafika leciało najwięcej hejtów, najwięcej zastrzeżeń i wytknięć, uspokoiło się to dopiero gdy bezpośrednio seriami zaczęli kierować inni administratorzy.

A co do SVettela, to moim zdaniem sam sobie zapracował na taką opinię swoją postawą i zachowaniem. Rafik nie powiedział że koniecznie trzeba znaleźć nowego szefa, dał do zrozumienia że można próbować wpłynąć na obecnego szefa GP2. Dlaczego nikt tego nie robi? Pewne opóźnienia (np. newsy) na pewno nie są jedynym powodem.

Owszem powinien, tylko dochodzi tutaj jeszcze kwestia własnych chęci i ogólnie charakter. Jeden może traktować hejt jako motywowanie do działania, a na kogoś innego może to źle wpływać. Może i Rafał zapracował sobie na taką opinię, ale chyba hejtowanie za to, że news pojawił się dzień za późno to trochę przesada.

DZIEŃ ZA PÓŹNO? 16 marca był wyścig, a news pojawił się ponad miesiąc po wyścigu.
21 kwi 2014 19:49
Chwila chwila, miałem się do tej bezsensownej dyskusji nie włączać ale to już przesada. O czym tu mowa? Jakie kwejki, jaki ts? Stron typu kwejk nie przeglądam nigdy, dla mnie to strata czasu, wole sobie serial albo jakiś film obejrzeć. Często siedzę na tsie, tak to prawda, ale jestem wyciszony i w tym czasie robię to co mam w obowiązkach. Również padają tu słowa o braku czasu, sporych opóźnieniach itd. Brak czasu pojawiał się w pewne dni, gdzie miałem więcej nauki. Przez to np. nigdy nie ma kar we wtorek, są w środę, często zapowiadam że będą w środę, czasami się zdarza że potrzebuje skonsultować z Rafikiem, wtedy są w czwartek, ale nigdy nie było kar z poprzedniej rundy po rozpoczęciu nowej. News z monaco to było zaniedbanie do tego dawno się przyznałem, ale wciskanie kitu że w 30 minut można dobrego newsa skleić i ktoś sądzi że takie zrobił i się tym teraz podnieca to dla mnie kpina. Tyle mam w tym temacie do powiedzenia.
21 kwi 2014 19:49
Aleksy Mainusz napisał(a):
Niejaki Szostak miał problemy z "czasem", czas na durne Kwejki i gadanie na TS'ie zawsze był, beka że niektórzy jeszcze go bronią. Jako szef GP2 powinien wykazywać chęć swojej pracy, a robił to dopiero jak "lud" wyciągał go za uszy. Sry, ale wiedział, że robota jest poważna, a nie powinien był "naskakiwać", że inni go poganiają etc. Dla mnie sytuacja jest jasna, jeżeli sam zrezygnował to fajnie, ale szkoda, że nie pomyślał o tym, jakie mogą być skutki "braku czasu" .

<brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo>
Dodane 21 kwietnia 2014 21:51:
Rafał Szostak napisał(a):
Chwila chwila, miałem się do tej bezsensownej dyskusji nie włączać ale to już przesada. O czym tu mowa? Jakie kwejki, jaki ts? Stron typu kwejk nie przeglądam nigdy, dla mnie to strata czasu, wole sobie serial albo jakiś film obejrzeć. Często siedzę na tsie, tak to prawda, ale jestem wyciszony i w tym czasie robię to co mam w obowiązkach. Również padają tu słowa o braku czasu, sporych opóźnieniach itd. Brak czasu pojawiał się w pewne dni, gdzie miałem więcej nauki. Przez to np. nigdy nie ma kar we wtorek, są w środę, często zapowiadam że będą w środę, czasami się zdarza że potrzebuje skonsultować z Rafikiem, wtedy są w czwartek, ale nigdy nie było kar z poprzedniej rundy po rozpoczęciu nowej. News z monaco to było zaniedbanie do tego dawno się przyznałem, ale wciskanie kitu że w 30 minut można dobrego newsa skleić i ktoś sądzi że takie zrobił i się tym teraz podnieca to dla mnie kpina. Tyle mam w tym temacie do powiedzenia.

Może mój news nie jest idealny, ale do najgorszych też nie należy. Chociaż kiedyś pisałem lepsze to wypadłem z doświadczenia. Niestety Rafał, napisałem go nawet w mniej niż 30 minut ;)
21 kwi 2014 19:51
Dalej szukam teamu w GP2 :P ;(
21 kwi 2014 19:52
Daniel Żabiński napisał(a):
Dalej szukam teamu w GP2 :P ;(

również
21 kwi 2014 19:52

DZIEŃ ZA PÓŹNO? 16 marca był wyścig, a news pojawił się ponad miesiąc po wyścigu.

A przeczytałeś dokładnie mój wcześniejszy wpis? Jak nie to cofnij się o stronę. Coś takiego miało miejsce raz i jak na razie się nie powtórzyło, więc po co dalej dyskusja o tym?
21 kwi 2014 19:53
Dawid Czepiela napisał(a):

Może mój news nie jest idealny, ale do najgorszych też nie należy. Chociaż kiedyś pisałem lepsze to wypadłem z doświadczenia. Niestety Rafał, napisałem go nawet w mniej niż 30 minut ;)

To chwała Ci za szybkość pracy, ale nie wszyscy są Tobą :)
Zmodyfikowane 21 kwi 2014 19:53 przez Paweł Andrzejewski.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
14 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 078 010

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.