FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 kwi 2014 19:31
O nic nie prosiłem. Sam się zgłosiłeś.
21 kwi 2014 19:32
Łukasz Dams napisał(a):
O nic nie prosiłem. Sam się zgłosiłeś.

I jak nie będziesz miał jak napisać to możesz się zgłosić, może będę miał czas. ;)
Dodane 21 kwietnia 2014 21:32:
SWOJĄ DROGĄ KIM JA JESTEM, ŻEBY MIEĆ OCZEKIWANIA? ;)
21 kwi 2014 19:33
Idąc tym tokiem rozumowania to Rafik już dawno powinien zamknąć ligę. Nie jestem tu od początku, ale przez czas mojej obecności tutaj wydaje mi się, że do pewnego czasu to na Rafika leciało najwięcej hejtów, najwięcej zastrzeżeń i wytknięć, uspokoiło się to dopiero gdy bezpośrednio seriami zaczęli kierować inni administratorzy.

A co do SVettela, to moim zdaniem sam sobie zapracował na taką opinię swoją postawą i zachowaniem. Rafik nie powiedział że koniecznie trzeba znaleźć nowego szefa, dał do zrozumienia że można próbować wpłynąć na obecnego szefa GP2. Dlaczego nikt tego nie robi? Pewne opóźnienia (np. newsy) na pewno nie są jedynym powodem.

Owszem powinien, tylko dochodzi tutaj jeszcze kwestia własnych chęci i ogólnie charakter. Jeden może traktować hejt jako motywowanie do działania, a na kogoś innego może to źle wpływać. Może i Rafał zapracował sobie na taką opinię, ale chyba hejtowanie za to, że news pojawił się dzień za późno to trochę przesada.
21 kwi 2014 19:34
"Burdy w F1O" - odcinek 7473727737548846262
21 kwi 2014 19:35
chyba hejtowanie za to, że news pojawił się dzień za późno to trochę przesada.

Jeśli któryś raz z rzędu zapowiedział coś i nie dotrzymał słowa to chodziło o brak konsekwencji słów i czynów. Po prostu wystarczy dać bardziej asekuracyjny termin, taki w którym na pewno się wyrobi i powodu do hejtu nie ma.
21 kwi 2014 19:38

Post został usunięty przez autora

21 kwi 2014 19:39
Dawid Czepiela napisał(a):
Jest grupa użytkowników, którzy bronią SVettela, a są tacy, którzy najeżdzają.

Taka jest prawda, że jedna grupa i druga ma swoje argumenty i potrafi je obronić. Szkoda, że nie ma takich użytkowników, którzy nadawaliby na Rafika, Kluska czy Bariego.
Dodane 21 kwietnia 2014 21:30:
Jednak pisząc, że news będzie jutro, albo kary, ewentualnie po weekendzie, a pojawia się dopiero po miesiącu? (wyścig się odbył 16 marca) no to chyba jest kpina. Jak można polegać na osobie, która jest niesłowna? Skoro nie miał czasu (w co wątpie, żeby przez ponad miesiąc nie znalazł 30 minut), więc skoro nie ma chęci mógł się za to nie brać, albo odpuścić szefostwo po sezonie.

To masz jeden "wyjątek" z tym newsem z Monako, który wypominał będziesz chyba zawsze. Nie bierzesz pod uwagę faktu, że czasem może coś wypaść, albo jak np. w przypadku kar potrzeba konsultacji i przez to opóźnienia. Chyba lepiej jak masz jakąś informację, mniej czy bardziej dokładną, niż masz jej nie mieć wcale? Wrzuć czasem na luz i odpuść, albo zaczekaj jakiś czas<ok>
21 kwi 2014 19:41
Czerwa, twoim ideałem jest Adam Hoffman?
21 kwi 2014 19:42
Niejaki Szostak miał problemy z "czasem", czas na durne Kwejki i gadanie na TS'ie zawsze był, beka że niektórzy jeszcze go bronią. Jako szef GP2 powinien wykazywać chęć swojej pracy, a robił to dopiero jak "lud" wyciągał go za uszy. Sry, ale wiedział, że robota jest poważna, a nie powinien był "naskakiwać", że inni go poganiają etc. Dla mnie sytuacja jest jasna, jeżeli sam zrezygnował to fajnie, ale szkoda, że nie pomyślał o tym, jakie mogą być skutki "braku czasu" .
21 kwi 2014 19:43
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Czerwa, twoim ideałem jest Adam Hoffman?

Hofman*
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
14 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 078 034

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.