FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 kwi 2014 10:38
Panie Tusk. Z racji wielkiej sympatii jaką Pana darzę oraz Lanego Poniedziałku pozwolę sobie zlać pana ciepłym moczem;) powodzenia w wyborach. Pozdrawiam
z poważaniem Ja!
21 kwi 2014 11:10
Czy ktoś posiada G.I.D-a wersje z okienkiem pogody?
21 kwi 2014 12:27
Galeria GP2 gotowa.
21 kwi 2014 12:32
Pieczyk galerianka. Lub galerjanin xD jak kto woli
Dodane 21 kwietnia 2014 14:33:
Podany plik nie został odnaleziony... (Prawdopodobnie plik wygasł z braku aktywności lub został usunięty przez właściciela.)
21 kwi 2014 12:42
Znowu link obcięło...
21 kwi 2014 12:51

Post został usunięty przez autora

21 kwi 2014 15:21
Rafał Szostak napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
RÓWNI I RÓWNIEJSI?
Impet kolizji Yayo w Hiszpanii nie był duży, tylko że bolid poszkodowanego nie zdołał wytracić prędkości przed bandą - podobnie tutaj. To dlaczego różne kary? Bo Pablos jest w czołówce? Bo tak jest wygodniej? Bo szef serii tak zdecydował? Gdzie pisze że szef serii ma prawo decydować o wysokości kary? Bo ja widzę coś takiego w 13.3:
Jeżeli nastąpił więcej niż jeden z powyższych skutków, wtedy użytkownik otrzyma karę za ten, który przewiduje największą karę.

Najwyższym skutkiem było odpadnięcie tylnego spoilera w bolidzie poszkodowanego. Skąd więc kara za obrót o więcej niż 90 stopni? Może i ten urwany spoiler w bolidzie Czarka to POŚREDNI skutek, ale przypomnę że ja w Hiszpanii też dostałem karę za POŚREDNI skutek.

Coś Rafik kiedyś mówiłeś o impecie uderzenia. Skoro bolid Czarka doleciał do bandy to znaczy, że impet uderzenia był wystarczająco duży, by przyznać większą karę.
Dodane 20 kwietnia 2014 22:05:
Rafał Cupał napisał(a):
Ja np. uważam, że kierowca, który lekko kogoś wypchnął, powinien dostać karę za to, że go lekko wypchnął, a nie za to, że przypadkowo ten kierowca wystrzelił w powietrze, rozbił się i odpadł z wyścigu (o ile brak jest tu jakiegoś wyraźnego wymuszenia zachowania dodatkowej ostrożności).

To napraw te je*ane bolidy GP2.

Dawid Czepiela napisał(a):
Cezary Kołcz napisał(a):
Ktoś sobie żarty stroi? Obrót o więcej niż 90 stopni, serio? Straciłem tylne skrzydło, praktycznie nie mogłem kontynuować jazdy, a delikwent jest sądzony na podstawie paragrafu za obrót? <brawo>

PAN SZOSTAK, nieprzyjaciel Widma robi wszystko, zeby nie zdobyl tytulu. Nie po raz pierwszy sa kontrowersje po jego karach, najwyrazniej nie umie ich robic.

A pAN cZEPIELA i pAN pARUCH pokazują po raz kolejny że są idiotą i szukają tylko byle zaczepki, byle na kogoś naskoczyć. To ja was zaskoczę, te kary akurat nałożył Rafik. Pozdrawiam :)

Bo zapewne nie miałeś czasu ich zrobić? Po co się bierzesz za coś jak nie masz czasu?
Dodane 21 kwietnia 2014 17:57:
Rafał Cupał napisał(a):
SVettel poprosił mnie o konsultacje w sprawie kilku skarg, więc kary będą później.

Kilku skarg, z tego co wiem, zrobił za Ciebie wszystkie. Ktoś tu w kulki leci.
Dodane 21 kwietnia 2014 17:58:
Rafał Szostak napisał(a):
Kary z GP2 jutro :)

Ah ta Twoja słowność, dla Ciebie jutro oznacza miesiąc chyba ;)
21 kwi 2014 16:08
Zaczalem je robic, ale potrzebowalem konsultacji, dlatego nie pojawily sie w ten dzien.
21 kwi 2014 16:41
LISOWSKI!!!!
21 kwi 2014 17:14
Aha, widzę, że Święta też są powodem do ogarniania spinek na forum :)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 078 825

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.