FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 kwi 2014 17:32
Ja generalnie przepraszam. Po raz 1 prowadziłem sesję i nie wiedziałem co mam robić, więc wolałem nic nie ruszać bo i tak już było spore opóźnienie
27 kwi 2014 17:34
bez przesady, wywalilo 2 osoby to 2 minuty by nikogo nie zbawiły
27 kwi 2014 17:38
Tylko potem wywaliłoby inne dwie osoby. Dlaczego w waszym przypadku miałby być restart, a w ich nie?
Zmodyfikowane 27 kwi 2014 17:39 przez Łukasz Dams.
27 kwi 2014 17:39
Ja rozumiem, ale nie wiedziałem po prostu co zrobić. Gdyby był Bari możeby jakoś ogarnął. Ale generalnie nie ma nigdzie napisane że ma być res. Też mnie kilka razy wywaliło. Trudno zdaża się:|
27 kwi 2014 17:46
8.11 Kontrola sesji, w razie problemów technicznych lub innych przyczyn nie pozwalających na poprawny jej przebieg, może przerwać sesję i rozpocząć ją ponownie.

Czy to że wywali któregoś kierowcę nie pozwala na poprawny przebieg sesji? Chyba nie, ale co ja tam wiem, po prostu jesteśmy chamscy, mało wyrozumiali i nie szanujemy czasu, który poświęcacie na przygotowania.
27 kwi 2014 17:57
Ah no jest.
27 kwi 2014 18:25
8.11 Kontrola sesji, w razie problemów technicznych lub innych przyczyn nie pozwalających na poprawny jej przebieg, może przerwać sesję i rozpocząć ją ponownie.

Nie wiem jak wy to rozumiecie, ale ja to rozumiem w ten sposób. Sesja o prawidłowym przebiegu, to sesja w której wszyscy kierowcy uprawnieni do startu są gotowi wystartować i pojawiają się na polach startowych. Sesja o nieprawidłowym przebiegu, to sesja w której zawodnik nie może się pojawić na polach startowych nie ze swojej winy, w tym wypadku CL. Według mnie zachodzą przesłanki by uznać iż sesja nie była poprawna. Nie mówię tu o zawodnikach którzy z jakiegokolwiek powodu uszkadzają pojazd na okrążeniu formującym itp. To się powinno tyczyć wyłącznie CL. Można by też dopuścić do dołączenia w trakcie FL i w takim wypadku wystartowania z boksów. Skoro jednak dla niektórych to jest tak trudne do ogarnięcia, to ja nie będę już więcej przeszkadzał i wracam na R2P.
Zmodyfikowane 27 kwi 2014 18:39 przez Radosław Bogusz.
27 kwi 2014 18:29
KOCHAM MOJEGO NETA!
27 kwi 2014 18:44
Radosław Bogusz napisał(a):

Nie wiem jak wy to rozumiecie, ale ja to rozumiem w ten sposób. Sesja o prawidłowym przebiegu, to sesja w której wszyscy kierowcy uprawnieni do startu są gotowi wystartować i pojawiają się na polach startowych. Sesja o nieprawidłowym przebiegu, to sesja w której zawodnik nie może się pojawić na polach startowych nie ze swojej winy, w tym wypadku CL. Według mnie zachodzą przesłanki by uznać iż sesja nie była poprawna. Nie mówię tu o zawodnikach którzy z jakiegokolwiek powodu uszkadzają pojazd na okrążeniu formującym itp. To się powinno tyczyć wyłącznie CL. Można by też dopuścić do dołączenia w trakcie FL i w takim wypadku wystartowania z boksów. Skoro jednak dla niektórych to jest tak trudne do ogarnięcia, to ja nie będę już więcej przeszkadzał i wracam na R2P.

Nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma. Powodzenia w dalszej karierze.
27 kwi 2014 18:56
nie ze swojej winy, w tym wypadku CL.

CL to żaden argument. Może być wynikiem problemów z łączem kierowcy.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
22 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 072 477

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.