FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 kwi 2014 18:56
Wiele osób wywala z serwera i nikt do tej pory nie robił z tego powodu problemów.

Nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma. Powodzenia w dalszej karierze.

<ok>
27 kwi 2014 18:56
Brawa za t1!
27 kwi 2014 18:57
tukaj TY <cenzura>IE NAUCZ SIĘ Jeździć....
27 kwi 2014 18:58
Sebastian Cygler napisał(a):

napisałbyś chociaż nazwisko z wielkiej litery...
27 kwi 2014 19:00
Maciej Paruch napisał(a):
Sebastian Cygler napisał(a):

napisałbyś chociaż nazwisko z wielkiej litery...

Nie mam do niego szacunku
27 kwi 2014 19:04
patrzylem na powtorke i to Dawid wjechal we mnie ,obrocilo mnie a dalej to juz nie mialem kontoroli nad bolidem..
27 kwi 2014 19:17
Nie rozumiem dlaczego w GT było wszystko okej, a na F1 mi ścinało grę, a przecież to samochody GT są bardziej "żrące"
27 kwi 2014 19:18
Paweł Piątkiewicz napisał(a):
Radosław Bogusz napisał(a):
8.11 Kontrola sesji, w razie problemów technicznych lub innych przyczyn nie pozwalających na poprawny jej przebieg, może przerwać sesję i rozpocząć ją ponownie.

Nie wiem jak wy to rozumiecie, ale ja to rozumiem w ten sposób. Sesja o prawidłowym przebiegu, to sesja w której wszyscy kierowcy uprawnieni do startu są gotowi wystartować i pojawiają się na polach startowych. Sesja o nieprawidłowym przebiegu, to sesja w której zawodnik nie może się pojawić na polach startowych nie ze swojej winy, w tym wypadku CL. Według mnie zachodzą przesłanki by uznać iż sesja nie była poprawna. Nie mówię tu o zawodnikach którzy z jakiegokolwiek powodu uszkadzają pojazd na okrążeniu formującym itp. To się powinno tyczyć wyłącznie CL. Można by też dopuścić do dołączenia w trakcie FL i w takim wypadku wystartowania z boksów. Skoro jednak dla niektórych to jest tak trudne do ogarnięcia, to ja nie będę już więcej przeszkadzał i wracam na R2P.

Nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma. Powodzenia w dalszej karierze.

Pewnie najlepiej tak robić, mieć to w dupie? Czy to ich problem, ze serwer ich wywalil? Administracja powinna rozwiązywać takie problemy. Bo kiedys, moze byc tak ze kazdy bedzie <cenzura>il jazde w takiej lidze, gdzie kazdy ma cie gdzies. Pomoc ze strony administracji to podstawa.
27 kwi 2014 19:20
Rekady umiesz Ty wyprzedzać? W<cenzura>asz się na chama jak zawsze i nie tylko mnie, ale i Mohito też.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
24 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 072 168

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.