FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 lip 2014 20:06
To co, kiedy mam się spodziewać poleconego z sądu? :D
18 lip 2014 20:23
Wydział Bólu Dupy już się tym zajmuje.
18 lip 2014 20:30
A <cenzura>icie, Szostak zachował się jak frajer i <cenzura> po calosci, ale ile mozna :P Nie chce, zeby to odbilo sie czkwawka dla ligi, dla ktorej Rafal poswieca wiekszosc swojego zycia i przez to nie ma zycia prywatnego. Mimo wszystko JEST TO NAJLEPSZA LIGA W POLSCE. Czesto odwiedza rozne strony lig simracingowych w Polsce i zadna nie ma tak swietnej strony jak F1 Online. Poziom kierowcow jest wysoki (nie zawsze w GP2) wiec nie ma co narzekac. Wiadomo, ze czasem sa jakies niedociagniecia, ktore powinny byc rozwiazane inaczej, ale trzeba dziekowac Rafikowi za prace jaka wklada w lige. Takie moje zdanie.

PODPISAŁ: Typowy hejter z ligi :)
Zmodyfikowane 18 lip 2014 20:30 przez Dawid Czepiela.
18 lip 2014 20:43
Dobra, dobra, ale jak Krzyśka większość hejtuje to jest dobrze, pojawiło się kilka memów o panu Sz. (nie będę pisał całego nazwiska, bo jeszcze zostanie to wykorzystanie przeciwko mnie :D) to już wielce oburzony, poszły donosy, jeszcze jakieś niby groźby "myślę że to początek twoich nieprzyjemności" i lament że ktoś odważył się zaśmiać z, o ironio, najlepszego i najbardziej pracowitego admina w tej lidze.
Dodane 18 lipca 2014 22:44:
Podpisał: Były szef serii GT, który idealny nie był i trochę się wykłócał.
Zmodyfikowane 18 lip 2014 20:47 przez Maciej Paruch.
18 lip 2014 20:46
To nie groźba, tylko napisałem prawdę. Teraz że to żarty itd.
18 lip 2014 20:49
To skoro w taki sposób dyskutujemy... Uważaj komu będziesz mówił "dzień dobry". :>
18 lip 2014 20:50
Pozdrawiam, zachowujcie się dalej jak idioci którzy nie potrafią normalnie porozmawiać, wstawiając jako anonimowe osoby wasze memy sremy i inne gówna. Kto tu nonstop siedzi na kwejku znając je wszystkie
18 lip 2014 20:50
Co to za anonimowość, jak chyba już każdy wiedział że Alek jest adminem? xD
18 lip 2014 21:26
Maciej Paruch napisał(a):
Co to za anonimowość, jak chyba już każdy wiedział że Alek jest adminem? xD

Ta? :o
18 lip 2014 21:51
Dawid Czepiela napisał(a):
A <cenzura>icie, Szostak zachował się jak frajer i <cenzura> po calosci, ale ile mozna :P Nie chce, zeby to odbilo sie czkwawka dla ligi, dla ktorej Rafal poswieca wiekszosc swojego zycia i przez to nie ma zycia prywatnego. Mimo wszystko JEST TO NAJLEPSZA LIGA W POLSCE. Czesto odwiedza rozne strony lig simracingowych w Polsce i zadna nie ma tak swietnej strony jak F1 Online. Poziom kierowcow jest wysoki (nie zawsze w GP2) wiec nie ma co narzekac. Wiadomo, ze czasem sa jakies niedociagniecia, ktore powinny byc rozwiazane inaczej, ale trzeba dziekowac Rafikowi za prace jaka wklada w lige. Takie moje zdanie.

PODPISAŁ: Typowy hejter z ligi :)

A moim zdaniem ten post jest ratowaniem dupy, wcześniej ostro hejtowałeś a teraz próbujesz uratować swoje dobre imię bo sie kapnąłeś że cała liga na tym cierpi (tylko mi tu nie wyskakuj z bólem dupy, bo mi to koło <cenzura>a lata). I nie mówię tego żeby Cie zdenerwować czy zrobić sobie wroga - ty jako zwolennik demokracji powinieneś popierać moje wyrażanie własnego zdania.

Grzegorz Brojak napisał(a):
To skoro w taki sposób dyskutujemy... Uważaj komu będziesz mówił "dzień dobry". :>

Ja to odczytałem jako groźba. Gdyby chodziło o mnie to inaczej byśmy rozmawiali ;) I uwierz mi mówię serio jako dobry kolega.

Każdy może powiedzieć że obejmuję stronę biednego Szostaka który sobie olewał obowiązki. Szczerze to <cenzura>ią mnie te newsy czy są na czas czy nie. Mi tam zależało tylko na ściganiu. A głos zabieram tylko dlatego, że nie podoba mi się że człowiek który jednak coś tej lidze daje jest besztany na forum publicznym, i nie chodzi mi o strone, bo tu to bym miał wy<cenzura>ane, ale na fb gdzie każdy to widzi i czyta. A to, że niektóre decyzje Rafała mi sie nie podobały to druga sprawa ale tego tutaj nie wygrzebuje, ani tym bardziej na Fb.

Dla mnie osoba która anonimowo kryje się pod fanpage'ami czy <cenzura> wie czym jest zerem i tyle. :]
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
19 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 979 220

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.