18 lip 2014 20:06
To co, kiedy mam się spodziewać poleconego z sądu?
FORUM
icie, Szostak zachował się jak frajer i
po calosci, ale ile mozna
Nie chce, zeby to odbilo sie czkwawka dla ligi, dla ktorej Rafal poswieca wiekszosc swojego zycia i przez to nie ma zycia prywatnego. Mimo wszystko JEST TO NAJLEPSZA LIGA W POLSCE. Czesto odwiedza rozne strony lig simracingowych w Polsce i zadna nie ma tak swietnej strony jak F1 Online. Poziom kierowcow jest wysoki (nie zawsze w GP2) wiec nie ma co narzekac. Wiadomo, ze czasem sa jakies niedociagniecia, ktore powinny byc rozwiazane inaczej, ale trzeba dziekowac Rafikowi za prace jaka wklada w lige. Takie moje zdanie.
) to już wielce oburzony, poszły donosy, jeszcze jakieś niby groźby "myślę że to początek twoich nieprzyjemności" i lament że ktoś odważył się zaśmiać z, o ironio, najlepszego i najbardziej pracowitego admina w tej lidze.
icie, Szostak zachował się jak frajer i
po calosci, ale ile mozna
Nie chce, zeby to odbilo sie czkwawka dla ligi, dla ktorej Rafal poswieca wiekszosc swojego zycia i przez to nie ma zycia prywatnego. Mimo wszystko JEST TO NAJLEPSZA LIGA W POLSCE. Czesto odwiedza rozne strony lig simracingowych w Polsce i zadna nie ma tak swietnej strony jak F1 Online. Poziom kierowcow jest wysoki (nie zawsze w GP2) wiec nie ma co narzekac. Wiadomo, ze czasem sa jakies niedociagniecia, ktore powinny byc rozwiazane inaczej, ale trzeba dziekowac Rafikowi za prace jaka wklada w lige. Takie moje zdanie.
a lata). I nie mówię tego żeby Cie zdenerwować czy zrobić sobie wroga - ty jako zwolennik demokracji powinieneś popierać moje wyrażanie własnego zdania.
I uwierz mi mówię serio jako dobry kolega.
ią mnie te newsy czy są na czas czy nie. Mi tam zależało tylko na ściganiu. A głos zabieram tylko dlatego, że nie podoba mi się że człowiek który jednak coś tej lidze daje jest besztany na forum publicznym, i nie chodzi mi o strone, bo tu to bym miał wy
ane, ale na fb gdzie każdy to widzi i czyta. A to, że niektóre decyzje Rafała mi sie nie podobały to druga sprawa ale tego tutaj nie wygrzebuje, ani tym bardziej na Fb.
wie czym jest zerem i tyle.
GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |

| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |

| Kierowcy | Zespoły |
| 01 | Adrian Babiński | 537 |
| 02 | Patryk Krutyj | 462 |
| 03 | Aleksy Mainusz | 364 |
| 04 | Marcel Pawiński | 316 |
| 05 | Dawid Czepiela | 269 |