Dawid Czepiela napisał(a):
A

icie, Szostak zachował się jak frajer i

po calosci, ale ile mozna

Nie chce, zeby to odbilo sie czkwawka dla ligi, dla ktorej Rafal poswieca wiekszosc swojego zycia i przez to nie ma zycia prywatnego. Mimo wszystko JEST TO NAJLEPSZA LIGA W POLSCE. Czesto odwiedza rozne strony lig simracingowych w Polsce i zadna nie ma tak swietnej strony jak F1 Online. Poziom kierowcow jest wysoki (nie zawsze w GP2) wiec nie ma co narzekac. Wiadomo, ze czasem sa jakies niedociagniecia, ktore powinny byc rozwiazane inaczej, ale trzeba dziekowac Rafikowi za prace jaka wklada w lige. Takie moje zdanie.
PODPISAŁ: Typowy hejter z ligi
A moim zdaniem ten post jest ratowaniem dupy, wcześniej ostro hejtowałeś a teraz próbujesz uratować swoje dobre imię bo sie kapnąłeś że cała liga na tym cierpi (tylko mi tu nie wyskakuj z bólem dupy, bo mi to koło

a lata). I nie mówię tego żeby Cie zdenerwować czy zrobić sobie wroga - ty jako zwolennik demokracji powinieneś popierać moje wyrażanie własnego zdania.
Grzegorz Brojak napisał(a):
To skoro w taki sposób dyskutujemy... Uważaj komu będziesz mówił "dzień dobry".
Ja to odczytałem jako groźba. Gdyby chodziło o mnie to inaczej byśmy rozmawiali

I uwierz mi mówię serio jako dobry kolega.
Każdy może powiedzieć że obejmuję stronę biednego Szostaka który sobie olewał obowiązki. Szczerze to

ią mnie te newsy czy są na czas czy nie. Mi tam zależało tylko na ściganiu. A głos zabieram tylko dlatego, że nie podoba mi się że człowiek który jednak coś tej lidze daje jest besztany na forum publicznym, i nie chodzi mi o strone, bo tu to bym miał wy

ane, ale na fb gdzie każdy to widzi i czyta. A to, że niektóre decyzje Rafała mi sie nie podobały to druga sprawa ale tego tutaj nie wygrzebuje, ani tym bardziej na Fb.
Dla mnie osoba która anonimowo kryje się pod fanpage'ami czy

wie czym jest zerem i tyle.