FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 lip 2014 03:02
Panie Szostak.

Gdybym był Panem, to chyba już cała liga powinna być postawiona przed sądem. Bo oczywiście mnie można hejtować, ale innych nie?

Pozdrawiam
Dodane 19 lipca 2014 06:03:
Aha, o Panu robiono memy. O mnie memy były z moją twarzą, ale pewno wszystko jest dla Pana ok, bo to o tym <cenzura>u Aleksie.

Aha. Hejt na mnie toczy się od 2012 roku, przykłady mogę podać nawet z wczoraj z TSa, więc proszę przestać tu płakać nad sobą, bo w tej katgorii nikt mnie nie prześcignie.
19 lip 2014 06:40
A gówno mnie Ty obchodzisz, jeśli sobie pozwalasz na to aby anonimowe zera wyzywały Cię na portalach ogólnodostępnych to współczuję.
19 lip 2014 06:41
człowiek który jednak coś tej lidze daje jest besztany na forum publicznym

Może gdyby miał trochę dystansu do siebie to umiałby się zachować inaczej... a nie wieczne bóle dupy, płacze i lamenty. Jak ktoś ci zwraca uwagę że coś robisz nie tak to idziesz i to poprawiasz, a nie wykłócasz się jaki z ciebie społeczniak, że poświęcasz swój własny czas (choć poprawka zajęłaby 10 razy mniej czasu niż kłótnie na forum), że nic nie musisz i to inni powinni zrobić to za ciebie, a nie krytykować, skoro im tak bardzo zależy żeby to było.

Besztany to tak naprawdę jest tutaj Krzysiek. I to przez prawie każdego, przeze mnie też. To jakoś nikomu nie przeszkadza. A on też "coś" daje lidze, może i jego zapowiedzi są słabe, może ma durne pomysły, ale od dawna angażuje się w życie ligi i to dłużej niż ja czy pan Sz.
Dodane 19 lipca 2014 08:41:
Rafał Szostak napisał(a):
A gówno mnie Ty obchodzisz, jeśli sobie pozwalasz na to aby anonimowe zera wyzywały Cię na portalach ogólnodostępnych to współczuję.

O właśnie, to jest jak pan Sz. szanuje ludzi i się dziwi że jego nie szanują...
19 lip 2014 07:05
Japierrr... Człowiek 1 dzień nie wiejdzie na forum i spam. Jak dla mnie postawa kilku ligowiczów była w stosunku do Pana Sz. niezbyt do przyjęcia. Jednak (choć to nie będzie usprawiedliwienie) gdzyby wyżej wymieniony Pan robił wszystko zgodnje z planem (czyt. bez opierda**nia się) to nie doszłoby do takiej sytuacji. Sprawcy chcąc wyładować złość i frustracje wstawiali obraźliwe komentarze/memy. Nie mam nic do dodania a sprawę zgłaszam do prokuratury
19 lip 2014 07:11
Maciej Paruch napisał(a):
Besztany to tak naprawdę jest tutaj Krzysiek. I to przez prawie każdego, przeze mnie też. To jakoś nikomu nie przeszkadza. A on też "coś" daje lidze, może i jego zapowiedzi są słabe, może ma durne pomysły, ale od dawna angażuje się w życie ligi i to dłużej niż ja czy pan Sz.

Skoro już mowa o angażu to pozwolę sobie na trochę prywaty. Pozdrawiam administrację, bo rzadko tu zaglądam, a zauważyłem teraz, że mój wkład w ligę się przydał przy obecnym systemie kontraktowym. :]
19 lip 2014 07:57
Patryk Łucków napisał(a):
Nie mam nic do dodania a sprawę zgłaszam do prokuratury

Wyrok wyda sędzia Anna Maria Wesołowska :P
19 lip 2014 08:57
Prokurator Artur Łata i obrońca Piotr Ostafi, czekają na was. :D
Zmodyfikowane 19 lip 2014 08:58 przez Patryk Krutyj.
19 lip 2014 10:42
Jak czytam forum, mam wrażenie jakbym wrócił na poziom gimbazy... ludzie... <głupek>

W konflikcie R. Szostak - reszta, nikt nie jest święty.

Panie Rafale: Naucz się cierpliwości i przede wszystkim szacunku dla innych, nawet jak się z Ciebie w jakiś sposób naśmiewają, Twoje wybuchy agresji i braku kultury tylko pogłębiają nabijanie się z Ciebie. Dajesz im tylko dodatkowe argumenty.

Pozostali użytkownicy: W przeciwieństwie do większości osób w lidze, Rafał wykazał choćby chęć kierowania czymkolwiek w lidze, a to, że w taki czy inny sposób z tego zrezygnował, czy opóźnił robienie newsa, nie powinno być powodem do tego, by porównywać admina do jakiegoś kretyna czy lenia (którym jest w różnym stopniu każdy). Sam byłem na jakiś czas szefem serii. W przypadku braku chętnych admninów i newsmanów, praca szefa jest bardzo trudna i uciążliwa. Jedyny błąd jaki Rafał mógł popełnić to ten, że za późno zrezygnował ze stanowiska, które jak widać przerastało jego możliwości.

Ponadto, tak jak i Szymona, bardzo <cenzura>iają mnie "fanpage'e" dotyczące jakiejkolwiek kwestii naszej ligi, stawiającej nas w złym świetle. Poczynając od "Beka z kierowców F1 Online" aż do "Typowy hejter z ligi", co z tego, że admin wstawia tam zabawne memy, mówiące o tym, jak to w naszej lidze jest źle. Jak macie takie twórcze umysły co do tworzenia co raz to kolejnych, zabawnych memów, to może byście tak zaproponowali coś, co by jeszcze bardziej zwiększyło popularność ligi? Chcę jeszcze zauważyć, że do forum ma dostęp każdy, nawet niezarejestrowany użytkownik. Kolejnymi kłótniami i spamem na forum, tylko działacie na niekorzyść F1 Online.
Zmodyfikowane 19 lip 2014 10:55 przez Radosław Cupał.
19 lip 2014 10:50
Ponad to
Ponad to
PONAD_TO

Tego się Radek po tobie nie spodziewałem.
Zmodyfikowane 19 lip 2014 10:51 przez Łukasz Dams.
19 lip 2014 10:57
Przynajmniej wiem, że ktoś to czyta :P
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
23 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 978 080

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.