FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 lip 2014 08:51
Kto nie ogląda ten placek
20 lip 2014 09:58
Jak PsC?
20 lip 2014 10:20
Słabo wygrał Thim, drugi Bamber, a trzeci Estre. Kuba dopiero 6 :( i ma już chyba tylko 5 pkt przewagi nad Bamberem :/
20 lip 2014 10:52
PoczRafał Cupał napisał(a):
Hubert Stryczewski napisał(a):
Witam, jestem tu nowym uzytkownikiem i kierowca bez doswiadczenia ale w obecnej sytuacji, to co poczytalem kilka postow wyzej bardzo mocno zadtanawiam sie czy aby napewno trafilem w odpowiednie miejsce.
Zastanowcie sie Panowie nad tym jesli oczywiscie chcecie powiekszac grono milosnikow sportowej postawy i jazdy samochodem.

Pozdrawia Nowicjusz.

Wymyśliłem 3 rzeczy, które mogą wydawać się niewłaściwe w ostatnich postach na forum, Twój post nie nakierowuje na żadną z nich, a nie widzę sensu, żeby zgadywać, o co konkretnie chodzi.

Rafał, napisałem swoje odczucia i jak odebrałem wymiany poglądów oraz uszczypliwości jakie sobie piszecie.Nie wiem do końca o co konkretnie chodzi ale mi głównie chodzi o formę dyskusji.
Takie rozmowy niezależnie na jaki temat, negatywnie wpływają na odbiór ligi przez nowicjuszy.
Nie chcę dodatkowo sypać soli w ranę,na pewno każdy z Was ma trochę racji więc może jakoś wszyscy wspólnie rozładujemy emocje w pozytywny sposób? może w ramach integracji ligi wszyscy wspólnie powiemy - Ok,Przepraszam za docinki- i może jakaś pojeżdżawka spowoduje, że znów będzie sympatyczna atmosfera i będziemy się świetnie bawić? Bo, po co innego tu się spotykamy? wystarczy , że na Tvn24 są niezłe news'y. :>
20 lip 2014 11:00
Jakub Szczypta napisał(a):
Słabo wygrał Thim, drugi Bamber, a trzeci Estre. Kuba dopiero 6 :( i ma już chyba tylko 5 pkt przewagi nad Bamberem :/

Chyba 2.
20 lip 2014 11:00
PoczRafał Cupał napisał(a):
Witam, jestem tu nowym uzytkownikiem i kierowca bez doswiadczenia ale w obecnej sytuacji, to co poczytalem kilka postow wyzej bardzo mocno zadtanawiam sie czy aby napewno trafilem w odpowiednie miejsce.
Zastanowcie sie Panowie nad tym jesli oczywiscie chcecie powiekszac grono milosnikow sportowej postawy i jazdy samochodem.

Pozdrawia Nowicjusz.

Wymyśliłem 3 rzeczy, które mogą wydawać się niewłaściwe w ostatnich postach na forum, Twój post nie nakierowuje na żadną z nich, a nie widzę sensu, żeby zgadywać, o co konkretnie chodzi.

Rafał, napisałem swoje odczucia i jak odebrałem wymiany poglądów oraz uszczypliwości jakie sobie piszecie.Nie wiem do końca o co konkretnie chodzi ale mi głównie chodzi o formę dyskusji.
Takie rozmowy niezależnie na jaki temat, negatywnie wpływają na odbiór ligi przez nowicjuszy.
Nie chcę dodatkowo sypać soli w ranę,na pewno każdy z Was ma trochę racji więc może jakoś wszyscy wspólnie rozładujemy emocje w pozytywny sposób? może w ramach integracji ligi wszyscy wspólnie powiemy - Ok,Przepraszam za docinki- i może jakaś pojeżdżawka spowoduje, że znów będzie sympatyczna atmosfera i będziemy się świetnie bawić? Bo, po co innego tu się spotykamy? wystarczy , że na Tvn24 są niezłe news'y. :>

No to chłopie rozpętasz piekło tutajB)
20 lip 2014 12:04
Ażz się boro zadusił. <wyśmiewacz>
Massa :o
Felipe...:/
20 lip 2014 12:05
Massa nic nowego :D
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
25 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 976 701

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.