FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 paź 2014 17:56
Maciej Paruch napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Tak czytam wasze żale i powiem tak. Mnie, jeżeli nie miałem progu, nie dopuszczono NIGDY. NIGDY. A takiego Konieczkę dopuszczacie od razu. 2 MINUTY STARTY?! To nawet ja bym chyba mniej tracił. Dawno tu nie wchodziłem, bo straciłem trochę sentymentu. Tracę go co raz bardziej. To co się dzieje to są jaja. Sugeruję powtórzenie wyścigu GT, tym razem na pętli GP, dziękuję.

Chyba. Jesteś taki pewny, że mniej? To pojedź i sprawdzimy.

No ale nawet jeśli to Krzysiek przynajmniej odpuściłby t1 ze względu na potencjalne konsekwencje.

Niech administracja podejmie decyzje co z tym wyścigiem i tyle.
19 paź 2014 17:57
Tak czytam wasze żale i powiem tak. Mnie, jeżeli nie miałem progu, nie dopuszczono NIGDY. NIGDY. A takiego Konieczkę dopuszczacie od razu. 2 MINUTY STARTY?! To nawet ja bym chyba mniej tracił. Dawno tu nie wchodziłem, bo straciłem trochę sentymentu. Tracę go co raz bardziej. To co się dzieje to są jaja. Sugeruję powtórzenie wyścigu GT, tym razem na pętli GP, dziękuję.

Jeździłem w LLES i tam nie miałem problemów. Na szybko nie zrobię ci okrążenia, bo nie jeździłem ostatnio. Ale z jednym się zgodzisz: do progu sporo brakuje to chyba nie powinna być ta osoba dopuszczana?
19 paź 2014 17:58
No nie powinna być dopuszczona, a Błażej? W kwalifikacjach prawie 3 minuty.
I tak największa porażką jest to, że zjeżdzasz do pitu, a nie liczy Ci okrążenia. Jak można nie było tego sprawdzić?
19 paź 2014 17:58
Maciej Paruch napisał(a):

No ale nawet jeśli to Krzysiek przynajmniej odpuściłby t1 ze względu na potencjalne konsekwencje.

A1 ostatnio. Przepuściłem nawet na starcie praktycznie tych za mną, żeby potem nie wadzić nikomu. Nie jestem wariatem.
Dodane 19 października 2014 19:59:
No nie powinna być dopuszczona, a Błażej? W kwalifikacjach prawie 3 minuty.
I tak największa porażką jest to, że zjeżdzasz do pitu, a nie liczy Ci okrążenia. Jak można nie było tego sprawdzić?

Pamiętam, że jak był weekend w Ljakaślitera, żeby nie było, to tam takich problemów chyba nie było...
Konto usunięte
19 paź 2014 17:59
Też nie wiedziałem czy pojechać od razu w lewo czy przejechać pętle GP, ale po wyjeździe z boksów nie zmienił mi system na następne okrążenie, czas okrążenia leciał dalej od momentu zjadu ten sam, więc postanowiłem przejechać GP i się okazało, że prawidłowo. Ale informacja powinna być o tym. Na szczęście ominąłem zamieszanie na T1 spokojnie, ale niektóre osoby powinny być ukarane. Szkoda mi wyniku w debiucie jeśli anulujecie, ale jestem na 100 % pewny kar dla niektórych.
19 paź 2014 19:13
<cenzura> <cenzura> <cenzura>ANA MAĆ KOŃCZĘ <cenzura> <cenzura>ONĄ KARIERĘ!!! <nerwus>
19 paź 2014 19:38
F1 widać jak ciasno było...
19 paź 2014 19:42

Świat się kończy...
Zmodyfikowane 19 paź 2014 19:42 przez Rafał Szostak.
19 paź 2014 21:24

Takie tam popisy Pana Kowalskiego
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
12 °C
Tor:
14 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 899 247

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.