FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 paź 2014 09:12
Konto usunięte napisał:
Dominik Lewiński napisał(a):
Odebrać mu licencję i koniec historii

I do tego realnie egzekwować w przyszłości regułę 107 % i nie dopuszczać takich kierowców.

Dokładnie rozumiem żeby dopuścić kierowce bez progu...ale jesli ma jakieś większe doświadczenie wyścigowe...bo jeśli go nie ma kończy sie takB)
20 paź 2014 10:15
tymczasem na onecie...

Finalny wyścig WRC - Rajd Wielkiej Brytanii
20 paź 2014 12:26
Konto usunięte napisał:
Łukasz Jasiński napisał(a):

Takie tam popisy Pana Kowalskiego

DQ i licencja do śmieci, takie jest moje zdanie (czy on jechał na strzałkach? Czy nie daj boże na czymś lepszym?). <głupek>

Ja jeżdze na klawie i nie przypominam sobie aby w poprzednim sezonie GT stworzył jakieś zagrożenie
20 paź 2014 13:08
Adrian Pińczuk napisał(a):
Konto usunięte napisał:

DQ i licencja do śmieci, takie jest moje zdanie (czy on jechał na strzałkach? Czy nie daj boże na czymś lepszym?). <głupek>

Ja jeżdze na klawie i nie przypominam sobie aby w poprzednim sezonie GT stworzył jakieś zagrożenie

Jechałem na klawiaturze.
20 paź 2014 13:10

MISZCZ!! :D
Konto usunięte
20 paź 2014 13:22
Adrian Pińczuk napisał(a):
Konto usunięte napisał:

Nie o to chodziło, że ludzie na klawie jeżdżą źle i stwarzają problemy. Odnosiłem się tylko do tego jednego, konkretnego przypadku. Pozdrawiam :)
20 paź 2014 13:24
Co to za argument "jechałem na klawiaturze"? Na klawiaturze też da się szybko, też da się bezpiecznie. Nie rozumiecie tego klawiaturowcy? Okej, rFactor jest milszy dla kierownicy, ale to nie jest różnica 15s na okrążeniu (w przypadku nordschleife półtorej, czy tam dwie minuty)
Zmodyfikowane 20 paź 2014 13:25 przez Dawid Kuszel.
20 paź 2014 13:28
Dobra jak coś źle zrobiłem to przepraszam za to.
20 paź 2014 13:30
Mi się kierownica zepsuła i wiedziałem że na klawie będzie mi się <cenzura>owo jeździło w GT(zresztą ogólnie mi się tak jeździ). No ale w GP2 na kwale nie kojarzę żebym wczoraj zrobił jakiś zamęt. Więc to nie jest usprawiedliwienie.
20 paź 2014 13:36
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Mi się kierownica zepsuła i wiedziałem że na klawie będzie mi się <cenzura>owo jeździło w GT(zresztą ogólnie mi się tak jeździ). No ale w GP2 na kwale nie kojarzę żebym wczoraj zrobił jakiś zamęt. Więc to nie jest usprawiedliwienie.

Tak szybko ? Co się staneło ?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
16 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 898 742

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.