FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 paź 2014 21:00
Podoba mi się fragment "(...)Ferrari. Powali nawet największych twardzieli!" :D
21 paź 2014 21:03
Haha... Mówiłem, Crafter.
Dodane 21 października 2014 23:03:
Mogłem postawić wynik...
21 paź 2014 21:17
Szachtar - ruscy demolują ich stadion, a oni demolują (biało)ruskich.
Zmodyfikowane 21 paź 2014 21:17 przez Bartłomiej Nowak.
21 paź 2014 21:31
Bartłomiej Nowak napisał(a):
AS Roma tak bardzo brazylijska <cwaniak>
Dodane 21 października 2014 22:49:

Skosztowałbym.
21 paź 2014 23:22
Łukasz Czerwiński napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Galeria swoją drogą, to taki dodatek, ale newsy to podstawa. Rozumiem że news z wyścigu zajmuje trochę czasu, ale z treningu czy kwali jak się komuś nie chce to nawet byle gówno można szybko wyskrobać jak tutaj np.
http://www.f1-online.pl/gt/aktualnosci/1 488/

Takie coś to można w 5 minut napisać.

Można, ale trzeba chcieć. Niestety widać, że Kubsonowi nie zależy. Z chęcią dowiedziałbym się po co zgłaszał się na admina, żeby potem tak partaczyć robotę.

Bron dalej SVettela i jedz po Kubsonie. Przypominam, ze newsa z Monaco nie bylo miesiac.
22 paź 2014 08:43
Dlatego mówię, że 2-3 dni to nic. :)
22 paź 2014 09:02
Dawid Czepiela napisał(a):
Łukasz Czerwiński napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Galeria swoją drogą, to taki dodatek, ale newsy to podstawa. Rozumiem że news z wyścigu zajmuje trochę czasu, ale z treningu czy kwali jak się komuś nie chce to nawet byle gówno można szybko wyskrobać jak tutaj np.
http://www.f1-online.pl/gt/aktualnosci/1 488/

Takie coś to można w 5 minut napisać.

Można, ale trzeba chcieć. Niestety widać, że Kubsonowi nie zależy. Z chęcią dowiedziałbym się po co zgłaszał się na admina, żeby potem tak partaczyć robotę.

Bron dalej SVettela i jedz po Kubsonie. Przypominam, ze newsa z Monaco nie bylo miesiac.

Nie bronie SVettela, tylko zastanawia mnie po co ktoś zgłasza się na admina jeśli nie ma czasu/chęci/umiejętności zajmować się swoimi obowiązkami? Newsa będziecie wypominać zawsze, macie racje że wtedy Rafał nawalił, ale nikt nie pamięta jak sam zajmował się wszystkim i jakoś większość rzeczy była robiona na czas. Obecnie to chyba Baroner robi więcej niż Kubson.

Przypomnę że pod koniec poprzedniego sezonu wszystko grało jak w zegarku, newsy, wideo, galerie, wywiady i wszystko inne było na czas. Zachciało się zmian to są efekty.
22 paź 2014 13:00
Patrząc TYLKO na ten weekend to zrobiłem więcej, ponieważ Kubsona nie było. Jednakże patrząc ogólnie ja jestem ciągle tylko pomocnikiem i wcale nie uważam że robię więcej niż Kubson.
22 paź 2014 13:08
Newsy z treningów - Patryk Łucków
Newsy z kwalifikacji - Paweł Andrzejewski
Newsy z wyścigów - Paweł Andrzejewski
Wywiady - Dawid Czepiela
Sprawdzanie linii - Bartłomiej Nowak
Skróty z wyścigów - Jakub Szczypta
Onboardy - Jakub Szczypta
Zdjęcia - Krzysztof Pieczykolan
Zapowiedzi - Krzysztof Woźniak

Sądząc po tym, Jakub Szczypta praktycznie nic nie robi, poza wstawieniem wyników, co ogranicza się do 5 kliknięć. Z 12 video jakie powinny być, pojawiły się 3 a to i tak z niespełna 2 rund. Sratatata, gadanie że Pieczyk jest niezastąpiony, że Aleks nic nie robi. Do dzisiaj nie widziałem NIGDZIE ogłoszenia mówiącego o tym że poszukuje się osób do galerii czy to do zapowiedzi. Wszędzie można przeczytać tylko lamenty że jak to nie dobrze bo nie ma osoby robiącej galerie. Rozumiem, Pieczyk robił dobre galerie i z tym się zgadzam, ale pamiętam jego początki. Być może teraz też ktoś byłby chętny aby zacząć robić tylko nie wie jak, Pieczykowi zostało to wytłumaczone a potem efekty były widoczne. A tak jest 8 pomocników + szef, a zapier*ala tylko Baroner, odwalając najgorszą, czarną robotę czyli ścięcia, a ostatnio to i nawet on wstawia wyniki, kary po wyścigach itd.
22 paź 2014 13:16
Rafał Szostak napisał(a):
czarną robotę czyli ścięcia

Nie zgodzę się, bardzo przyjemna sprawa. Mogę zobaczyć jak jeździe czołówka i gdzie mogę zyskać co nieco.
Dodane 22 października 2014 15:18:
W ogóle z tych wszystkich konfliktów ligowych, można zrobić naprawdę fajną sagę.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 897 850

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.