FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 paź 2014 13:38
Lewin, ogarnij się z tymi kaskami. Ciągle coś nowego :D
22 paź 2014 13:49
Radosław Cupał napisał(a):
Lewin, ogarnij się z tymi kaskami. Ciągle coś nowego :D

Wprowadźmy płatne zmiany w kaskach! W końcu hajs się na coś przyda!
Zmodyfikowane 22 paź 2014 13:49 przez Bartłomiej Nowak.
22 paź 2014 14:08
Pomysł nie taki zły xD
22 paź 2014 14:21
Podatek od kasku na rzecz ligi!
22 paź 2014 14:51
<cenzura> chcecie mnie w prowidencie zadłużyć <bezradny> :D :D
22 paź 2014 15:25
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Dlatego mówię, że 2-3 dni to nic. :)

Okej, ale dotyczy to newsa z wyścigu, bo trzeba poczekać na kary (ewentualnie potem wprowadzić tylko drobne korekty), jest to bardziej obszerna relacja, wypadałoby zerknąć na powtórkę żeby taki news w miarę dobrze wyglądał. A news z treningu? Wystarczy mieć tabelkę z wynikami i już coś da się wyskrobać, kilka razy jak nie miałem czasu/motywacji to właśnie tak robiłem. Ale sytuacja, kiedy jedna seria ma już komplet newsów, a inna nie ma jeszcze ani jednego newsa z tego samego weekendu to dobrze o tej drugiej serii nie świadczy. A szczególnie o panach, którzy zdeklarowali się do odpowiedzialności za poszczególne newsy i się nie wywiązali.
22 paź 2014 15:56
Maciej Paruch napisał(a):
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Dlatego mówię, że 2-3 dni to nic. :)

Okej, ale dotyczy to newsa z wyścigu, bo trzeba poczekać na kary (ewentualnie potem wprowadzić tylko drobne korekty), jest to bardziej obszerna relacja, wypadałoby zerknąć na powtórkę żeby taki news w miarę dobrze wyglądał. A news z treningu? Wystarczy mieć tabelkę z wynikami i już coś da się wyskrobać, kilka razy jak nie miałem czasu/motywacji to właśnie tak robiłem. Ale sytuacja, kiedy jedna seria ma już komplet newsów, a inna nie ma jeszcze ani jednego newsa z tego samego weekendu to dobrze o tej drugiej serii nie świadczy. A szczególnie o panach, którzy zdeklarowali się do odpowiedzialności za poszczególne newsy i się nie wywiązali.

Trzeba ustawą znieść GP2 ,Albo znaleźć nowych ludzi...
22 paź 2014 17:21
Rafał Szostak napisał(a):
Newsy z treningów - Patryk Łucków
Newsy z kwalifikacji - Paweł Andrzejewski
Newsy z wyścigów - Paweł Andrzejewski
Wywiady - Dawid Czepiela
Sprawdzanie linii - Bartłomiej Nowak
Skróty z wyścigów - Jakub Szczypta
Onboardy - Jakub Szczypta
Zdjęcia - Krzysztof Pieczykolan
Zapowiedzi - Krzysztof Woźniak

Sądząc po tym, Jakub Szczypta praktycznie nic nie robi, poza wstawieniem wyników, co ogranicza się do 5 kliknięć. Z 12 video jakie powinny być, pojawiły się 3 a to i tak z niespełna 2 rund. Sratatata, gadanie że Pieczyk jest niezastąpiony, że Aleks nic nie robi. Do dzisiaj nie widziałem NIGDZIE ogłoszenia mówiącego o tym że poszukuje się osób do galerii czy to do zapowiedzi. Wszędzie można przeczytać tylko lamenty że jak to nie dobrze bo nie ma osoby robiącej galerie. Rozumiem, Pieczyk robił dobre galerie i z tym się zgadzam, ale pamiętam jego początki. Być może teraz też ktoś byłby chętny aby zacząć robić tylko nie wie jak, Pieczykowi zostało to wytłumaczone a potem efekty były widoczne. A tak jest 8 pomocników + szef, a zapier*ala tylko Baroner, odwalając najgorszą, czarną robotę czyli ścięcia, a ostatnio to i nawet on wstawia wyniki, kary po wyścigach itd.

Tylko nie korzystajcie z poradnika Rafika (jeżeli chodzi o galerie), bo jest słaby. ;)
Zmodyfikowane 22 paź 2014 17:24 przez Krzysztof Pieczykolan.
22 paź 2014 17:24
Andrzejewski już nie jest w administracji, w Wylly dopiero teraz napisał, że się wycofuje i nie będzie administratorem w GP2.
22 paź 2014 17:53
Niusy z wyścigów sporządzam ja od Istanbulu, ale zawsze robię je w czwartek, ze względu na wyżej podane powody + mało czasu (piszę je po pracy <lol>). Równie dobrze gdybym nie pisał, to zapewne pojawiały by się późno, jak za kadencji Jedynego Słusznego Szefa GP2, któremu wszyscy powinni okazywać wielki szacunek. Czasem żałuję, że nie ścigamy się w realu, Szostak zapewne już byłby inwalidą, za swoje totalne bezmózgowie <ok>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 897 844

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.