FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 paź 2014 15:26
opis ten został brutalnie skopiowany z innego sezonu

Nawet jeśli opis jest od krzyśka to reszta nie jest już od niego xD
23 paź 2014 16:29
Chcę pierwszy i ostatni raz dogłębnie wyjaśnić sytuację zapowiedzi.

Myślałem, że moja ogólna informacja, że ze względu na awarię tableta nie mogę pisać zapowiedzi wystarczy. Jak widać nie wystarczyła. Wiem, że dla wielu z was to ja te zapowiedzi robiłem na od<cenzura>, jednak tak nie było. Przy pisaniu zapowiedzi potrzebowałem naprawdę wiele informacji. Miałem je otwarte właśnie na tablecie, ponieważ obecnie korzystam z laptopa przedpotopowego, który fabrycznie miał jeszcze Vistę, a jego moce przerobowe pozwalają mi na płynną jazdę w grupie przy najniższych możliwych detalach, przy 6 widocznych pojazdach I BEZ LUSTEREK (tak, od połowy zeszłego sezonu jeździłem wyścigi bez lusterek). Otwieranie ok. 6 kart na moim sprzęcie z NASA jest strzałem w stopę przez głowę, że użyję mojego stwierdzenia użytego kiedyś do opisu pomysłów pana RC, a potem zostało to stwierdzenie powtórzone przez pana ŁD. Jedyne co zyskuję na tym to kolejne zszargane nerwy. Mógłbym próbować pisać z głowy, jak to mi sugerowano, ale wtedy nie byłoby gwarancji, ze błędy jak będą to w małej ilości (i tak wielokrotnie słyszałem płacze i lamenty, bo coś tam, coś tam). Dlatego też piszę tutaj.

ZAWIESZAM PISANIE ZAPOWIEDZI DO KOŃCA SEZONU

Mam nadzieję, że wszyscy zauważą, a część zrozumie. Dziękuję.
23 paź 2014 16:37
Dobra, panie interesuje nas co się dzieje w Twoim zyciu. Jakiej przeglądarki używasz na swoim sprzęcie z NASA, że przy 6 kartach się zawiesza?
23 paź 2014 16:41
Firefox/Chrome
Dodane 23 października 2014 18:42:
Zależy co mnie bardziej wkurzy.
23 paź 2014 16:44
Laptop na erze visty zacina się przy chromie lub firefoxie. ALe masz burdel na kompie xD
23 paź 2014 16:48
Bardzo prawdopodobne, jednak nie chce mi się go ogarnąć na razie xD

Przynajmniej nie mam stresa co piątek co poszło nie tak.
23 paź 2014 16:59
I co Jakub, takie to łatwe bycie szefem ligi? Takie proste i wszystko ogranicza się do 5 kliknięć i spokojnie dasz radę robić wszystko 2x szybciej (mimo mniejszej ilości obowiązków)? Polecam następnym osobom spróbować.
23 paź 2014 17:07
No ja bardzo chętnie bym sprobował
23 paź 2014 17:38
Rafał Szostak napisał(a):
I co Jakub, takie to łatwe bycie szefem ligi? Takie proste i wszystko ogranicza się do 5 kliknięć i spokojnie dasz radę robić wszystko 2x szybciej (mimo mniejszej ilości obowiązków)? Polecam następnym osobom spróbować.

A ten dalej swoje...
23 paź 2014 18:25
Rafał Szostak napisał(a):

To ja odpowiem. Nie jest łatwoe, tym bardziej że ostatnio coraz częściej wychodze. Ale nie poddaję się i staram się wykonywać wszystko jak najlepiej. Choć wiem że pare osób myśli że jestem <cenzura>owy (i pewnie się nie mylą)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 897 199

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.