Chcę pierwszy i ostatni raz dogłębnie wyjaśnić sytuację zapowiedzi.
Myślałem, że moja ogólna informacja, że ze względu na awarię tableta nie mogę pisać zapowiedzi wystarczy. Jak widać nie wystarczyła. Wiem, że dla wielu z was to ja te zapowiedzi robiłem na od

, jednak tak nie było. Przy pisaniu zapowiedzi potrzebowałem naprawdę wiele informacji. Miałem je otwarte właśnie na tablecie, ponieważ obecnie korzystam z laptopa przedpotopowego, który fabrycznie miał jeszcze Vistę, a jego moce przerobowe pozwalają mi na płynną jazdę w grupie przy najniższych możliwych detalach, przy 6 widocznych pojazdach I BEZ LUSTEREK (tak, od połowy zeszłego sezonu jeździłem wyścigi bez lusterek). Otwieranie ok. 6 kart na moim sprzęcie z NASA jest strzałem w stopę przez głowę, że użyję mojego stwierdzenia użytego kiedyś do opisu pomysłów pana RC, a potem zostało to stwierdzenie powtórzone przez pana ŁD. Jedyne co zyskuję na tym to kolejne zszargane nerwy. Mógłbym próbować pisać z głowy, jak to mi sugerowano, ale wtedy nie byłoby gwarancji, ze błędy jak będą to w małej ilości (i tak wielokrotnie słyszałem płacze i lamenty, bo coś tam, coś tam). Dlatego też piszę tutaj.
ZAWIESZAM PISANIE ZAPOWIEDZI DO KOŃCA SEZONU
Mam nadzieję, że wszyscy zauważą, a część zrozumie. Dziękuję.