23 paź 2014 18:45
FORUM
FORUM OGÓLNE
23 paź 2014 19:31
Krzysiek, robiłeś wgl kiedyś formata? Sam jeszcze 1,5 roku miałem laptopa z czasów Visty i jakoś spokojnie potrafiłem na nim odpalić 15 kart na Chrome.
Pisałeś że to ci utrudni, a nie uniemożliwi pisanie zapowiedzi.
Myślałem, że moja ogólna informacja, że ze względu na awarię tableta nie mogę pisać zapowiedzi wystarczy.
Pisałeś że to ci utrudni, a nie uniemożliwi pisanie zapowiedzi.
23 paź 2014 20:19
kiedy hajs za GP2 typera?

23 paź 2014 21:01
Konrad Latosek napisał(a):
Chyba z każdej serii, obstawiam że jutro już wszystko będzie
kiedy hajs za GP2 typera?

Chyba z każdej serii, obstawiam że jutro już wszystko będzie

23 paź 2014 23:09
Hajsy z F1 i GT już są wypłacone.
24 paź 2014 10:10
Dawid Kuszel napisał(a):
Operacje miały miejsce wcześniej i w tym momencie... pacjent nie ma nóg
Podsumowując elementy które w kierownicy działają:
- Przyciski po prawej stronie,
- "Klakson"
- "Łopatki" do zmiany biegów
- Przyciski start i select.
Boro, zacznij szukać ewentualnego zastępcy, ale istnieje jeszcze z 10 % że pojadę ja
Jest sztucznie podtrzymywana przy życiu. W sobotę zapadnie ostateczna decyzja, czy pacjent nadaje się do operacji
Operacje miały miejsce wcześniej i w tym momencie... pacjent nie ma nóg

Podsumowując elementy które w kierownicy działają:
- Przyciski po prawej stronie,
- "Klakson"
- "Łopatki" do zmiany biegów
- Przyciski start i select.
Boro, zacznij szukać ewentualnego zastępcy, ale istnieje jeszcze z 10 % że pojadę ja
24 paź 2014 10:41
Zapomniałem o tym napisać:
Tor Silverstone, na którym teraz będziemy jechać, ma dużo detali i jest pamięciożerny. Jeżeli w tym wyścigu GT pojedzie więcej niż 24 samochody, to na wysokich i maksymalnych detalach gra może wywalać. Dlatego zalecam ustawienie szczegółów toru na poziomie średnim.
Niech administracja GT powtórzy ten komunikat na swoim forum tematycznym.
Tor Silverstone, na którym teraz będziemy jechać, ma dużo detali i jest pamięciożerny. Jeżeli w tym wyścigu GT pojedzie więcej niż 24 samochody, to na wysokich i maksymalnych detalach gra może wywalać. Dlatego zalecam ustawienie szczegółów toru na poziomie średnim.
Niech administracja GT powtórzy ten komunikat na swoim forum tematycznym.
24 paź 2014 11:24
Dzięki kilku zabiegom dowiedziałem się pewnej bardzo interesującej rzeczy. Na złych ustawieniach kierownicy zużycie opon jest dużo, dużo większe głównie przez zwiększoną temperaturę opon. Mój styl jazdy (znany jako dość oszczędny dla opon i paliwa) nie pomógł. Na pożyczonej kierownicy w kanadzie przejechałem 11 okrążeń na softach i kapeć, a w wyścigu zjechałem chyba na 16 czy 17 lapie i mogłem jechać dużo dalej.
Zainspirowało mnie to, do zmian ustawień kierownicy i na pożyczonym thrustmasterze jakimś chyba udało się osiągnąć 15 okrążeń, ale wciąż nie jechało mi się komfortowo. Zmieniłem więc ustawienia hamulca, wróciłem do 12 okrążeń. Niesamowite
Gdy tylko przywrócę sprawność DFGT zacznę bawić się tymi ustawieniami na nowo, by wyciągnąć 100% z kierownicy, bo dopiero teraz rozumiem jaki ona ma potencjał, skoro na pożyczonym sprzęcie kilka ustawień zrobiło aż taką różnicę
Zainspirowało mnie to, do zmian ustawień kierownicy i na pożyczonym thrustmasterze jakimś chyba udało się osiągnąć 15 okrążeń, ale wciąż nie jechało mi się komfortowo. Zmieniłem więc ustawienia hamulca, wróciłem do 12 okrążeń. Niesamowite
Gdy tylko przywrócę sprawność DFGT zacznę bawić się tymi ustawieniami na nowo, by wyciągnąć 100% z kierownicy, bo dopiero teraz rozumiem jaki ona ma potencjał, skoro na pożyczonym sprzęcie kilka ustawień zrobiło aż taką różnicę

24 paź 2014 19:14
Faaak, crash rFa, a tak fajnie na funach było :<
24 paź 2014 22:15
,,Aktualizacja zakonczyla sie niepowodzeniem! Nie można polaczyc z serwerem''
Taka informacja wyskakuje mi w momencie kiedy chce zaktualizować gre.Czy ktos z was wie jak moge usunac ten problem a co za tym idzie zaktualizować gre?
Taka informacja wyskakuje mi w momencie kiedy chce zaktualizować gre.Czy ktos z was wie jak moge usunac ten problem a co za tym idzie zaktualizować gre?
NAJBLIŻSZE SESJE
GP Brazylii
Kwalifikacje | Zakończona |
Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony