FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
12 lis 2014 19:14
Wiem, że mam rację i nie zamierzam oglądać tych kilku onboardów
12 lis 2014 19:24
Nie spinaj :P
12 lis 2014 19:46
O nie wiedziałem, że są tu prawdziwi racerzy :D I jak Tomek porównasz realizm rF do prawdziwej zabawy? :D
12 lis 2014 19:48
autem GT ani bolidem nie miałem okazji jeździć :P
12 lis 2014 19:54
Tomasz Biernat napisał(a):

To przestań się przechwalać. Mam Ci stopy lizać, że jeździłeś seicento, mustangiem lub astonem?
Tak miałem okazje każdym się przejechać :P

Nikt o to nie pytał, można więc było powiedzieć w bardziej skromny sposób, że nimi jechałeś.

Karol Piękoś napisał(a):
O nie wiedziałem, że są tu prawdziwi racerzy :D

Jest ich tu znacznie więcej
12 lis 2014 19:55
Maciej Młynek napisał(a):
Wypraszacie sobie? To gdzie byliście jak było organizowane spotkanie we Wrocławiu? Pomysł wypadł od Kluska, ale Radek coś marudził
Nie wiem, nie pamiętam żeby było organizowane jakieś spotkanie we Wrocławiu. A ja sobie wypraszam, bo z własnej chęci się spotkałem (razem z Błażejem) w Łodzi z braćmi Cupał.

Ja dwa razy miałem okazję się spotkać z Nasrim jak byłem w Krakowie. Z tego co pamiętam, to kiedyś też chyba widział się z krzyśkiem_aleksem xD
12 lis 2014 20:05
Maciej Paruch napisał(a):
Maciej Młynek napisał(a):
Wypraszacie sobie? To gdzie byliście jak było organizowane spotkanie we Wrocławiu? Pomysł wypadł od Kluska, ale Radek coś marudził
Nie wiem, nie pamiętam żeby było organizowane jakieś spotkanie we Wrocławiu. A ja sobie wypraszam, bo z własnej chęci się spotkałem (razem z Błażejem) w Łodzi z braćmi Cupał.

Ja dwa razy miałem okazję się spotkać z Nasrim jak byłem w Krakowie. Z tego co pamiętam, to kiedyś też chyba widział się z krzyśkiem_aleksem xD

Potwierdzam :D

Dodane 12 listopada 2014 21:06:
i z Czarkiem :D
12 lis 2014 20:07
Dawid Kuszel napisał(a):
Tomasz Biernat napisał(a):

To przestań się przechwalać. Mam Ci stopy lizać, że jeździłeś seicento, mustangiem lub astonem?
Tak miałem okazje każdym się przejechać :P

Nikt o to nie pytał, można więc było powiedzieć w bardziej skromny sposób, że nimi jechałeś.

Karol Piękoś napisał(a):
O nie wiedziałem, że są tu prawdziwi racerzy :D

Jest ich tu znacznie więcej

Widmo przejrzyj sobie wiadomości kto zaczął wrzucać fotki... posiadam takie to po prostu dorzuciłem :P
dwa nie przechwalam się tylko sam napisałeś że bym się lepiej bawił to Ci po prostu odpisałem, że miałem okazje jeździć SC ( i dorzuciłem onboard nie chcesz nie musisz oglądać co za problem...).
A czym się różni przejechać o jechać ? Napisałem przejechać bo dla mnie wjazd z placu na myjnie i wyjazd na parking to nie jazda tylko przejażdżka.
Jak masz jakiś problem to to po prostu powiedz, a nie się spinasz...

Właśnie jest tu kilku szybkich kartingowców "amatorów" ;)
12 lis 2014 20:27
Ej ej Widmo,o co ty sie stary spinasz? Czytajac twoja ostatnią wypowiedz mam wręcz wrażenie ze mu w jakiś sposob ,,zazdrościsz'',tylko znów wez poprawke na fragment ,,mam wrecz wrazenie''.Staram sie zrozumieć tez twój tok myslenia ale no jeśli chłopaki wrzucaja foty samochodów ze swoich okolic,jednoczesnie okazało sie że ktoryś z nich miał okazje sie nimi przejechać,dlaczego o tym nie napisac? Nikt nikomu tutaj niczego nie powinien zazdroscic,nie uwazam ze ktoś sie tutaj wywyższa badz oczekuje jakis pochwał,milych słów itd.Zreszta o forum,luzne rozmowy na wiele tematów,wiec dlaczego nie poruszyć i takiego... Troche tego nie rozumiem.
Pozdrawiam
12 lis 2014 20:29
Panowie Easy :D
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
27 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 888 553

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.