FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
12 lis 2014 20:42
1. Nie zazdroszczę, bo nic o mnie nie wiecie
2. O nic mi nie chodzi
3.
Właśnie jest tu kilku szybkich kartingowców "amatorów"

4. Mam na imię Dawid
6. Jestem zbyt zajęty, bo sobie tak pospamować troche
7. To o czym teraz myślisz, zrobiłem celowo
12 lis 2014 20:52
Nie wiem czy to do mnie czy tez nie,aczkolwiek patrzac na ,,1'',chyba tak.Nie zazdrościsz a mimo to piszesz tego typu rzeczy i druga sprawa jakże oczywista,tez nic o nas nie wiesz.A jesli o nic ci nie chodzi,cóż ... brawo i życze powodzenia ;)
Dodane 12 listopada 2014 22:02:
Jeszcze jedno,bo zrobiłem sobie szybki research.Punkt 3 na twojej liscie mowi mi już wszystko.Oczywiscie gratuluje sukcesów,nie mniej jednak twoje zachowanie i tak bylo,czy jest niefajne.To że ty nie mówisz o swoich sukcesach,startach itd nie oznacza wcale że nikt inny nie ma do tego prawa,wrecz przeciwnie według mnie kazdy powienien pisać o tego typu,pozytywnych rzeczach.Kurde... zalatuje mi tu takim troche moze i stereotypowym ale ,,typowym Polakiem''.
W tym momencie definitywnie koncze ta dyskusje.Powodzenia,tobie i wszystkim startujacym w jakichkolwiek zawodach i na roznym szczeblu.Pozdrawiam.
12 lis 2014 21:12
Odbieracie wszystko zbyt poważnie :D Ale mimo researchu dalej nic nie wiesz. Moimi postami zrobiłem coś bardzo fajnego :) Nie rozmawiamy o samochodach, rozmawiamy o mnie xD Fajnie było, cześć :D
12 lis 2014 21:12
Cóż, wielu z ligi ma wysokie ego, więc ja wgl. nawet nie rozumiem oburzenia do Widmo. Więcej dystansu zalecam, ewentualnie maści na wiadomo co ;)
12 lis 2014 21:43
Dystans jest duży.. widać po stracie na okrążeniu, że trzymam dystans :D

Faktycznie może zbyt poważnie odebrałem to co Dawid napisał ale cóż nie miałem na celu się przechwalać.
12 lis 2014 22:01
Z doświadczenia wiem, że Widmo ma.. "trudny" charakter, określę go jako: Chamsko szczery.
12 lis 2014 22:16
Radosław Cupał napisał(a):
Z doświadczenia wiem, że Widmo ma.. "trudny" charakter, określę go jako: Chamsko szczery.

<głupek>Coś w tym jest

Dodane 12 listopada 2014 23:19:
Z resztą mile pogadać o ludziach z pasjami czy sukcesami tym bardziej że są od nas...z ligi gdzie spedzamy nasz cenny czas...Oczywiscie nie koniecznie o motorsport chodzi...Ja osobiscie Tomkowi zazdroszczę...sam kiedyś miałem takie zajawki ale nic nie wyszło...
12 lis 2014 22:49
Tomasz Biernat napisał(a):
Dawid Kuszel napisał(a):
Tomasz Biernat napisał(a):
Nie spinaj :P

To przestań się przechwalać. Mam Ci stopy lizać, że jeździłeś seicento, mustangiem lub astonem?
Tak miałem okazje każdym się przejechać :P

Nikt o to nie pytał, można więc było powiedzieć w bardziej skromny sposób, że nimi jechałeś.

Karol Piękoś napisał(a):
O nie wiedziałem, że są tu prawdziwi racerzy :D

Jest ich tu znacznie więcej

Widmo przejrzyj sobie wiadomości kto zaczął wrzucać fotki... posiadam takie to po prostu dorzuciłem :P
dwa nie przechwalam się tylko sam napisałeś że bym się lepiej bawił to Ci po prostu odpisałem, że miałem okazje jeździć SC ( i dorzuciłem onboard nie chcesz nie musisz oglądać co za problem...).
A czym się różni przejechać o jechać ? Napisałem przejechać bo dla mnie wjazd z placu na myjnie i wyjazd na parking to nie jazda tylko przejażdżka.
Jak masz jakiś problem to to po prostu powiedz, a nie się spinasz...

Właśnie jest tu kilku szybkich kartingowców "amatorów" ;)

Karting Wyczynowy to nie amatorka ;)
12 lis 2014 22:50
Amatorszczyzna :D
12 lis 2014 22:55
Dlatego napisałem w " " bo zawodowo się tym nie zajmuje/-ją (tzn tak się domyślam) :P
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
21 °C
Tor:
27 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 888 531

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.